friel pisze:Ciekawi mnie dlaczego zatrudniono ten duet trenerski a nie np Maciejewskiego czy Winnickiego .....Pani Dydek była by pewnie zdecydowanie lepsza od tego Badziewia trenerskiego ... Dopóki nasze grają bez presji jest jako tako przeciwnik zaczyna bronić zaczyna się tragedia na chłodno analizując 2 czasy w 4 kwarcie zero zmiany .....
Niby powinno się mówić że przegrały zawodniczki ale luknijcie w statystyki Kobryń 29:18 1/6(za 2) Lecia 28:35 2/7 za 2 nasuwa mi się pytanie dla czego nie następowały zmiany Żurowska na 40 minut dostała 7 z czego 4 gdy już było tragicznie naprawdę tragicznie Piekarska dostała 3 minuty Drzewińska nie powąchała nawet parkietu a przecież ma dobrą penetrację i świetny rzut za 3 Mówi się że one nie nadają się do kadry a ja po takim meczu pytam czy np Leciejewska się nadaje ? 29% ?! albo Kobryń 17%! .......Coś na tej ławce trenerskiej jest nie tak to nie jest klub że masz kasę na 5-6 zawodniczek a reszta to zapchaj dziura to jest reprezentacja komuś nie idzie to sadza się go na ławce i zmienia obraz gry a nie po meczu rozkłada ręce .....
Piekarska to nie powinna dostać nawet jednej minuty! Jeśli zawodniczka ma 190 cm czy coś koło tego i grając na pozycji centra nie potrafi zebrać z tablicy piłki, która spada o pół kroku od niej to niech gra sobie w Izraelu czy Turcji jeżeli tam nadal chcą jej za taką grę płacić.