Mecz między KK Azs Poznań vs Unia Swarzędz

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 16 lipca 2006, 23:17

Zabawa super :D:D:D Więcej takich meczyków :] Pozdro dla wszystkich uczestników i kibiców ;]

Awatar użytkownika
DaRiO
Młodzik
Kontaktowanie:

Yo

Postautor: DaRiO » 16 lipca 2006, 23:17

Maras Twój gol kandyduje do bramki roku :P Szkoda, że nie ma zapisu video :P haha ;)

Jabko
Nowy na forum

Postautor: Jabko » 16 lipca 2006, 23:28

aha i czekam na resztę fotek z tej mega
udanej imprezy :D bedą fajne pamiątki :D
miejmy nadzieje, że nie ostatnie :D :D :D

Maras słyszałem, że mają Twoją bramkę
pokazywać w Eurosporcie w poniedziałkowym
w Eurogolu :D :D :D

AZS Unia dwa bratanki i do piłki i do szklanki :D :D :D

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 16 lipca 2006, 23:30

Gol marzenie :!: :lol: :lol:
Wiadomka że Euros to pokaże :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
I Sekretarz
Nowy na forum

Postautor: I Sekretarz » 17 lipca 2006, 01:40

No i co Skorpiony? :( Jak mówi stare ludowe powiedzenie: "Jeśli chcesz aby bylo cos dobrze zrobione, licz tylko na siebie". Myśłalem ze z łatwościa pykniecie AZSowcow a tu prosze... Widać, ja i Matys musimy wzmocnic ten zespolik i oczekiwac udanego dla nas rewanzu...:)

Ja już się szykuje :):):)

Awatar użytkownika
Piroman i oprawca
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Piroman i oprawca » 17 lipca 2006, 06:48

ty sekretarz a o mnie to zapomniales ?? wasze dwie skromne osoby to pikus w porownaniu z brakiem mojej nieobecnosci, rewanzyk musi byc ale w jakims rozsadnym terminie proponuje wrzesien. pozdrawiam.
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>

<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 17 lipca 2006, 19:18

MARAS pisze:Gol marzenie :!: :lol: :lol:
Wiadomka że Euros to pokaże :lol:

jaki tam Eurosport :P grunt, zeby Krzysiu Ratajczak powiedział o tym w soim programie 8) :wink:

pozdrowienia dla Skorpionów, kibiców Unii Swarzędz, wszystkich pozostałych kibiców i widzów, oraz dla naszych królów strzelców: Jabka i Wrony :!: brawo panowie :!: :D

to kiedy rewanż? jeszcze w lipcu??:>
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2006, 18:32 przez Mytek, łącznie zmieniany 1 raz.
reloaded :]

Awatar użytkownika
Bart83
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Bart83 » 17 lipca 2006, 19:41

Nieźle było wczoraj :D POZDRO 4 ALL :!: Do następnego razu....
Rewanżyk musi być, a czy za miesiąc czy wcześniej to się okaże...
Obrazek

Jabko
Nowy na forum

Postautor: Jabko » 17 lipca 2006, 20:21

Mytek wiem, że "jabłko" sie pisze z "ł", ale w miom przypadku to "ł" wypada i pozostaje "jabko" :D :D :D ale dzięki za, że mnie w ogóle ujołeś w swoim poście :D :D :D
ja tam gratuluje całej ekipie Azs/Unia za zwycięstwo, a także drużynie
Skorpionów za walkę :) :) :)
pozdrowienia dla wszystkich :D

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 18 lipca 2006, 18:32

sorry :P z przywyczajenia tak napisałem :oops:

Gość

Postautor: Gość » 18 lipca 2006, 21:25

Piroman i oprawca pisze:wasze dwie skromne osoby to pikus w porownaniu z brakiem mojej nieobecnosci,

:-k to byłeś czy nie, bo się pogubiłem :wink:

Awatar użytkownika
Piroman i oprawca
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Piroman i oprawca » 19 lipca 2006, 06:31

a no rzeczywiscie zakrecenie napisalem brakiem nieobecnosci czyli obecnoscia :P ogolnie mnie nie bylo :D ale mysle ze rewanz to bysmy na sztucznej nawierzchni zagrali co? bo slyszalem ze to boisko na ktorym graliscie bylo nie dosc ze dziurawe to jeszcze drozsze od tych ze sztuczna nawierzchnia,
<B>...::: Od dnia w ktorym strzala ugodzil mnie amor w sercu mam PSŻ a w zylach metanol !!! :::...</b>

<b>...::: Dla Gazowni mej wróżba to złowroga, że robimy zadymy dla każdego wroga. :::...</b>

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 lipca 2006, 22:06

Piroman i Oprawca pisze:trzeba by bylo zastanowic sie nad rewanzem tego arcy waznego pojedynku.
pytanie moje jest taki czy sa chetni na rozegranie rewanzu i prosze tu skladac proponowane terminy. uwazam iz mecz ten lepiej by bylo rozegrac na mniejszym boisku ze sztuczna nawierzchnia. i jakos na poczatku wrzesnia albo sierpnia bo w drugiej polowie sierpnia mnie nie ma
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 21 lipca 2006, 22:13

jesli o mnie chodzi, to rewanz moze byc na poczatku sierpnia, nie ma co czekac do wrzesnia, wtedy to juz za pozno bedzie...

masz racje Piroman - w rachube wchodzi tylko boisko na TKKFie, ale to ze sztuczna trawą, ogrodzone:]

Edit: prosiłbym o niezakładanie tutaj zbyt wielu nowych tematów nie związanych bezpośrednio z koszykówką: to nie jest forum piłkarsko-siatkarskie :wink: sprawę rewanżu mozna ze spokojem omówić w temacie poświęconym pierwszemu naszemu meczowi, lub w "plotkach".
Prosze się na mnie nie oburzać, ja tylko pilnuje tu porządku :wink:

Awatar użytkownika
Piroman i oprawca
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Piroman i oprawca » 21 lipca 2006, 23:05

oki sorki nie wiedzialem, wchodzi tez w rachube boisko obok naszego prezesa na boninie jest ono darmowe.
i teraz tak moja propozycja bo ostatnio tez taka dalem ale zostala niezrealizowana. zarowno wasza jak i nasz druzyna zeby przystapic do rozgrywek stawia skrzynke piwa jak juz wczesniej gadalismy nie sikacz jakis i nie koniecznie giness zuberek moze byc bo czemu nie i 4 zl. druzyna ktora wygra kasuje browary, a 4 zeta jest na nagrode dla krola strzelcow wasze 4 zyble i nasze daja 8 zeta a za to sie kupi bilet na zuzel. moja propozycja na mecz to 13 sierpnia pod warunkiem ze nei bedzie wtedy zadnego meczu zuzlowego bo w kolejce czeka gdansk i nie wiadomo na kiedy przeloza.

Wróć do „AZS Poznań”