Liga juniorek 07/08
Moderator: Moderatorzy
Z tego co ja wiem to musi być gospodarz turnieju. co do kadetek to jest to olimpiada młodzieży (OOM) i dlatego rok temu i 2 lata temu odbyło sie bez gospodarza.
Chodz w tym roku moze być inaczej, ponieważ ma być promocja miast gdzie będą ME.
Chodz w tym roku moze być inaczej, ponieważ ma być promocja miast gdzie będą ME.
Życie daje, życie odbiera znasz ten schemat... Masz coś z życia?? TO DOCENIAJ !!
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
moniaa pisze:W sumie to biorąc pod uwage wymagania stawiane przez PZK dla organizatorów turniejów finałowych to okazaloby sie ze tylko Gdynia spełnia te wymagania, wiec po raz kolejny byłyby zapewne finały w Gdyni...
nie tylko Gdynia sie lapie na organizatora.. nie zapominajcie o Gorzowie i Poznaniu (Arena) jak wybuduja hale w Lodzi to Lodz takze bedzie sie lapac ajjj no i bedzie jeszcze jedna hala w Gdyni..
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
mam nieoficjalne info, że finały są w bydgoszczy. ma to związek z ME i promocją miast, w których odbędą się mecze. finały rozgrywane byłyby w hali Łuczniczki mogącej pomieścić 5000 widzów. nie wydaje mi się, zeby az tyle było potrzebne
nie jest to hala zespołu z bydgoszczy, także każdy grałby na wyjeździe, gdyby bydgoszcz awansowała dalej.
and if you want these kind of dreams
it's Californication.
it's Californication.
paździoch-osanka pisze:Filippo pisze:jest mozliwe zeby druzyny grajace w polfinalach w tej samej grupie spotkaly sie w finale? (bo z polfinalow 2 pierwsze wychodza)
sa dwie odpowiedzi:
1. Nie, nie jest mozliwe
2. ale pozniej jest mozliwe w polfinalach finalow.. gdy awansuja do 4 ajjj
grupy mieszaja sie w nastepujacy sposob:
GRUPA I (IX)
1 miejsce
2 miejsce
GRUPA II (X)
1 miejsce
2 miejsce
GRUPA III (XI)
1 miejsce
2 miejsce
GRUPA IV (XII)
1 miejsce
2 miejsce
Final:
GRUPA A
1 miejsce (GRUPA I [IX])
2 miejsce (GRUPA II [X])
1 miejsce (GRUPA III [XI]
2 miejsce (GRUPA IV [XII])
GRUPA B
2 miejsce (GRUPA I [IX])
1 miejsce (GRUPA II [X])
2 miejsce (GRUPA III [XI]
1 miejsce (GRUPA IV [XII])
nastepnie awans do najlepszej 4 uzyskuja dwa pierwsze miejsca z kadej grupy i mieszaja sie tak samo I polfinal gra 1 miejsce z grupy A z 2 miejscem z grupy B.. II polfinal gra 2 miejsce z grupy A z 1 miejscem z grupy B ajjj dalej chyba juz nie musze pisac jak to sie rozgrywa![]()
pozdrawiam ajjj
aaa rozumiem
xyz
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”