Zespół kadecko-juniorski (sezon 2005-2006)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 09 kwietnia 2006, 20:24

A co Edzia, nie wierzyłas w nas :?: :cry: Wiesz co....:P

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 09 kwietnia 2006, 20:28

Jasssssne...teraz to już wszyscy zapomnieli, że ja kiedykolwiek grałam w kosza...teraz kiedy jest coś takiego...to poznaje się na ludziach...a wiesz że momentami mnie to boli?
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 09 kwietnia 2006, 20:30

Izus co TY nikt o Tobie nie zapomniał:]Przynajmniej nie my.Przeciez nadal jestes w naszej druzynie.Buziaki dla Ciebie:*:*:*:*3maj sie i kuruj bo jestes nam potrzebna do grania....i nie tylko:*:*:*:*

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 09 kwietnia 2006, 20:34

Ola#4 pisze:A co Edzia, nie wierzyłas w nas :?: :cry: Wiesz co....:P

Może nie to, ale jakoś ciężko było mi uwierzyć, że dość skromnym składem awansujecie do finału. Tym nie mniej jestem z Was naprawdę dum(l)a :D :D :D !! I sobie mogę pluć ino w brodę 8).
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 09 kwietnia 2006, 20:37

Iza pisze:Jasssssne...teraz to już wszyscy zapomnieli, że ja kiedykolwiek grałam w kosza...teraz kiedy jest coś takiego...to poznaje się na ludziach...a wiesz że momentami mnie to boli?

Ja nie zapomnialem i nigdy nie zapomne o mojej wspanialem kolezance, ze gra w kosza dla Wlokniarza :!: :!: Jezeli Cie to tak boli to przepraszam, ale to bardzo przepraszam, od dzisiaj bede wiedzial(pamiętał), że mam pisac Iza#10 a nie Iza, z wielka checia bede tak pisal jak Ty chesz.
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 09 kwietnia 2006, 20:57

Jak widzisz Edziu wszystko jest mozliwe.Uwierzyłysmy w siebie i chciałysmy wygrac.Moze głupio to brzmi ale tak było i jest.Buziaki:* Na MP tez powalczymy chociaz bedzie o wiele trudniej, ale sie nie poddamy :)

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 09 kwietnia 2006, 20:59

Ola...a do jakich...ekhm...innych rzeczy jestem wam potrzebna??? :D :D czyżby chodziło o...trzepanie kołdry i poduszki, i żebym biegała po to na dół?? :D:D:D:D albo o rzucanie i plucie w siebie ciastkami i orzeszkami??

Dobra Adam czuje się lepiej i gorączka mi już przeszła :D:D Jestem trońke czuła na tym punkcie :P

misiek_pabianice
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: misiek_pabianice » 09 kwietnia 2006, 21:23

Iza pisze:Dobra Adam czuje się lepiej i gorączka mi już przeszła :D:D Jestem trońke czuła na tym punkcie :P

Widzisz jak ja Cie potrafie uspokoic :)

Iza pisze:...a do jakich...ekhm...innych rzeczy jestem wam potrzebna??? czyżby chodziło o...trzepanie kołdry i poduszki, i żebym biegała po to na dół?? albo o rzucanie i plucie w siebie ciastkami i orzeszkami??

Iza, nie jestes potrzebna do zadnych trzepania kolder czy poduszek, tylko potrzebna jestes nam do gry, ktora u Ciebie jest wspaniała, szybko wracaj do zdrowia :!:
www.managerzone.com

MRKS WLOKNIARZ PABIANICE - div5.???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 09 kwietnia 2006, 22:48

WIELKIE gratulacje dla naszych młodych koszykarek :!:
Brawo :!: :!: :!:
No i teraz nie macie już wyjścia..... CZEKAMY NA MEDAL :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Widz
Nowy na forum

Postautor: Widz » 10 kwietnia 2006, 08:29

Wielkie gratulacje dla naszych kadetek. Szkoda tylko, że wierni kibice nie obejrzeli rozgrywek w Wołominie i prawdopodobnie nie obejrzą w Olsztynie (trochę za daleko).Będziemy trzymać kciuki.To naprawdę duży sukces. Jesteście w ósemce najlepszych drużyn w Polsce. Brawo!!!

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 10 kwietnia 2006, 11:20

Szymon pisze:No i teraz nie macie już wyjścia..... CZEKAMY NA MEDAL :!: :!: :!:

Szczerze? :lol: :lol: Ja myśle...że i tak dziewczyny wiele przeszły...Żaden z działaczy klubu (oczywiście oprócz trenerów :D ) Nie wierzył w to, że KADETKI dojdą do samych finałów. W finałach jest osiem najlepszych drużyn z całej Polski...miejmy nadzieje że uda się wyżej dostać....no i zdobyć medal ;) Życzę im tego z całego serca...teraz mogę je spierać już tylko duchem...i calutkim sercem jestem z nimi i trzymam mocno kciuki:)

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 10 kwietnia 2006, 14:25

No do trzepania kołder i schodzenia po nie na dół tez, ale szczególnie d gry....a i nie wspomne ze ogladajac sie na Ciebie wywaliłam sie na schodach i wylałam herbate :lol: No ja mysle ze na MP powalczymy, ale boje sie ze moze zabraknąc sił , ale napewno sie nie poddamy bez walki :wink:

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 10 kwietnia 2006, 15:01

Oj z tą herbatą to ja nie wiem co Ty robiłaś....wchodzisz po schodach, odwracasz się do mnie i...bęc...Ola złapała zająca :D:D:D a podziękowałaś pani za wytarcie schodów? :D:D

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 10 kwietnia 2006, 17:52

Ale smieszne nie???? :lol: No co??poprostu sie wywaliłam, chociaz nie wiem jak to zrobiłam:P

PATKA#19

Postautor: PATKA#19 » 10 kwietnia 2006, 19:22

oj wy kaleki moje kochane :P :lol: Iza to Kulawy Johny :D hehe a Ty Diabołek uwazaj na tych schodach na drugi raz :lol: heh..
buziaki dla was i dla Kibicow :) :*:*

Wróć do „Archiwum”