MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 03 maja 2007, 16:59

Anonymous pisze:Zdaje sie ze to byl turniej 92, a poza tym to bylo w Wolominie wiec nie ma sie co dziwic. Zobaczymy na mistrzostwach.

Calokowicie obstaje...za!!!!

robcik

Postautor: robcik » 03 maja 2007, 18:21

zwyciężą te,które są drużyną w pełni znaczenia tego słowa,mam na myśli nie tylko"ogranie",ale i atmosferę jaka je otacza.Waże żeby potrafiły stanowić jedność.

DoNaLd TuSk

Postautor: DoNaLd TuSk » 03 maja 2007, 18:41

wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygra :) Tylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly :) taa laski

W życiu większej bzdury nie słyszałem,Elbląg ma podstawowy skład do grania w kadetkach.Nie bede Ci wymieniał i opisywał lasek ale zapewniam Cię że tam nie gra jedna zawodniczka :?

WWL HURAGAN WOłOMIN :)

TYLKO HURAGAN WOłOMIN

Postautor: WWL HURAGAN WOłOMIN :) » 03 maja 2007, 19:55

Trochce to dziwne bo OLA rzuca tam po 30 pkt w Meczu i Elbląg przegrywa z Wołominem Zobaczymy na FINAłACH :)

Gość

Postautor: Gość » 03 maja 2007, 20:38

DoNaLd TuSk pisze:
wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygra :) Tylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly :) taa laski

W życiu większej bzdury nie słyszałem,Elbląg ma podstawowy skład do grania w kadetkach.Nie bede Ci wymieniał i opisywał lasek ale zapewniam Cię że tam nie gra jedna zawodniczka :?

zdecydowanie popieram...ktos kto twierdzi, ze w Elblagu gra jedna dziewczyna widocznie nie widzial zadnego meczu z ich udzialem. Elblag gra zespolem. To ze Ola zdobywa duzo punktow nic nie znaczy, jest tam wiele zawodniczek, ktore jest dorownuja(np. numery 10 i 13 to bardzo dobre zawodzniczki). Wiec zanim cos piszesz to lepiej sie zastanow, bo piszesz bez sensu.

Gość

Postautor: Gość » 03 maja 2007, 20:40

DoNaLd TuSk pisze:

zdecydowanie popieram...ktos kto twierdzi, ze w Elblagu gra jedna dziewczyna widocznie nie widzial zadnego meczu z ich udzialem. Elblag gra zespolem. To ze Ola zdobywa duzo punktow nic nie znaczy, jest tam wiele zawodniczek, ktore jest dorownuja(np. numery 10 i 13 to bardzo dobre zawodzniczki). Wiec zanim cos piszesz to lepiej sie zastanow, bo piszesz bez sensu.

ONE 1 W POLSCE HURAGAN :*

Postautor: WWL HURAGAN WOłOMIN :) » 03 maja 2007, 20:48

Człowieku widziałem jak one graja bo dostały już tyle razy po dupie od Wołomina ,że szok a nr 13 to chyba rozgrywa a nr 10 gra na 2 to nie gadaj Elbląg to wielka pomyłka finałów MP :) TAKKKKKK

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 03 maja 2007, 22:24

e e e.. panowie prosze bez napinek!! jutro zdaje mature wiec nie denerwujcie mnie dodatkowo :P
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

ONE 1 W POLSCE HURAGAN :*

Postautor: WWL HURAGAN WOłOMIN :) » 04 maja 2007, 11:09

Powodzenia :) ale tak Huragan jest Mocny :)

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 04 maja 2007, 14:45

No to ja sie wypowiem. Zdaje sie Elblag" dostal tyle razy po dupiee od Wolomina" tzn ze dwa razy tak? Raz jednym pkt a raz trzema i raz wygral. No to rzeczywiscie sa duzo slabsze :| zreszta ja sie nie wypowiadam bo jestem z Elblaga wiec moge byc nieobiektywna. ale pamietajcie wszystko okaze sie na finalach.
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

player_13

Postautor: player_13 » 04 maja 2007, 15:00

A Wy laski z Wołomina nie rozkrecacie sie za duzo? :| Gadacie glupoty elblag gral z wami moze z 3 razy i co? 2 przegrane i to mala iloscia pkt wiec o czym tu mowa? a to jak piepszycie o zwyciestwie z MUKSEM to jakas paranoja > czyzby to byl turniej 92`< i to w Wolominie? wiec blagam nie gadajcie takich glupot finały juz niebawem. ;-)

Nieznajomy

Re: ONE 1 W POLSCE HURAGAN :*

Postautor: Nieznajomy » 04 maja 2007, 15:21

WWL HURAGAN WOłOMIN \":)\" pisze:Człowieku widziałem jak one graja bo dostały już tyle razy po dupie od Wołomina ,że szok a nr 13 to chyba rozgrywa a nr 10 gra na 2 to nie gadaj Elbląg to wielka pomyłka finałów MP :) TAKKKKKK

Lepiej sie nie wypowiadaj bo to co piszesz swiadczy tylko i wylacznie o tym ze nie masz pojecia na temat koszykowki i zespolu z Elblaga!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 15:24

Wolomianki jestescie tak pewne siebie ze sie niedobrze robi jak sie wysluchuje waszych przechwalek!!!!!!!Mam nadzieje i pewnie nie tylko ja ze sie na tym przejedziecie!!!!!!!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 15:28

ale czy tu sie wypowiada ktoś z wolomina? oprocz kibiców..? chyba nie!!!!!!! więc wezcie nie zwracajcie wiekszej uwagi na to co mowią kibice bo oni zawsze staną w obronie swojego klubu! nikt z nas nie uwaza ze elbląg jest słaby! dla nas kazda druzyna ktora znalazła sie z grupie finałowej jest równa sobie! a i jak mozecie to skonczcie z ta tezą ze jak mecze sa w wolominie to zawsze zwyciestwo zawdzieczaja sedziom bo jest bledna! az zal dupe sciska jak sie czyta taka wypowedz! jakbyscie nie umieli pogodzić się z porażka z druzyna w ktorej skladzie jest tylko jedna zawodniczka z '91!

Gość

Postautor: Gość » 04 maja 2007, 15:35

Anonymous pisze:Wolomianki jestescie tak pewne siebie ze sie niedobrze robi jak sie wysluchuje waszych przechwalek!!!!!!!Mam nadzieje i pewnie nie tylko ja ze sie na tym przejedziecie!!!!!!!!!!!

Tu się nikt nie przechwala.... my sie tu nie wypowiadamy! jestem po raz pierwszy na tym forum i jestem zawodniczką z wołomina! jestem wstrzasnieta waszymi wypowiedziami! zobaczymy na finałach jak gra WOŁOMIN i pozostałe druzyny! więc moze nie przezywajcie zbytnio bo tylko wam to na zle wyjdzie! mam nadzieje ze bedzie bardzo ciekawie na finałach i bedzie bardzo zacieta walka! to wszytsko co chciałam powiedziec!! zgadzam sie taka z powyzsza wypoweidzią Gościa!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”