MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
Jordzi
Re: Co teraz będzie z rocznikiem 1992?
popieramLKP pisze:Lebron- MUKS lol69 pisze:Hmn...? Teraz to się dopiero zacznie..Nowy trener...? Może i dobrze...
Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r)nie gra w żadnych meczach... jak to będzie dalej ??? Tego nikt niewie
![]()
![]()
Nowy trener,a już z obserwacji widzę,że jest zbyt"ostry"dla dziewczyn(rocz.92);traktuje je jakby miał do czynienia z dorosłymi,a w gruncie rzeczy to jeszcze dzieci...!Jednak cóż można było się spodziewać po trenerze,który zawsze miał dorosłych facetów do szkolenia!!!!!Czy nikt nie wziął tego pod uwagę!!!Zgadzam się z faktem,że większość dziewczyn 92r.nie jest wystawiana w ważnych meczach;nawet te,które były kiedyś najlepszymi zawodniczkami turniejów nie grają TO NIE FAIR PLAY trenerze!!!pozdro
-
MAGIC
-
pokorny...
popieram powyżej, i powiem ci, że to jest dlatego że trenerzy stawiaja na wyniki, czasami nie zwracajac uwagi na uczucia dzieci...rozumiem ich bo przeciez od tego zalezy ich sensja...ale.. może czasami żeczywiscie w łatwiejszych meczavh nie grał by podstawowy skład, a ktos kto czeka na swój debiut, lub pokazanie tego ze nie jest na odstrzał???

-
Nieznajomy
-
Star*
MUKS mistrzem byl, jest i bedzie!!!!!!
nigdy wisla nie pokona MUKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak sledzicie poczynania MUKSU, to jak by ktos nie wiedzial to od paru lat ma mistrza POLSKI!!!!!! mam nadzieje,ze chociaz teraz zmienil sie trener to w tym sezonie tez MUKS bedzie MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda ze trenerka Jablonska nie trenuje kadetek mlodszych 92r. tak jak w zeszlym roku!!!!
-
STAR*
Re: MUKS mistrzem byl, jest i bedzie!!!!!!
[quote="Star*"]nigdy wisla nie pokona MUKSU!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak tak sledzicie poczynania MUKSU, to jak by ktos nie wiedzial to od paru lat ma mistrza POLSKI!!!!!! mam nadzieje,ze chociaz teraz zmienil sie trener to w tym sezonie tez MUKS bedzie MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda ze trenerka Jablonska nie trenuje kadetek mlodszych 92r. tak jak w zeszlym roku!!! pozdro LEBRON BUZIAK!!!!!!!!!
-
Gość
-
STAR*
-
koles
-
Gość
Kaśka#4 pisze:Wisła Kraków-GTK Gorlice 64:43 (13:12, 17:2, 20:11, 14:18)
jedyna mądra i dotycząca tematu notka!DZIEWCZYNY[lebron wiem kim jesteś naprawde] co wy wypisujecie na tym forum?!popatrzcie na temat jeśli nie umiecie czytać to cofnijcie się do pierwszej klasy podstawówki!ktoś założył [bezsensowny ale to inna sprawa] temat o MUKSie to tam się żalcie!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”