MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 18 marca 2007, 13:53

niesmiertelna pisze:Nie rozumiem tych typowan. Ok zgadzam sie ze MUKS jak co roku jest faworytem, ale dlaczego np LKS?

chocby dlatego, ze na wielu mocno obsadzonych turniejach (np. Łódź, Wołomin) zazwyczaj zajmuje 1 lub tez drugie miejsca (rywalizacje z Wisla)

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 18 marca 2007, 17:37

no byc moze ale nalezy pamietac ze turniej to turniej, na takich zawodach wielu trenerow eksperymentuje, szuka optymalnego skladu wlasnie do ligi, wiec malo kto tak naprawdee liczy na wynik. Ale jak powiedzialam wszystko sie okaze w praniu:)

Awatar użytkownika
majoneez
Kadet

Postautor: majoneez » 18 marca 2007, 22:21

niesmiertelna pisze:Nie rozumiem tych typowan. Ok zgadzam sie ze MUKS jak co roku jest faworytem, ale dlaczego np LKS? fakt ze w mlodziczkach mialy miejsce 3 nie oznacza ze teraz bedzie to samo.

Widzisz ŁKS ciągle robi postępy, i będzie w finałowej czwórce raczej mocniejszy niż słabszy dwa lata temu. Moją tezę potwierdza fakt, że jesienią nasz zespół już pokonał MUKS na turnieju w Poznaniu. Zupełnie nie zgodzę się z założeniem o trenerskich eksperymentach ze składem podczas turniejów i szukaniu ustawienia zespołu, a już na pewno nie podczas meczów z mającym renomę w ŁKSem, z którym każdy chce wygrać. Uwierz mi, że na meczach z ami każdy raczej się spręża na maxa niż eksperymentuje. Mamy wśród pokonanych rywali takie zespoły jak Wisła, MUKS. Polkowice, Białystok, Bydgoszcz, i całą rzeszę innych. Przegrywamy rzadko, coraz rzadziej :D :wink:

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 19 marca 2007, 16:32

tak sie sklada ze tez wygralam i z muksem, i z polkowicami, z bydgoszcza, o bialymstoku nie wspominajac. A takze z niepokonanym LKSem. ale owszem moge sie zgodzic ze ten zespol moze powalczyc o medale.

kk

Postautor: kk » 19 marca 2007, 21:52

tak sie sklada ze tez wygralam i z muksem, i z polkowicami, z bydgoszcza, o bialymstoku nie wspominajac. A takze z niepokonanym LKSem

z tego co wyczaiłem jesteś z Elbląga... coś mi świta, że to ŁKS 2 lata temu wypchnął Was z MP młodziczek - co prawda, że z porażką w Elblągu, ale to była sytuacja dośc specyficzna z tego co wiem. więcej Waszych sukcesów nie pamiętam (oprócz lokalnych - w dośc słabym okręgu)

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 19 marca 2007, 22:46

Zastanawia mnie skąd ta niechęć do ŁKS? Z tego, co mi wiadomo, to dziewczyny są bardzo sympatyczne, przyjazne i otwarte...8)

Pozdro Mikey! ;)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 19 marca 2007, 23:01

Niechec do ŁKSu? Niezly zespol, fajne dziewczyny. A czy ja cos mowie??? Tylko powiedzialam ze nie jest 100% mistrzem.

P.S.
2 m. turniej w Wolominie, 1 m. Elblag <goscie> 3m. w Piasecznie. To tylko ostatnie turnieje.
o . mistrzostwie polski w szkolach podstawowych, nie wspominajac.

Pzdr.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 19 marca 2007, 23:27

Kanidżia pisze:Zastanawia mnie skąd ta niechęć do ŁKS? Z tego, co mi wiadomo, to dziewczyny są bardzo sympatyczne, przyjazne i otwarte...8)

Pozdro Mikey! ;)

Kanidżia... Ty wiesz już co... :D
Obrazek
Obrazek

Basketball_player_13

Postautor: Basketball_player_13 » 20 marca 2007, 15:33

Ja tam mysle ze to wlasnie jest jakas dziwna niechec do Elbląga. moze i mamy slabe wojewodztwo lecz w pomorskim dałysmy rade :wink: > a to juz nie jst raczej slebe wojewodztwo> powiem tyle kazdy na szanse

kibol

Postautor: kibol » 20 marca 2007, 18:51

Gość

Ostrzeżenia: 0/5
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 11:23 pm Temat postu: :))

--------------------------------------------------------------------------------

MLKS Rzeszów będzie Mistrzem Polski kadetek!
:D :D :D :D :D
Ale ktos ma poczucie humoru !!!!! /ciekawe czy znow to bedzie druzyna calego podkarpacia /Tarnawa Przemysl itd jak zwykle !!!! ostatnio bywalo -wówczas maja szanse he he lub starsze kolezanki wzmocnia he he :lol:

Gość

Postautor: Gość » 25 marca 2007, 20:54

kibol pisze:Gość

Ostrzeżenia: 0/5
Wysłany: Sob Mar 17, 2007 11:23 pm Temat postu: :))

--------------------------------------------------------------------------------

MLKS Rzeszów będzie Mistrzem Polski kadetek!
:D :D :D :D :D
Ale ktos ma poczucie humoru !!!!! /ciekawe czy znow to bedzie druzyna calego podkarpacia /Tarnawa Przemysl itd jak zwykle !!!! ostatnio bywalo -wówczas maja szanse he he lub starsze kolezanki wzmocnia he he :lol:

yy o co ci dokładnie chodzi? :/ MLKS Rzeszów to dziewczyny z Rzeszowa poprostu... i mają w tym roku duże szanse. Zreszta... sami sie przekonacie juz niedlugo ;]

kk

Postautor: kk » 25 marca 2007, 23:51

na razie nie MLKS Rzeszów nie radzi sobie z Lotnikiem Wierzawice... czyżby to przyszły mistrz i v-ce mistrz Polski kadetek? :lol:

Gość

Postautor: Gość » 26 marca 2007, 13:59

kk pisze:na razie nie MLKS Rzeszów nie radzi sobie z Lotnikiem Wierzawice... czyżby to przyszły mistrz i v-ce mistrz Polski kadetek? :lol:

MLKS Rzeszów radzi sobie z Lotnikiem Wierzawice :] 1 mecz przegrany a jeden wygrany :/ więc aktualnie MLKS jest dużo lepszy

:|

Postautor: #18 » 27 marca 2007, 11:46

aaaaaaaaaaaaaaaaa no prosze cie:D:D:D:D duzo lepszy.........aaaaaaaaaaa moze i jeden wygraly ale tylko 8 ledwo co a z tego co sie orientuje to Lotnik wygral 20.....to chyba jest roznica:D:D i stwierdzenie ze jest duzo lepszy nie jest na miejscu:|.....pozdro

::::::

Postautor: :::::: » 27 marca 2007, 14:19

tak masz racje ze Lotnik wygral 20 punktami... ale to było w listopadzie :] od tego czasu MLKS zrobił duży postęp i w styczniu pokonał Wierzawice 8 punktami. Nie liczy sie to co było jakies 5 miesiecy temu tylko to co jest teraz... a teraz MLKS ma przewage nad Lotnikiem...zreszta nie tylko nad nim.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”