dobre dobry żart..FANATYK89 pisze:jak to gdzie? u siebie w hotelu:] ja moge spac z Toba;p
Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
above_the_rim
- Amator
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
już każdy wie...above_the_rim pisze:FANATYK89 z tego co wiem, masz kelnerke?
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BARTUSIU :*
(dzisiaj Bartus nasz ma 18 urodzinki!)
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Olu masz cierpliwość..Ola#4 pisze:jaki czubek no:P....Ty idz swietuj urodziny bo widze ze cos Ci odbija chłopczyku:P hehe:)
-
malkontent
- Żak
malkontent pisze: Musicie tu pisac takie p...![]()
![]()
Panie Michale B bo z tego co wypisujesz i pucujesz sie swoim stylem do moderatorow wynika ze to ty i piszesz dla niepoznaki ... i jak nasze pisanie o P... sie nie podoba to nie pisz i h** powinno Cie to swedziec!
Teraz dziewczyny mniej grają to mozna pozwolic sobie na rozluznienie tematu, wybacz ale ja i sienot nie mozemy rozmaiwac o jednym meczu przez 2 miesioce :] i naprawde czlowieku prosze Cie odwal sie odemnie
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
nie wiem kim jestes, ale to co pisze Bartek to prawda....jak wiadomo lubie sobie popisać na forum, ale nie wtrącam nosa w nie swoje sprawy jak ty.. nie jestes w temacie to nie pisz nic.., a ogolnie to nie jestes moderatorem by pić swoje uwagi na ten i inny temat..FANATYK89 pisze:malkontent pisze: Musicie tu pisac takie p...![]()
![]()
Panie Michale B bo z tego co wypisujesz i pucujesz sie swoim stylem do moderatorow wynika ze to ty i piszesz dla niepoznaki ... i jak nasze pisanie o P... sie nie podoba to nie pisz i h** powinno Cie to swedziec!
Teraz dziewczyny mniej grają to mozna pozwolic sobie na rozluznienie tematu, wybacz ale ja i sienot nie mozemy rozmaiwac o jednym meczu przez 2 miesioce :] i naprawde czlowieku prosze Cie odwal sie odemniedziekuje...
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:malkontent pisze: Musicie tu pisac takie p...![]()
![]()
Teraz dziewczyny mniej grają to mozna pozwolic sobie na rozluznienie tematu, wybacz ale ja i sienot nie mozemy rozmaiwac o jednym meczu przez 2 miesioce :] i naprawde czlowieku prosze Cie odwal sie odemniedziekuje...
Wiesh co fantyk jest bardzie j..... niz myslałem skoro myslish ze to ja
Dziewczyny nie graja, no ok ale to tez nie oznacza ze musicie spamowac co chwile. Bo jak narazie od kiedy sie wpisujesh to zaden z twoich postów nie jest konkretny. Skonczyłes 18-to moze wyjazd zaliczysh
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
a ty nauczysz się ortografii...Gwynbleidd pisze:FANATYK89 pisze:malkontent pisze: Musicie tu pisac takie p...![]()
![]()
Wiesh co fantyk jest bardzie j..... niz myslałem skoro myslish ze to ja![]()
![]()
Dziewczyny nie graja, no ok ale to tez nie oznacza ze musicie spamowac co chwile. Bo jak narazie od kiedy sie wpisujesh to zaden z twoich postów nie jest konkretny. Skonczyłes 18-to moze wyjazd zaliczysh
Twoje posty sa za to zajebiste:) "wiesh Tomashow" super jest ten slogan:D jak dziewczyna tak pisze to rozumiem ale jak 20letni facet to juz nie:] a od moich wyjadow to sie odjeb mam stara jaką mam i napewno zalicze w koncu wyjazd ... ze Ty masz 20 lat i wolno Ci na wszystko to wiesz... a i nie pisz ze jestem J... tylko jak cos masz to napisz mi wprost ze jestem JAKI JESTM oki? Bo nei chce sie domyslac, lubie jak ktos mowi mi cos wprost.. chyba ze boisz sie ze dostaniesz jakies smieszne ostrzezenie:) Mysle ze ten post juz Ci sie podobal Michale i byl"konkretny"

Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 09:42 przez FANATYK89, łącznie zmieniany 3 razy.