MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 28 października 2006, 16:41

wiem i gratuluje :wink:
xyz

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 28 października 2006, 16:43

psychol#5 pisze:wiem i gratuluje :wink:

dziękuje :wink:

ciekawski....

Postautor: ciekawski.... » 28 października 2006, 21:34

matko, na tym forum juz nic napisac nikt nie moze, bo cały czas sa pretensje o cos....zapytac nie moge??nie chcesz to nie odpowiadaj i tyle :?

Gość

Postautor: Gość » 29 października 2006, 10:53

Dlatego mowie zebys zalozyl taki temat bo tu sie o tym nie mowi ale ktos cie juz w tym wyreczyl!!!!!!

Lebron-MUKS

hey,hey

Postautor: Lebron-MUKS » 29 października 2006, 18:34

Ludzie niekłócic mi się tu!!!!! hehehehe... pozdro dla wszystkich ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D LOL69

Gość

Re: hey,hey

Postautor: Gość » 30 października 2006, 18:34

Lebron-MUKS pisze:Ludzie niekłócic mi się tu!!!!! hehehehe... pozdro dla wszystkich ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D LOL69

Popieram!!!<lol2>69 :lol: :lol: :lol: :) :) :) :D :D :D 8) 8) 8) Pzdr.4all

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 30 października 2006, 18:36

JAKBY CO POWYZSZE NAPISAL NIEZNAJOMY

Lebron-MUKS

Wyniki ?

Postautor: Lebron-MUKS » 30 października 2006, 18:51

Hey ludziska! :D Piszcie jak tam mecze,a szczególnie wyniki! :) POZDRO DLA WSZYSTKICH :twisted:

jordzi

Postautor: jordzi » 30 października 2006, 19:56

lEBRONIE TU TWOJA UKOCHANA PSIAPSIÓŁA...mECZE OK, TZ. NAGRAŁYSMY SIE WCZORAJ JAK NIGDY, I W KONCU DOBRY TRENER BYŁ... :lol: eHHH... A DZIS NA TRENINGU TAK UROCZO WYGLADAŁAS.... :P HEHE...POZDRO :oops: B.....

basket fanka

Postautor: basket fanka » 30 października 2006, 23:08

można to dodawac posty nie będąc zarejestrowanym????

basket fanka

Postautor: basket fanka » 30 października 2006, 23:10

www.alkd.ovh.org. Zobaczcie sobie tą stronkę. W Częstochowie też laski grają w basket. Może się wreszcie jakiś zespół z tego wykluje. :D

LKP

Re: Co teraz będzie z rocznikiem 1992?

Postautor: LKP » 31 października 2006, 16:38

[quote="Lebron- MUKS lol69"]Hmn...? Teraz to się dopiero zacznie.. :? Nowy trener...? Może i dobrze...
Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r) :( nie gra w żadnych meczach... jak to będzie dalej ??? Tego nikt niewie :oops: :oops: :oops:Nowy trener,a już z obserwacji widzę,że jest zbyt"ostry"dla dziewczyn(rocz.92);traktuje je jakby miał do czynienia z dorosłymi,a w gruncie rzeczy to jeszcze dzieci...!Jednak cóż można było się spodziewać po trenerze,który zawsze miał dorosłych facetów do szkolenia!!!!!Czy nikt nie wziął tego pod uwagę!!!Zgadzam się z faktem,że większość dziewczyn 92r.nie jest wystawiana w ważnych meczach;nawet te,które były kiedyś najlepszymi zawodniczkami turniejów nie grają TO NIE FAIR PLAY trenerze!!!pozdro

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 31 października 2006, 17:01

Siemano!!!!!!

Macie juz jakies nowinki odnosnie meczow MP??????Pzdr dla wszystkich

Rodzyna<lol2>

Postautor: Rodzyna<lol2> » 31 października 2006, 17:02

jordzi pisze:lEBRONIE TU TWOJA UKOCHANA PSIAPSIÓŁA...mECZE OK, TZ. NAGRAŁYSMY SIE WCZORAJ JAK NIGDY, I W KONCU DOBRY TRENER BYŁ... :lol: eHHH... A DZIS NA TRENINGU TAK UROCZO WYGLADAŁAS.... :P HEHE...POZDRO :oops: B.....

Zgadzam sie!!!!!Bylo supeeeeer!!!!!!!!!!!

jordzi...

Postautor: jordzi... » 01 listopada 2006, 10:54

[*] PAMIĘCI WSZYSTKICH KOSZYKARZY, KOSZYKAREK KTORYCH NIE MA JUZ WŚRÓD NAS....PAMIETAJMY, RÓWNIEZ O TYM, ŻE DUŻO TALĘTÓW OD NAS JUZ ODESZŁO...HONORY DLA NICH :wink:

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”