Co słychać w Kadrze Polski?

Wszystko na temat kadr narodowych. Reprezentacje seniorek oraz młodzieżowe

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907

Awatar użytkownika
Jack Napier
Amator

Re: Co słychać w Kadrze Polski?

Postautor: Jack Napier » 04 maja 2010, 22:36

Amerykanki jak najbardziej tak ... ale w klubach. Reprezentacja dla Polek z krwii i kosci !

anatol
Żak

Postautor: anatol » 04 maja 2010, 22:38

No to się narobiło.Myślę ,że polskie rozgrywające może nie GWIAZDY to na pewno nie głupei DZIEWUCHY i wyciągną wnioski z wywiadu p.Maciejewskiego.O ile Dzwigalska może jest przyzwyczjona w klubie do metod tego OSOBNIKA to myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.Dla mnie to skandal co zrobił ten "pan" już na początku swojej pracy.Nie tylko żenada jak piszą niektórzy ale zwykłe CHAMSTWO!!!!!Dziewczyny olać gooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! PROSTAK CO NIE UMIAŁ WYGRAĆ Z 4,5 ZAWODNICZKAMI LOTOSU.AMEN.

elen: Trochę szacunku i może bardziej cywilizowanych słów. Ode mnie ostrzeżenie

Awatar użytkownika
zancia_a
Kadet

Postautor: zancia_a » 04 maja 2010, 22:43

Po co od razu ta spina i takie mocne słowa? Daj sobie na luz... A i PLKK i reprezentacja to dwie inne sprawy więc ich nie mieszaj 8)
Moim zdaniem też nie jest to wcale dobre! Polska to Polska!
Kozak w necie - pizda w świecie!
Obrazek

feri
Młodzik

Postautor: feri » 04 maja 2010, 22:49

anatol pisze:myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.

Czyli nic nowego w ich przypadku, no może inne krajobrazy niz na Łotwie...

st
Żak

Postautor: st » 04 maja 2010, 22:56

jak to ktoś już wcześniej ładnie ujął "brawo trenerze" :twisted:

anatol
Żak

Postautor: anatol » 04 maja 2010, 22:58

feri pisze:
anatol pisze:myślę że i Gajda i Pawlak po tym wywiadzie jadą na wycieczkę do USA POOGLĄDAĆ KRAJOBRAZY.

Czyli nic nowego w ich przypadku, no może inne krajobrazy niz na Łotwie...

Krajobrazy zdecydowanie inne.No i gra bez tych zawodniczek też inna z Dzwigalską jako pierwszą i Pietrzak jako 2 rozgrywajką oczywiście do momentu naturalizacji amerykanek oczywiście z dwóch.

st
Żak

Postautor: st » 04 maja 2010, 23:00

no a późniejk mozna by w sumie całą repre wymienić no bo skoro juz będzie dobra 1 to może i reszte da sie znaturalizować :lol:

Awatar użytkownika
markylipek
Młodzik

Postautor: markylipek » 05 maja 2010, 06:21

W reprezentacji Maciejewski ma chce być selekcjonerem a nie trenerem i on nie ma zamiaru kogokolwiek trenować, on woli znaleźć samograja, która tak jak Richards zrobi coś z niczego i wygra dla niego kilka spotkań. Chyba że selekcjoner nie jedzie szukać rozgrywającej do reprezentacji tylko głównym celem wyjazdu jest poszukiwanie zawodniczek do swojego klubu. Może uda się złapać dwie sroki za ogon - kadra sobie pozwiedza a on załatwi coś dla klubu :)

anatol
Żak

Postautor: anatol » 05 maja 2010, 07:24

markylipek pisze:W reprezentacji Maciejewski ma chce być selekcjonerem a nie trenerem i on nie ma zamiaru kogokolwiek trenować, on woli znaleźć samograja, która tak jak Richards zrobi coś z niczego i wygra dla niego kilka spotkań. Chyba że selekcjoner nie jedzie szukać rozgrywającej do reprezentacji tylko głównym celem wyjazdu jest poszukiwanie zawodniczek do swojego klubu. Może uda się złapać dwie sroki za ogon - kadra sobie pozwiedza a on załatwi coś dla klubu :)

No i może się okazać że mając amerykańską rozgrywającą też nie osiągnie zamierzonego celu - bo go SĘDZIOWIE OSZUKAJĄ.A skoro tak dobrze przeanalizował postwę reprezentacji w zeszłym roku to już skoro jest w USA to może niech poszuka jeszcze 2 i 3 bo na tych pozycjach też nie było zawodniczki wliczając w to również BIBE bo zwłaszcz ona grała kanał.Ta więc do reprezentacji powoła tylko Kobryń i Lecie a reszte NATURALIZOWAĆ :lol:
nO I NAJWAŻNIEJSZE !!!!!!!!!Pzkosz opłaci te nadzieje i niech się szkolą u Maciejewskiego w GORZOWIE.W końcu walczymy o OLIMPIADE.Tylko żeby zdążyli te nowe nabytki nauczyć hymnu polskiego.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 05 maja 2010, 09:29

Może nich ktoś powie Maciejewskiemu, że Whalen już nie gra w CT :twisted:
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 maja 2010, 17:12

Zadko mi sie zdarza krytykowac Maciejeskiego... ale rowniez nie jestem zwolennikiem naturalizowania zawodnikow/zawodniczek. Olisadebe, Roger, Logan i inni dla mnie osobiscie jest to zenada. Co to za satysfakcja wygrywac majac zawodniczki naturalizowane ? :roll:
PROSTAK CO NIE UMIAŁ WYGRAĆ Z 4,5 ZAWODNICZKAMI LOTOSU.AMEN.

Do anatol: hamuj swoje niektore kretynskie teksty.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 05 maja 2010, 18:03

Maciejewski bardzo delikatnie powiedział co sądzi o polskich rozgrywających :roll: :roll: :roll:
Obrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 05 maja 2010, 18:11

Z drugiej strony sie nie zdziwie jak Samanthe naturalizujemy :mrgreen:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 05 maja 2010, 18:12

Endrju pisze:Z drugiej strony sie nie zdziwie jak Samanthe naturalizujemy :mrgreen:

kadrze i tak to nic nie da
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Tedan
Amator

Postautor: Tedan » 05 maja 2010, 18:25

Endrju pisze:Zadko mi sie zdarza krytykowac Maciejeskiego... ale rowniez nie jestem zwolennikiem naturalizowania zawodnikow/zawodniczek. Olisadebe, Roger, Logan i inni dla mnie osobiscie jest to zenada. Co to za satysfakcja wygrywac majac zawodniczki naturalizowane ? :roll:

Też osobiście podzielam Twoje zdanie, ale tu wkraczamy już w ogóle w sfere abstrakcji. Ci zawodnicy przez Ciebie wymienieni grali/grają w polskich klubach/ ligach. Tutaj praktycznie nie mówimy o jakiejkolwiek naturalizacji, lecz o zwykłym transferze do ... reprezentacji.

Na Wyborczej znalazłem trafny komentarz:
Jak widac glupota nie boli! Trzeba byc naprawde "fatalista" aby
myslec ze ta amerykanka przyjmie Polskie obywatelstwo tracac
amerykanskie aby tylko zagrac dla potegii koszykarskiej na swiecie
jakim jest Polska! Moze powinna Pani prezes szukac kogos na innym
kontynecie jak to zrobiono gdy szukano pilkarza na MS w Koreii!!!
Ale jaja!
Tylko w Polandzie!

Tyle w temacie
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Wróć do „Reprezentacja Polski”