Witam serdecznie,
Pozwoliłem sobie założyć osobny temat, by Wam wszystkim podziękować za wczorajszą imprezę. Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, nie czuliście się skrępowani, macie miłe wspomnienia. Mam też nadzieję, iż wszyscy bezpiecznie, cało, zdrowo dotarli do domu
Ja w szczególności dziękuję koszykarkom, które chciały, mogły się pojawić. Mam nadzieję, że nie żałujecie, że wpadłyście. Zbaczałyście jak mieszkam i, że nie jestem takim sztywniakiem jakim mogę się wydawać. Dziękuję też kierownikowi Andrzejowi S za krótką wizytę, która ożywiła całe bawiące się towarzystwo – to się nazywa wejście. Mam nadzieję, że za rok uda mi się zaprosić jeszcze więcej ludzi, a może cały zespół. Ja dziś mogę powiedzieć, że kolejna impreza za rok, w tym samym lub nawet większym składzie, ale to się jeszcze zobaczy.
To chyba tyle, uciekam.
Pozdrowienia dla wszystkich !!
Kula
Podziękowania dla wszystkich
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
Re: Podziękowania dla wszystkich
Dziękuję też kierownikowi Andrzejowi S za krótką wizytę, która ożywiła całe bawiące się towarzystwo – to się nazywa wejście.
Ja dziś mogę powiedzieć, że kolejna impreza za rok, w tym samym lub nawet większym składzie, ale to się jeszcze zobaczy.
to nie będzie poprawin
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie: