No i oczywiście obowiązkowo Mieloszyńska, jeśli 'naprawi' achillesa.
ale decyzje oczywiście należą do Maciejewskiego, który do czasu pierwszej wtopy może sobie być bezkarny...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Kuba pisze:pomyślałbym jeszcze o Walich, która moim zdaniem, w pełni zdrowa, jest bardziej wartościowa niż Kaczmarek, a przy sadzącej grzyby spod samego kosza Leciejewskiej też wypada nie najgorzej![]()
ale decyzje oczywiście należą do Maciejewskiego, który do czasu pierwszej wtopy może sobie być bezkarny...
Kuba pisze:pomyślałbym jeszcze o Walich, która moim zdaniem, w pełni zdrowa, jest bardziej wartościowa niż Kaczmarek, a przy sadzącej grzyby spod samego kosza Leciejewskiej też wypada nie najgorzej![]()
friel pisze:dla mnie optymalnym rozwiązaniem była by Justyna z Daria na 3 na 4 Leciejewską Kaczmarczyk (bo może wymiennie grać na 5 całkiem nieźle) Ewelinę no i Majewską to mi sie wydaje podstawa dla kadry fajnie by było znaleźć miejsce dla Skobito i Jeziornej bo na 2 to dziś najlepsze na co stać Polską repe ale to moje gdybanie trener zrobi swoje
Koszykarz (Toruń) pisze:friel pisze:dla mnie optymalnym rozwiązaniem była by Justyna z Daria na 3 na 4 Leciejewską Kaczmarczyk (bo może wymiennie grać na 5 całkiem nieźle) Ewelinę no i Majewską to mi sie wydaje podstawa dla kadry fajnie by było znaleźć miejsce dla Skobito i Jeziornej bo na 2 to dziś najlepsze na co stać Polską repe ale to moje gdybanie trener zrobi swoje
Fantazja cie zbytnio ponosi.. Gdzie ty chcesz jeszcze tą Kaczmarczyk do tej kadry...![]()
Jak dla mnie to mamy spory wybór na pozycjach 3-4 nawet red. Łabędź to podkreślał![]()
Na 3 mogą grać przecież Szott , Żurowska wymiennie (bo potrafi i na 3 i na 4) , jest Tłumak która mnie pozytywnie zaskoczyła formą. Jest Krężel (ale ona mnie osobiście rozczarowuje - ) a na 4 mamy Leciejewską , Walich i właśnie Żurowską (wymiennie 4 / 3) Więc Kaczmarczyk to żarcik mam nadzieję...
PS. Zapomniałem jeszcze o DIDI przecież - więc na pozycjach 3-4 mamy po 3-4 zawodniczki. Gdyby tak było na rozegraniu......To by nie było raczej Kasi Dźwigalskiej - a tak niestety...
Podobnie jak na centrze : no tutaj EWKA i długo długo nic... a potem Majewska , Piekarska (obecnie grają na porównywalnym poziomie - choć fanem Kruszyny nie byłem i nie będę ) Bo nie lubie ja na ,,chama '' się wciska kogoś do kadry i tyle..
friel pisze:O i jest malutkie zaskoczenie bo mało osób typowało te nazwiska
Wróć do „Reprezentacja Polski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości