KIBICE

Moderator: qBK

Gość

Postautor: Gość » 27 kwietnia 2006, 09:44

Miło to słyszeć, ale są różne sytuacje, rózni ludzie i każdy ma odmienne zdanie na nasz temat :D. Z reguły jesteśmy pozytywnymi ludźmi z tymże wiadomo jak to bywa... mecz, emocje, dramat na boisku i czasami puszczają nam nerwy :twisted: . Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 27 kwietnia 2006, 09:45

To byłem ja :P, znowu zapomniałem zalogować się <głupek>.
Always look on the bright side of life :D

Gość

Postautor: Gość » 27 kwietnia 2006, 15:08

Dread a ty kiedy do woja idziesz??

Gość

Postautor: Gość » 30 kwietnia 2006, 11:50

11 Maja czyli już niebawem :), ale mam nadzieję, że szybko zleci i że będę mógł dalej krzyczeć i skandować ODRA BRZEG na meczach ekstraklasy nie tylko w Brzegu ale i na innych halach :D.

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 30 kwietnia 2006, 11:51

Znowu zapomniałem się zalogować mimo tego, że IE powinien robić to automatycznie bo tak mam ustawione. Eh te złośliwe maszyny :twisted: .
Always look on the bright side of life :D

Kibic MRKS-U
Amator

Postautor: Kibic MRKS-U » 10 maja 2006, 21:31

Nie ma to jak brzescy kibice........... :D pozdro chłopaki :D
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 12 maja 2006, 19:55

Zapraszam wszystkich kibicow Odry, ktorym nudzi sie w przerwie miedzy sezonami na mecze BTP :!: :!: :!: :D Ja tam robie jak zawsze atmosferke :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 12 maja 2006, 22:55

Piotro pisze:Zapraszam wszystkich kibicow Odry, ktorym nudzi sie w przerwie miedzy sezonami na mecze BTP :!: :!: :!: :D Ja tam robie jak zawsze atmosferke :lol: :lol: :lol:

To Ty grasz czy dopingujesz?? A jak robisz tą atmosferke?? Jestem bardzo ciekawy :!: To sworumowanie nie ma żadnych podtekstów, żebyś sobie nie pomyslał 8)
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Piotro
Młodzik

Postautor: Piotro » 13 maja 2006, 12:25

Ja gram w juniorach mlodszych, a kibicuje na seniorach :D A atmosferke robi sie zaleznie od ilosci kolegow paroma paczkami slonecznika i robieniem glupot. Chociaz ostatnio zdazylo mi sie prowadzic doping nawet z jakimis kibicami z przeszloscia "slaskowa" i spiewalismy sobie tak co pasowalo do BTP hehe :wink: ale ogolnie atmosferka to dobra zabawa w gronie przyjaciol :D
Obrazek

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 16 maja 2006, 19:19

no to teraz pora abym to ja sie wypowiedzial na temat naszego dopingu! Wiem ze nie ladnie chwalic siebie samego ale z duma moge stwierdzic ze jestesmy dobrzy w tym co robimy ... moze nie najlepsi ale przeciez nie ma ludzi doskonalych!!! :lol: wiadomo sa lepsi od nas i dobrze ... bo to nas dopinguje aby doskonalic nasze paszcze i atmosferke na meczu!!! pozdro dla prawie wszystkich ekip :twisted: :twisted: :twisted:
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

Awatar użytkownika
paluchvip
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: paluchvip » 22 października 2006, 20:23

ODRA BRZESCY KIBICE !!!!!!!!!!! :twisted:
Najważniejsze Jest To By Zawsze Iść Przez Życie z Podniesionym Czołem

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 22 października 2006, 21:58

Witam!

Byłem dziś na meczu z ŁKS-em i widziałem Was, brzescy fani w "akcji". Nasunęło mi się kilka spostrzeżeń co do dopingu i samego kibicowania. Oto one. Zacznę od pozytywów:

1. Dobry głośny doping.
2. W miarę bogaty repertuar pieśni sławiących brzeską Odrę.
3. W zasadzie brak bluzgów na drużynę przyjezdnych (jest jedno "ale").

A teraz kolej na negatywy:

1. Bębny... Uważam, zresztą jak część Przedmówców, że 3 sztuki to nieco za dużo i czasem mogą zagłuszać doping (nie słychać wtedy słów piosenek). Jeden chyba w zupełności wystarczy.
2. Nie wiem czy to coś niedobrego, ale.. Bardzo dużo Waszych piosenek jest przeróbką tego cosłyszy się podczas meczów piłkarskich na Oporowskiej (albo to ja jestem tak zakochany w Śląsku, że wszędzie go widzę :D ).
3. Nie wiem po co było to skandowanie na ŁKS "Judasze"? Cały mecz bez jechania po Rodowitych, a tu nagle? (znam stereotypy o łodzianach i Łodzi, spokojnie, nie jestem zielony) A może chodziło o sędziów? Nie wiem, siedziałem trochę daleko od młyna.
4. POWAŻNE "ALE"! Nie wiem czy jest to dobre miejsce, aby pisać, ale przedstawię to tak: bardziej dbajcie o swoje zgody. Nic więcej w tym temacie nie powiem publicznie, chyba, że na privie.
5. Flagi... Coś mało ich. Widziałem tylko jedną: BRZESCY FANI. Przydałoby się zmajstrować z jedną-dwie albo wywieszać częściejte, które już są.
6. Postarajcie się może na następnych meczach zachęcić jakieś osoby (nie tylko z młyna), aby wstały razem z Wami i zaczęły robić SZKOCJĘ. Efekt będzie murowany. Jeszcze lepiej byłoby jakby wstała cała hala. Mówię Wam - świetna sprawa!

Dobra, to tyle... Nie przejmujcie się proszę dużą liczbą uwag, lecz potraktujcie je jako dobre rady i zachętę w doskanaleniu siebie w kibicowskiej sztuce. Jakby co, to proszę na priva lub gg, z chęcią mogę zamienić zdanie. Pzdr!

PS. Też jestem z Brzegu...

Cała Polska w cieniu Śląska! Śląsk! Śląsk! WKS!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 22 października 2006, 23:38

Michal-WKS pisze:3. Nie wiem po co było to skandowanie na ŁKS "Judasze"? Cały mecz bez jechania po Rodowitych, a tu nagle? (znam stereotypy o łodzianach i Łodzi, spokojnie, nie jestem zielony) A może chodziło o sędziów? Nie wiem, siedziałem trochę daleko od młyna.
Ciekawe ja też chetnie sie dowiem co tam mieliscie do powiedzenia...
Obrazek
Obrazek

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 23 października 2006, 04:57

Po prostu niektóre osoby nie dorosły jeszcze do pewnych rzeczy... Nie będę pisał więcej, szkoda mojego czasu, poza tym nie chcę się denerwować z samego rana. Swoją drogą to smutne, że nie umiemy przegrać meczu, żeby nie zbluzgać połowy świata... (a nawet jak wygrywamy to jest wcale nie lepiej). Trener Maciejewski słusznie nas przepraszał, wcale nie jesteśmy szowinistami, gdzieee tam :lol: Nigdy w życiu :!:

Pewnie za tą wypowiedź zostanę zgnojony w najbliższym czasie, ale jestem na to przygotowany. Zresztą, co ma być to będzie... A może jednak niektórzy przemyślą swoje zachowanie [cuda się zdarzają]...?

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 23 października 2006, 14:04

Mikey pisze:
Michal-WKS pisze:3. Nie wiem po co było to skandowanie na ŁKS "Judasze"? Cały mecz bez jechania po Rodowitych, a tu nagle? (znam stereotypy o łodzianach i Łodzi, spokojnie, nie jestem zielony) A może chodziło o sędziów? Nie wiem, siedziałem trochę daleko od młyna.
Ciekawe ja też chetnie sie dowiem co tam mieliscie do powiedzenia...

Mikey, chociaż jestem kibicem Śląska to było mi głupio. Osobiście nie powiem nigdy złego słowa na ŁKS (stara zgoda i nie tylko...). Czułem pewne zniesmacznie, że ludzie z mojego miasta zaczęli po Was "jechać". Wyrazy sympatii dla Rodowitych łodzian od kibica WKS-u! Łódź do Was należy... :D

Wróć do „KS Odra Brzeg”