FINAŁ Mistrzostw Polski Juniorek Starszych - 2009

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 28 stycznia 2009, 08:16

ajaja pisze:Daj spokój z pisaniem, bo trudno to co piszesz jest zrozumieć. Czy do k... nędzy nie widzisz, że klub tego prawa nie złamał, a jeżeli ktoś złamał, to związek? To dlaczego klub cierpi? Tego chciał Gorzów, chciała Gdynia, chciały Polkowice. By młode dziewczyny trenowane przez pasjonatów Jabłońskich cierpiały, bo nie obronią złota. Tych Jabłońskich, którzy odkryli wasze zawodniczki: Leciejewską, Mieloszyńską itd. Dla mnie to czyste skurwysyństwo. Tak jak napisał Marko - błąd związku związek mógł naprawić cofając licencje Durak i Skobel na finały. I tyle.

To nie ludzie to wilki.
I jeszcze szpileczki w lalki voodoo wbijamy. A gdyby w razie przyjechały, to byśmy się zaczaili w ciemnej alejce pod Olimpem i...
Ogarnij się człowieku trochę.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

romek
Amator

Postautor: romek » 28 stycznia 2009, 08:33

friel pisze:Co do obrony złota od razu zakładasz że ten medal wam się należał zejdz na ziemię w ostatnich finałach azs w grupie was rozłożył a w finale rozłożyły nas kontuzje a nie musk

No i wyszła gorzowska bufoniada. Jeżeli czegoś nie rozumiesz, to poproś wytłumaczymy, bo chyba zaczyna brakować Ci argumentów i wyjeżdasz z polityką. W moim poście nie było ani słowa o medalach. Co do niezdolności-śmiało-strzelaj przykładami z ekstraklasy. Poza tym niezdolność zawodniczki jest sytuacją wyjątkową, sporadyczną, a nie założoną przed rozgrywkami.

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 stycznia 2009, 09:35

walczacy z wiatrakami pisze:
friel pisze:...pan bug ...

a to co takiego??? :evil: :evil: :evil: :evil:
JA TAKICH RZECZY NIE TRAWIE i szczerze nie kumam jak można coś takiego napisać (nawet pomyłki nie przyjmuję do wiadomości) :evil: :evil: :evil:

a co? przez K tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

ajaja
Młodzik

Postautor: ajaja » 28 stycznia 2009, 09:44

friel pisze:a w finale rozłożyły nas kontuzje a nie musk

Mam wrażenie, że musk się tobie rozłożył, bo doznał bardzo poważnej kontuzji. Masz jakąś dysortografię czy raczej do piątej klasy podstawówki uczęszczasz, a tam nie wszystkie zawiłości polskiej ortografii pani magister wytłumaczyła?

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 28 stycznia 2009, 09:44

FAIR PLAY pisze:
walczacy z wiatrakami pisze:
friel pisze:...pan bug ...

a to co takiego??? :evil: :evil: :evil: :evil:
JA TAKICH RZECZY NIE TRAWIE i szczerze nie kumam jak można coś takiego napisać (nawet pomyłki nie przyjmuję do wiadomości) :evil: :evil: :evil:

a co? przez K tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a jednak głupota ludzka nie ma granic :evil:

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 stycznia 2009, 10:22

no jednak tak :shock:
Obrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 28 stycznia 2009, 10:36

czy ktoś raczył zaobserwować że pisałem w środku nocy? czy człowiek nie ma prawa do błędu ortograficznego ? mam wrażenie że zaczyna wam brakować argumentów do obrony swojego klubu bo chyba zaczyna przeżerać wam się do świadomości że po prostu liczyliście na to że wszyscy będą siedzieć cicho

co do aluzji że my jesteśmy bufonami kilka cytatów na początek Fair Play
"a ze MUKS w juniorkach starszych jest mocny to chyba nikt tutaj nie ma wątpliwości."
następnie Ajaja:
"By młode dziewczyny trenowane przez pasjonatów Jabłońskich cierpiały, bo nie obronią złota."

i jeszcze może romek i cytat paranoi myślę że ciekawie oddający nastroje w Poznaniu :
" Skoro przepisy są takie, że da się je zinterpretować na krańcowo różne sposoby, to należy je zmienić lub uściślić, no ale przynajmniej w ten sposób Gorzów usunął jedną z przeszkód do zdobycia upragnionego tytułu."

Opanujcie się gdyby nie było kombinatorstwa to nic by się nie stało i wszyscy razem w zdrowej atmosferze kibicowali byśmy naszym zespołom
Nie mówię że wykluczenie jest uczciwe ,jakaś decyzja musiała paść pan prezes który podpisał papier zezwalający na grę tych zawodniczek powinien polecieć ze stołka to oczywiste .
No ale Poznań grający wcześniej z tymi zawodniczkami ehh no to nie było uczciwe wobec innych klubów ,zapadła decyzja możemy czuć się zniesmaczeni i domagać się dymisji tego nieudolnego pana .
ale skończmy tu rzucać błotem między klubami

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 28 stycznia 2009, 10:49

friel pisze:czy ktoś raczył zaobserwować że pisałem w środku nocy? czy człowiek nie ma prawa do błędu ortograficznego ? mam wrażenie że zaczyna wam brakować argumentów do obrony swojego klubu bo chyba zaczyna przeżerać wam się do świadomości że po prostu liczyliście na to że wszyscy będą siedzieć cicho

sorry nie przyjmuje takiego wytlumaczenie, że w nocy, nie w tym przypadku :evil:
a cała tę aferę mam gdzieś i nie mam zamiaru bronić mojego klubu bo nie widzę ani sensu ani też nie mam na to ochoty.

Może tylko żałuję, że na boisku dziewczyny nie będą mogły nam udowodnić kto jest lepszy

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 28 stycznia 2009, 11:25

gdzie będą relacje :?: :wink:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
elen
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: elen » 28 stycznia 2009, 11:28

Obrazek

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 stycznia 2009, 11:30

friel pisze:....

"a ze MUKS w juniorkach starszych jest mocny to chyba nikt tutaj nie ma wątpliwości."
...

hahaha MP JS `07 `08 cdn... co ja Ci mam udowadniac chlopie? muks bez skobel i durak pyknal by polfinal tak samo. ja wam serdecznie gratuluje medalu!!!! szkoda ze macie go bez wyjscia na boisko. i powiem jeszcze raz nikomu niczego nie musze udowadniac muks ma obecnie najlepsze przygotowanie mlodziezy w Polsce - i chyba nikt nie ma co do tego watpliwosci... i zastanow sie co cytujesz bo w tym wypadku argument bardzo slaby.
Obrazek

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 stycznia 2009, 11:32

TYPUJEMY?

12:00 Orzeł Polkowice - Wisła Kraków (Wisła 6-10)
14:00 AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - PTK Pabianice (Gorzów 6-10)
16:00 Chrobry Basket Głuchołazy - Lider Pruszków (MUKS+20, tj Lider 1-5)
18:00 VBW GTK Gdynia - Korona Kraków (Gdynia 11-15)
Obrazek

romek
Amator

Postautor: romek » 28 stycznia 2009, 11:35

friel pisze:czy ktoś raczył zaobserwować że pisałem w środku nocy? czy człowiek nie ma prawa do błędu ortograficznego ? mam wrażenie że zaczyna wam brakować argumentów do obrony swojego klubu bo chyba zaczyna przeżerać wam się do świadomości że po prostu liczyliście na to że wszyscy będą siedzieć cicho

następnie Ajaja:
"By młode dziewczyny trenowane przez pasjonatów Jabłońskich cierpiały, bo nie obronią złota."

i jeszcze może romek i cytat paranoi myślę że ciekawie oddający nastroje w Poznaniu :
" Skoro przepisy są takie, że da się je zinterpretować na krańcowo różne sposoby, to należy je zmienić lub uściślić, no ale przynajmniej w ten sposób Gorzów usunął jedną z przeszkód do zdobycia upragnionego tytułu."

Opanujcie się gdyby nie było kombinatorstwa to nic by się nie stało i wszyscy razem w zdrowej atmosferze kibicowali byśmy naszym zespołom
Nie mówię że wykluczenie jest uczciwe ,jakaś decyzja musiała paść pan prezes który podpisał papier zezwalający na grę tych zawodniczek powinien polecieć ze stołka to oczywiste .
No ale Poznań grający wcześniej z tymi zawodniczkami ehh no to nie było uczciwe wobec innych klubów ,zapadła decyzja możemy czuć się zniesmaczeni i domagać się dymisji tego nieudolnego pana .
ale skończmy tu rzucać błotem między klubami

Chyba jest normalne, że w Poznaniu nie ma atmosfery święta, ale nie bardzo rozumiem gdzie w moim, cytowanym zdaniu, jest paranoja. Przecież to AZS był inicjatorem pisania protestów, oczywiście z jego strony jak najbardziej słusznych i w ten sposób usunął pszeszkodę do tytułu. Słuchałem ostatnio wypowiedzi Pieczyraka, Maruszczak i Kaczmarczyk. Padają tam sformułowania typu " nie ma MUKS na szczęście", a wasz trener cały czas podważa to, że MUKS wygrał w poprzednich latach. To przecież Gorzów przegrał przez kontuzje, Ty zresztą napisałeś to samo. Więc zanim zaczniesz zarzucać innym paranoję i mówić o zdrowej atmosferze kibicowania, zastanów się co piszesz. Proponuję teraz zająć się śledzeniem meczy, bo sprawa MUKS jest zamknięta, oczywiście oczekuję jeszcze od Ciebie na niejednokrotne przykłady grania klubów ekstraklasy w ósemkę.

friel
Kadet

Postautor: friel » 28 stycznia 2009, 11:40

my nie domagaliśmy się wykluczenia tylko wyjaśnienia sytuacji zresztą nie tylko my

Awatar użytkownika
FAIR PLAY
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAIR PLAY » 28 stycznia 2009, 11:49

romek pisze:...Przecież to AZS był inicjatorem pisania protestów, oczywiście z jego strony jak najbardziej słusznych i w ten sposób usunął pszeszkodę do tytułu. ....

friel! CZYTAJ!!
Obrazek

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”