Co słychać w Kadrze Polski?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907
Re: Co słychać w Kadrze Polski?
Mógłby ktoś wrzucić jakiegoś linka ze statystykami...?
tu strona turnieju
http://www.eurobasketwomen2009.com/en/
a tu statystyki z meczu
http://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=6348-B-1µsite_scope=undefined
http://www.eurobasketwomen2009.com/en/
a tu statystyki z meczu
http://live.fibaeurope.com/netcasting/default.asp?game_number=6348-B-1µsite_scope=undefined

W II kwarcie Wegierki poprawiły sie dwukrotnie, czyli zdobyły az 8 pkt (w tym 2 trojki) a wiec łącznie do przerwy maja ich 12. tyle co Kaltsidou.. oglnie Wegierki graja tak jak zawodniczki Sopronu w meczu przy R22 - żenująco nieskutecznie.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Ktos pisał że Słowaczki to miernoty....Poki co te miernoty wypunktowały Ukrainę na +20 
już niedługo przekonamy się jak zaprezentują się nasze zawodniczki z gospodyniami. Jeśli Łotyszki okażą się bardzo mocne i z dużym prawdopodobieństwem wygrają grupę bilansem 3:0, to bardzo kluczowy będzie mecz jutrzejszy z Grecją. W przypadku wygranej kilkoma punktów nie trzeba będzie się szarpać z Węgierkami, które sobie bardzo popsuły notowania aż 16-punktową porażką z Greczynkami.
Ale najpierw Łotwa
Ale najpierw Łotwa
jak narazie nas leją
w ataku grają jak miernoty póki co :/
w ataku to one wogóle nie graja podobnie jak w obronie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Co nasze graja w obronie to masakra... wiekszosc punktow Łotyszek to są punkty na czysty kosz...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
czyżby miały zagrać 3 mecze ??
1 - mecz otwarcia
2 - mecz o wszystko
3 - mecz o honor ...
oby było lepiej...
1 - mecz otwarcia
2 - mecz o wszystko
3 - mecz o honor ...
oby było lepiej...
P.OLD pisze:czyżby miały zagrać 3 mecze ??
1 - mecz otwarcia
2 - mecz o wszystko
3 - mecz o honor ...
oby było lepiej...
no ej tak to zawsze graja piłkarze:)
Nie wiem po hooj brał Walich i Drzewińską na te ME jak obie grzeją ławe.... Gajda - rozgrywająca łeb w parkiet i piłke wyprowadza.... Bez komentarza...
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Marek1990 pisze:Nie wiem po hooj brał Walich i Drzewińską na te ME jak obie grzeją ławe.... Gajda - rozgrywająca łeb w parkiet i piłke wyprowadza.... Bez komentarza...
Ja nie wiem co tam jeszcze robia ci dwaj panowie na ławce...
no ale cóż NA UKŁADY NIE MA RADY ;|
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
P.OLD pisze:czyżby miały zagrać 3 mecze ??
1 - mecz otwarcia
2 - mecz o wszystko
3 - mecz o honor ...
oby było lepiej...
Nie przy tym regulaminie i takim a nie innym ukaldzie spotkan. W 3 meczu tak czy owak będziemy mieć o co walczyc.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Marek1990 pisze:Nie wiem po hooj brał Walich i Drzewińską na te ME jak obie grzeją ławe.... Gajda - rozgrywająca łeb w parkiet i piłke wyprowadza.... Bez komentarza...
Takie teksty to mzona po 3 meczu rzucac, a nie w polowie drugiej kwarty 1 meczu ..
Wróć do „Reprezentacja Polski”