Dżi ej el ej pisze:hhehe a co Wy na to gdyby Charity Egenti zagrała w kadrze ?właściwie to już Charity Szczechowiak
chyba na paraolimpiadzie
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Dżi ej el ej pisze:hhehe a co Wy na to gdyby Charity Egenti zagrała w kadrze ?właściwie to już Charity Szczechowiak

jimmy pisze:Dżi ej el ej pisze:hhehe a co Wy na to gdyby Charity Egenti zagrała w kadrze ?właściwie to już Charity Szczechowiak
chyba na paraolimpiadzie
jimmy pisze:Dżi ej el ej pisze:hhehe a co Wy na to gdyby Charity Egenti zagrała w kadrze ?właściwie to już Charity Szczechowiak
chyba na paraolimpiadzie
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Dżi ej el ej pisze:artykuł aktualny to powinni zrobić prawidłowe przynależności zawodniczek do klubów a nie Lecia w Gdynia, Walich w Lesznie itp.
danila pisze:szukamy playa? najlepsza jest Idczak tylko brak jej ogrania na wyższym poziomie,talent to nie wszystko a mam wrażenie że zatrzymała się w rozwoju.
Marcino pisze:danila pisze:szukamy playa? najlepsza jest Idczak tylko brak jej ogrania na wyższym poziomie,talent to nie wszystko a mam wrażenie że zatrzymała się w rozwoju.
Taki nocny żarcik ?;)
Wróć do „Reprezentacja Polski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości