MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
-
LECHU...
-
Gość
-
Gość
Witam! Byłem w Bojanowie na finałach..występowało w sumie 8 kadr. Z lubuskiego, łodzkiego, podkarpackiego, druzyna 91 ze Wschowy i kadra 91 wielkopolski, dwie kadry 92 z wielkopolski (jedna teoretycznie słabsza i jedna silniejsza) oraz kadra wielkopolski 93. Turniej wygrała kadra 91 wielkopolski przd silniejsza kadra 92 wielkopolski. Trzecia była Wschowa 91 czwarta wielkopolska 92 słabsza, piate było chyba łódzkie, szóste lubuskie, siódme co ciekawe 93 wielkopolska! i dopiero 8 miejsce kadra podkarpackiego 92. Ogladałem finały, a więc 4 mecze o miejsca już. I jedno co moge napisać to to że kadra 91 i 92 wielkopolski zrobiła na mnie dobre wrażenie. Pozostałe bardzo cienko, a skuteczność fatalna wyniki bardzo niskie itd. Jeszcze jedna drużyna, oprócz 2 pierwszych własciwie tylko zebrała pochlebne recenzje. To Wielkopolska 93 najmłodsze, a na psuły krwi nie którym
i wygrały dwa mecze z Podkarpackim 92. Trener Barański wypowiadał się o nich bardzo pozytywnie. Grały tam 2 dziewczyny z Bojanowa, 1 z Rawicza, 1 z Kasprowiczanki Ostrów, chyba 2 z MUKSu, 3 z Tęczy Leszno 1 z Olimpii Poznań. Gratuluje zwycięzcą i tym "maluchom" 
-
pietrucha***
drobne sprostowanie - nie znam szczegółów, ale to nie był ŁKS tylko reprezentacja województwa łódzkiego. fakt, że oparta na zawodniczkach ŁKS, ale to jednak nie ten zespół - brak zgrania, brak zawodniczek "do zadań specjalnych" itd. zresztą w roczniku 92 w Łodzi był ŁKS, duża przerwa, Pabianice, długo długo nic i dopiero potem reszta, a z tej reszty było sporo zawodniczek. a to, że wygrała Wielkopolska 91 przed Wielkopolską 92, to chyba nikogo nie dziwi. przecież to najmocniejszy koszykarsko region - dwa zespoły 92 w finałach, mistrzostwa Polski w chyba wszystkich kategoriach młodzieżowych, dziwne byłoby gdyby wygrał ktoś inny. bardziej miarodajny będzie turniej w Wołominie, ale to też tylko turniej... prawdziwa próba rocznika 92 dopiero za rok.
ja równiez byłam na turnieju, i musze przyznać racje, powyzszej notce... moim zdaniem kiepsko wypadł ŁKS.... zawiodły, a jedna z nich podobno pobiła jakis miejscowych w internacie... no cóż... moze to juz nie ten grzeczny i dobry klub jaki znalismy.
Trochę nie ładnie , byłeś na turnieju i nic nie wiesz co działo się w internacie, jak myślisz czy sytuacją normalną jest przebywanie miejscowych w internacie. Masz w nosie to ,że miejscowy kryminalista, którego boją się tam wszyscy wchodzi i robi to co chce, masz za to pretensje ,że jedna zawodniczka z Łodzi postawiła się temu debilowi. Policja też miała głęboko w d.... interwencje. Powiem Ci więcej, miejscowi nauczyciele i trenerzy mieli dla nas głębokie uznanie bo po raz pierwszy ktoś z tą chołotą zrobił porządek.
Trochę nie ładnie , byłeś na turnieju i nic nie wiesz co działo się w internacie, jak myślisz czy sytuacją normalną jest przebywanie miejscowych w internacie. Masz w nosie to ,że miejscowy kryminalista, którego boją się tam wszyscy wchodzi i robi to co chce, masz za to pretensje ,że jedna zawodniczka z Łodzi postawiła się temu debilowi. Policja też miała głęboko w d.... interwencje. Powiem Ci więcej, miejscowi nauczyciele i trenerzy mieli dla nas głębokie uznanie bo po raz pierwszy ktoś z tą chołotą zrobił porządek.
-
Gość
-
JORDZi
-
Nieznajomy
-
JORDZI
-
Gość
-
stasiek...