Aha i wielkie ogromne wręcz wspaniałe podziękowania dla 'liderki" i "gwiazdki" z Poznania, która wyciulała cały zespół...To było mistrzowskie zagranie w stylu klubu, który reprezentuje... Mam nadzieje, że prawie każdy zespół z WLKP zleje teraz wasz rocznik w przyszłym sezonie w podziękowaniu za ten "numer".
Ogólnopolska Olimpiada Młodzieży- Drużyna Wielkoposka
Moderator: Moderatorzy
Przyczyn porazki można upatrywać w kilku kwestiach myślę
co nie zmienia faktu, że w tym turnieju dziewczyny zajęły miejsce na które było je tylko w tym momencie stać. Na małe usprawiedliwienie moge chyba tylko napisać, że układ meczu dla WLKP, nie mógł być już gorszy. Gdyby choć w 2 dniu, zagrały "spokojny" mecz z zachodniopomorskim, gra o 2 m. byłaby podejrzewam inna...No cóż to jest jednak tylko sport i życzę Pomorzu i Lubuskiemu powodzenia i trzymam za nich kciuki.
Aha i wielkie ogromne wręcz wspaniałe podziękowania dla 'liderki" i "gwiazdki" z Poznania, która wyciulała cały zespół...To było mistrzowskie zagranie w stylu klubu, który reprezentuje... Mam nadzieje, że prawie każdy zespół z WLKP zleje teraz wasz rocznik w przyszłym sezonie w podziękowaniu za ten "numer".
Jeżeli część Twojego loginu to data urodzenia, to masz swoje lata i jak możesz pisać do 15-letniej dziewczyny, że " wyciulała " zespół, skoro na decyzję nie miała żadnego wpływu. Więc może pretensje do władz klubu, a nie do dziewczyny, która pewnie doskonale zdaje sobie sprawę, żę jej nieobecność miała duży wpływ na grę drużyny i bardzo to przeżywa.
Romek, z jedną rzeczą sie nie zgodze. Ktoś kto doprowadza do takiej sytuacji, że swoją postawą pozaboiskową doprowadzaja do tego że "nie może" pojechać na tak ważny turniej, niestety jest temu przynajmniej pośrednio winny. Nie wystarczy tylko rzucać do kosza, do uprawiania koszykówki potrzebne jest w tym wieku dbanie o zdrowie, o relacje w domu. etc. i przede wszystkim podejście do szkoły i nauki. To tylko niektóre elementy, na które młoda koszykarka ma wpływ! Oczywiście Klub i Rodzina itd mają decydujący głos z tym to się z Tobą zgodzę.
Nie bedę się rozpisywał na temat szczegułów, bo nie chce tu do końca nikogo dyskredytować i nie o to mi chodzi. Mam tylko nadzieję, że ta młoda dziewczyna, w której widać zalążki na dobrą koszytkarkę weźmie się w garść i oprócz "trafiania do kosza" spojrzy na sprawe uprwiania sportu szerzej. Wtedy nie będzie takich sytuacji, że w najważniejszym momencie, może i w życiu sportowym jej niektórych koleżanek z kadry, nie pozostawi ich samym sobie. Pozdrawiam
Nie bedę się rozpisywał na temat szczegułów, bo nie chce tu do końca nikogo dyskredytować i nie o to mi chodzi. Mam tylko nadzieję, że ta młoda dziewczyna, w której widać zalążki na dobrą koszytkarkę weźmie się w garść i oprócz "trafiania do kosza" spojrzy na sprawe uprwiania sportu szerzej. Wtedy nie będzie takich sytuacji, że w najważniejszym momencie, może i w życiu sportowym jej niektórych koleżanek z kadry, nie pozostawi ich samym sobie. Pozdrawiam
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”