Wypatruj kolego pilnie info o finale MP, bo jak wiadomo wszystko trafia do Gdyni, więc nawet jeśli (czego sobie i Wam życzę) spotkamy się w finale, pewnie Krawiec tak zachachmęci, że to my będziemy mieli atut własnego boiska...
JUNIORKI STARSZE 2009/2010
Moderator: Moderatorzy
-
reaktywacja
- Junior
Re: JUNIORKI STARSZE 2009/2010
Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
Wypatruj kolego pilnie info o finale MP, bo jak wiadomo wszystko trafia do Gdyni, więc nawet jeśli (czego sobie i Wam życzę) spotkamy się w finale, pewnie Krawiec tak zachachmęci, że to my będziemy mieli atut własnego boiska...

14 koron:
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009, 2010, 2020, 2021, 2025...
- To jest mój zespół, moje koleżanki, moje miasto, moi kibice. Moje miejsce jest na boisku i zagrałabym nawet bez oka - Tamika Catchings.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
reaktywacja pisze:Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
Wypatruj kolego pilnie info o finale MP, bo jak wiadomo wszystko trafia do Gdyni, więc nawet jeśli (czego sobie i Wam życzę) spotkamy się w finale, pewnie Krawiec tak zachachmęci, że to my będziemy mieli atut własnego boiska...![]()
![]()
1. 3 finaly MP JS to za malo dla Gdyni ?
2. Po co grac dla kibiców ; ) bo atmosfera na tego typu finałach jest na takiej wielkiej hali jaka ma Gdynia wręcz ze tak powiem brzydko "ZAJEBISTA".
(Oczywiscie nie porowuj ASG Euroligi do rozgrywek PP czy Finalow JS czy innych podobnych).
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:reaktywacja pisze:Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
Wypatruj kolego pilnie info o finale MP, bo jak wiadomo wszystko trafia do Gdyni, więc nawet jeśli (czego sobie i Wam życzę) spotkamy się w finale, pewnie Krawiec tak zachachmęci, że to my będziemy mieli atut własnego boiska...![]()
![]()
1. 3 finaly MP JS to za malo dla Gdyni ?![]()
2. Po co grac dla kibiców ; ) bo atmosfera na tego typu finałach jest na takiej wielkiej hali jaka ma Gdynia wręcz ze tak powiem brzydko "ZAJEBISTA".
(Oczywiscie nie porowuj ASG Euroligi do rozgrywek PP czy Finalow JS czy innych podobnych).
MPJS jest w starej hali na Olimpijskiej. Może finały będą w dużej, to już nie wiem.
Rozumiem, że w Gorzowie o 12 w południe w dzień roboczy kibiców byłyby całe tłumy? Składaliście ofertę i okazała się mniej atrakcyjna, zdarza się. To i tak sukces, że w ogóle spróbowaliście coś zorganizować u siebie, bo nie kojarzę, żeby jakieś PP czy inne rozgrywki Was kiedyś interesowały.
reaktywacja pisze:Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
![]()
Nie mędrkuj za bardzo. Powszechnie wiadomo, że jak trzeba będzie to krawiec i z sędziami potrafi załatwić
Na razie załatwił Gdyni łatwiejszą grupę. Reszta jeszcze przed nami
przemoe pisze:MPJS jest w starej hali na Olimpijskiej. Może finały będą w dużej, to już nie wiem.
Rozumiem, że w Gorzowie o 12 w południe w dzień roboczy kibiców byłyby całe tłumy? Składaliście ofertę i okazała się mniej atrakcyjna, zdarza się. To i tak sukces, że w ogóle spróbowaliście coś zorganizować u siebie, bo nie kojarzę, żeby jakieś PP czy inne rozgrywki Was kiedyś interesowały.
Nie wydurniaj się z tą "mniej atrakcyjną". Mnie by było wstyd i bym przem(oe)ilczał pewne rzeczy.
Gratulacje dla olsztynianek za zwycięstwo nad Koroną!
))
Tak, gratulacje. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego wyniku... Gdyby KKS nie rozluźnił się w końcówce to spokojnie pękłaby setka. Ale mimo wszystko, dobra robota.

No a drużyna poznańsko-wschowsko-kiekrzowo-pruszkowo-zabrzańsko-sucho-łódzko-wołomińska (czytaj. MUKS) wygrała drugie spotkanie. Chociaż Korona w ostatniej kwarcie podgoniła nieźle.
-
reaktywacja
- Junior
Waldi pisze:reaktywacja pisze:Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
![]()
Nie mędrkuj za bardzo. Powszechnie wiadomo, że jak trzeba będzie to krawiec i z sędziami potrafi załatwić![]()
Na razie załatwił Gdyni łatwiejszą grupę. Reszta jeszcze przed nami![]()
Ech, te Twoje kompleksy, Waldi.
To już od czasów Łączności Cię trzyma, nie?
Drugie zwycięstwo MUKS-u oznacza bye, bye dla Korony Kraków i olsztynianki w półfinale.
14 koron:
-
Gość
[quote="gilus"]No a drużyna poznańsko-wschowsko-kiekrzowo-pruszkowo-zabrzańsko-sucho-łódzko-wołomińska (czytaj. MUKS) wygrała drugie spotkanie. Chociaż Korona w ostatniej kwarcie podgoniła nieźle.[/quote]
Fajna nazwa- a jak w tym słowniku brzmi nazwa Gdyni?
Fajna nazwa- a jak w tym słowniku brzmi nazwa Gdyni?
Bardzo podobnie. Na nieszczęście polskiej koszykówki.
reaktywacja pisze:Waldi pisze:reaktywacja pisze:Zgadzam się z Endrju. To wstyd, że przyznano Gdyni ASG Euroligi (o które zapewne Wisła i Gorzów pierwsze ustawiły się w kolejce), Puchar Polski (podobnie) oraz kolejny raz rzędu finały młodych...
![]()
Nie mędrkuj za bardzo. Powszechnie wiadomo, że jak trzeba będzie to krawiec i z sędziami potrafi załatwić![]()
Na razie załatwił Gdyni łatwiejszą grupę. Reszta jeszcze przed nami![]()
Ech, te Twoje kompleksy, Waldi.
To już od czasów Łączności Cię trzyma, nie?
Drugie zwycięstwo MUKS-u oznacza bye, bye dla Korony Kraków i olsztynianki w półfinale.
Hmm, a czy ja napisałem nieprawdę?
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
no i mamy pierwsza niespodzianke ;]..... Korona Kraków poza burtą..... będzie walka TYLKO o 7 miejsce 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
I mamy praktycznie juz pary polfinalowe
MUKS - AZS
Gdynia - Olsztyn
MUKS - AZS
Gdynia - Olsztyn
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”