A do Ostrowa kiedy jest wyjazd??? To by było nabardziej realne....
Ta godizna układana jest pod lecha...wiec nie ma sie co dziwic..gdyby mecz byl pozniej to na widowni oprocz rodzicow zawodniczek i Nas byly by pustki...Hamplik pisze:Mecz AZSu z Dudą: niedziela, 5.03.2009 godz. 14.00
Mecz PSŻtu z Unią: niedziela, 5.03.2009 godz: 14.00
Współpraca klubów układa się wręcz "wzorowo"
Jak zwykle Adaś najmądrzejszy
to teraz trochę z mojej strony! Czy Ty naprawdę myślisz, że ja nie patrze jak grają inne Kluby? Znajdź mi salę wolną spełniającą wymogi PLKK do gry w sobotę 4.04.2009, albo powiedz o której proponowałbyś niedzielne spotkanie o 10.00?
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:dobra Maras a jak bedzie w srode po swietach? Arena czy Chwiałka. Ja w sumie bym wolał Chwiałka! Ale czuje ze znów sie spotakmy na Arenie!![]()
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość