Czas na FINAŁY MP - juniorki starsze (Gorzów 15-19.III)

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 17 marca 2006, 23:06

AKA pisze:Narażę się premierowi ale czy Gorzów mógł odpaść z rozgrywek.Chyba nie Osanki jesteście następną drużyną wyrolowaną z rozgrywek,chyba nie ostatnią . Czekam na popis Kariny w półfinałach i finałach. :twisted:

AKA, byłaś w zeszłym roku na MP juniorek ??? To przestań p...... o daszych popisach Kariny ... Patrząc na zimno po dłuuugim już czasie uważam, że przeginacie :evil:

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 17 marca 2006, 23:06

Moja mała uwaga odnośnie zdjęć wyżej zamieszczonych:
1. Błagaaaammmmm...... nie zamieszczajcie zdjęć "sędziny K." bo dosłownie mam odruchy wymiotne :twisted: :twisted:
2. Może jakiś mały podpis, kto na zdjęciu z kim itd.itp.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 17 marca 2006, 23:11

Seba pisze:
.:marcin:. pisze:
Seba pisze:Bartek SZACUNEK! Wiem, że chciałeś wygrać... wiem, że robiłeś wszystko... wiem, jak się czujesz... :( Masz rację - najbardziej szkoda Osanek :(((( Dzis sport przegrał, ale może ta nauczka spowoduje, że zawodniczki (WSZYSTKICH KLUBÓW!!!!) będą wychodziły ZAWSZE na boisko, by wygrać... czasem wiedząc, że ich zerowa mobilizacja spowodować może płacz tych, którzy sobie na to niczym nie zasłużyli:(

Pozdrowionka... i trzymaj sie!

i po co byly Twoje wczesniejsze ostre slowa?? oskarzanie o nieuczciwość??

(...)

Uważasz, że wyrolowanie Osy Zgorzelec po przez kompletne olanie przez zawodniczki z Gdyni dzisiejszego meczu, to nie nieuczciwość? :shock: :shock: :shock: Ostre słowa sa tu jak najbardziej na miejscu! Sport dziś PRZEGRAŁ... Osanki płaczą, bo wygrały sobie awans, który koszykarki z Gdyni swoją postawą im odebrały :( Bartek potrafił się zachować, jak człowiek honoru... Ty jak widzę zupełnie nie :?

Olimpia... tak się składa, że juz wczoraj mieliśmy pierwsze miejsce zapewnione... i jaki dziś wynik? Myślisz, że Bytom chciał wrócić do domu bez wygranej???? Że prowadząc większość meczu, na koncu odpuscił??? :shock: Zastanów się czasem co piszesz... Olimpia dziś wygrała... choć nie musiała... ale jest lepsza, więc wygrała...

POWODZENIA Bartek jutro... wiem, jak się czujesz, ale jutro też jest dzień... i niech wygra lepszy!!!

Seba, proszę Cię... Gdyby Osanki ( przy olbrzymiej mojej dla nich sympatii ) miały wygrać jak Ty to ująłeś awans do czwórki TO BY WYGRAŁY Z GORZOWEM PIERWSZEGO DNIA, a nie liczyły na cud w postaci zwycięstwa Bydgoszczy nad Gorzowem... Także bez przesady :wink: A Lotos no cóż - miały czwórkę już pewną, a Gorzów walczył o życie - niestety nie widziałem meczu, ale to wiele tłumaczy... Przy podejściu płci pięknej :roll:

Gość

Postautor: Gość » 17 marca 2006, 23:14

seven pisze:(...)Gdyby Osanki ( przy olbrzymiej mojej dla nich sympatii ) miały wygrać jak Ty to ująłeś awans do czwórki TO BY WYGRAŁY Z GORZOWEM PIERWSZEGO DNIA, a nie liczyły na cud w postaci zwycięstwa Bydgoszczy nad Gorzowem... Także bez przesady :wink: (...)

Zapomniałeś o dzisiejszym pewnym zwycięstwie... które w małej tabeli dawało im awans... nikt nie kazał Gorzowowi przegrywać z czterema koszykarkami Bydgoszczy (to jeśli już posłużyć się Twoim rozumowaniem).

rui

Postautor: rui » 17 marca 2006, 23:17

co do sytuacji miedzy gorzowem a osa.nigdy nie licz na kogos licz na siebie- i tak jakby osanki wygraly z gorzowem w pierwszym meczu nie byloby o czym mowic.a tak gorzow wygral i bezposrednio byl od nich lepszy wiec moze uczciwosci stalo sie zadosc....
a jestem ciekaw co jeszcze karinka wymaluje na zawodach?i jaki sedzia juz wyjechal,komu sie nie podobalo sedziowanie tylu dziewczynom?a powaga Wacek jest? :lol: :lol:

seven
Nowy na forum

Postautor: seven » 17 marca 2006, 23:25

Anonymous pisze:
seven pisze:(...)Gdyby Osanki ( przy olbrzymiej mojej dla nich sympatii ) miały wygrać jak Ty to ująłeś awans do czwórki TO BY WYGRAŁY Z GORZOWEM PIERWSZEGO DNIA, a nie liczyły na cud w postaci zwycięstwa Bydgoszczy nad Gorzowem... Także bez przesady :wink: (...)

Zapomniałeś o dzisiejszym pewnym zwycięstwie... które w małej tabeli dawało im awans... nikt nie kazał Gorzowowi przegrywać z czterema koszykarkami Bydgoszczy (to jeśli już posłużyć się Twoim rozumowaniem).

Podpisz się przede wszystkim, ale właśnie takie rozumowanie jest LOGICZNE w przeciwieństwie do Twojego - moje rozumowanie idzie dalej - Gorzów WYGRAŁ z LOTOSEM i dltego wszedł :!: :!: :!: Więc nie mów mi o MOIM ROZUMOWANIU tylko się zastanów ...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 marca 2006, 23:28

rui pisze:co do sytuacji miedzy gorzowem a osa.nigdy nie licz na kogos licz na siebie-(....)

Tu masz oczywiście 100% racji... tylko, że właśnie Osanki liczyły na siebie, po trochę nieudanym początku z Gorzowem, dziś zagrały naprawdę dobry mecz, wiedząc, jaka jest stawka... Szkoda, że tak się to dalej potoczyło. No ale fakt - trzeba wygrywać wszystko... bo potem się okaże, że jednak coś gdzieś uciekło ... GŁOWY DO GÓRY OSANKI!!!

Co do Kariny.... hmmm... oprócz kilku dość wyraznych błedów w pierwszym meczu... dziś na przykład gwizdała bardzo poprawnie - tylko, że to nie zmienia oceny tego, co będzie się ciągnęło za nią długo... Ale w Gorzowie póki co... na tle tej w sumie szarości sędziów (poziomem, nie strojami ;) )... ona akurat az tak szaro nie wypada... ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca;)

mawi
Żak

Postautor: mawi » 17 marca 2006, 23:38

Narażę się premierowi ale czy Gorzów mógł odpaść z rozgrywek.Chyba nie Osanki jesteście następną drużyną wyrolowaną z rozgrywek,chyba nie ostatnią . Czekam na popis Kariny w półfinałach i finałach

Wkurza mnie jak ktoś kto nie był na meczu pisze brednie !!!

A od ciebie Seba bije patriotyzm lokalny - nie byłeś na meczu, nic nie widziałeś a piszesz że się ktoś podłożył. Gdzie twój obiektywizm! Skąd ta teoria spiskowa!!!
Rozmawiając rano sam nie wierzyłem w awans gorzowianek (po tym co pokazały z Bydgoszczą). Ale w sporcie wszystko jest możliwe i to udowodniły dziś gorzowianki z czego jestem bardzo dumny!!!
Jestem ciekaw czy jesteś przygotowany na jutrzejszą porażkę olimpijek? A może będziesz znów wszystkich obwiniał nie dopuszczając myśli że ktoś może być lepszy!!!
Jeśli chodzi o Karine - to wyróżnia się na minus.

I jeszcze jedno - niech wygra lepszy!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 17 marca 2006, 23:43

mawi pisze:(...)A od ciebie Seba bije patriotyzm lokalny (...)

Nie rozsmieszaj mnie :) Od kiedy jestem ze Zgorzelca? :lol: A gdyby Cie to ominęło, a widzę, że tak - świadomie lub nie - to przeczytaj sobie pierwszy wpis w tym temacie. Zobacz kto jest moim zdaniem faworytem tych mistrzostw... Jestem przygotowany na porażkę zawsze, bo szanuję każdego rywala, który w SPORTOWEJ walce będzie potrafił wygrać z moim zespołem...W SPORTOWEJ powtarzam! A czemuż to nie podoba Ci się Karinka? Tu gwizdze i tak lepiej niż większość pozostałych sedziów... czyzby dlatego, że sędziowała wspaniały Wasz mecz z Bydgoszczą? I kto tu mówi o obwinianiu wszystkich wokół... cztery koszykarki rywalek na parkiecie... cztery punkty przewagi w dogrywce... winna Karina oczywiscie :shock:

Pozdrawiam.

Jak już pisałem Bartkowi - NIECH WYGRA LEPSZY! Życzę mu powodzenia!

Żolnierz1

Postautor: Żolnierz1 » 18 marca 2006, 00:16

Nie jestem żadnym sympatykiem Lotosu. I śmieszą mnie wpisy kogoś kto się za takiego uważa a siedzi w domu i dłubie w nosie przy kompie i wszystko wie co się dzieje w Gorzowie. Ale to tak jest jak sponsor nie załatwi pojazdu to zostajemy w domu. Daleko kibicom Lotosu do ŁKSu Olimpii czy Włókniarza. Może ŁKS czy Olimpia nie grają o złoto ale jeżdzą. Chodzę na kosza od 20 lat. Widziałem tyle meczów, tylu graczy ,tylu trenerów że te ,,mądre głowy,, za płotu co wszystko wiedzą choć siedzą w domu mogą pomarzyć o tym. Może Bartek zdobędzie złoto może nie. Ale szacunek za to że zachował się jak zachował. To rzadkość. Ba. To ,,orginał,,. jak w Tofficu. I przepraszam Cię za mój pierwszy wpis Bartek. Masz mój szacunek. Bo sztuką jest tak zachować. A te mądre głowy co piszą jako ,,gość,,?

Drax
Żak

Postautor: Drax » 18 marca 2006, 00:17

sympatyk Gdyni pisze:Oj, chyba było trochę inaczej, ale to już teraz nie istotne. Coś jest nie tak w druzynie i powinieneś nad tym zapanować. Nie podoba mi się to, że zamiast bronić swoich zawodniczek, dajesz wszystkim do zrozumienia, że nie chciały wygrać. Własnie tak to zostało odebrane. To nie fer.

Przecież facet wyraźnie napisał "Przegrałem jako trener". Czy to jest obarczanie winą zawodniczek :?: Weź się puknij w makówkę tchórzliwy anonimku, a jak nie rozumiesz tekstu który czytasz to chociaż nie kompromituj się kretyńskimi postami.
Dla Pana Trenera należy sie szacuneczek za to co napisał :!: I proszę się nie przejmować, że bezmyślna bufoneria nie rozumie takiej honorowej postawy...

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 18 marca 2006, 00:21

Witam Cię Draxiku. Praca? To towrzystwo nie umie odczytać o co chodzi Bartkowi. Gość wziął winę na Siebie a Oni po nim jeżdzą. Co za goście. Hej. Sympatycy Lotosu czytajcie uważnie wpisy!

Drax
Żak

Postautor: Drax » 18 marca 2006, 00:27

Żołnierz1 pisze:Witam Cię Draxiku. Praca? To towrzystwo nie umie odczytać o co chodzi Bartkowi. Gość wziął winę na Siebie a Oni po nim jeżdzą. Co za goście. Hej. Sympatycy Lotosu czytajcie uważnie wpisy!

Hej Żołnierz!! Przeźmierowo pozdrawia Kościan :lol:
Ja i tak się dziwię, ze chcę mu sie dyskutować z tymi ciulami.... :lol: przecież i tak nic nie pojmą :roll:

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 18 marca 2006, 00:30

sympatyk Gdyni pisze:No jasne, w epitetach jesteście najlepsi. Szkoda czasu na dyskusję z wami. Żegnam

Jeżeli w moich wpisach znajdujesz gdzieś epitet to pokaż. Bo chyba nie masz na myśli to,że napisałem że mówisz o mistrzostwach choć na nich nie byłeś. To raczej ty obraziłeś Waszego trenera choć facet honorowo wziął winę na Siebie. To chorę. Ale dożyłem czasu że kibice z Polski bronili trenera z Gdyni. na mój gust,to daliście ciała ostro. zespół przegrał. Trener wziął winę na Siebie,a Wy mu wmówiliście,że On zepchnął ją na zespół. I to cała prawda.

Zołnierz1

Postautor: Zołnierz1 » 18 marca 2006, 00:31

Drax jedziemy jutro moim autkiem?

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”