Nie pytam się nawet na czym polegala ta "pomoc". Ktoś się w koncu doigra prokuratoraKanidżia pisze:I o to chodzi! Gratulacje!
I jeszcze rewelacyjniej, że dziewczyny podobno dostały "5" z WOS, dzięki pomocy skromnego kibica.
Turniej 91/92 w Poznaniu organizatorem Olimpia Poznań
Moderator: Moderatorzy
- Kanidżia
- Amator
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Nie pytam się nawet na czym polegala ta "pomoc". Ktoś się w koncu doigra prokuratoraKanidżia pisze:I o to chodzi! Gratulacje!
I jeszcze rewelacyjniej, że dziewczyny podobno dostały "5" z WOS, dzięki pomocy skromnego kibica.
Prokurator przymknie oko, jeśli się dowie, że dzięki pomocy skromnego kibica dziewczyny mają dobre oceny.
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
To ja pomoge to oko prokuratorowi przymknąc, a kolega zwróci mi te teczki z IPN, które na mnie maKanidżia pisze:Mikey pisze:Nie pytam się nawet na czym polegala ta "pomoc". Ktoś się w koncu doigra prokuratoraKanidżia pisze:I o to chodzi! Gratulacje!
Prokurator przymknie oko, jeśli się dowie, że dzięki pomocy skromnego kibica dziewczyny mają dobre oceny.

-
Gość
Mikey pisze:A czy jest to dostateczny powód, zeby nie wyłączac caps locka?Anonymous pisze:CZY KTOŚ WIE DLACZEGO NIE ZAPROSZONO MUKS'U P-Ń NA TEN TURNIEJ???CZYŻBY OLIMPIA SIĘ CZEGOŚ OBAWIAŁA???
Chyba szukasz dziury w całym, wszyscy wiedzą jak grają obydwa zespoły i Olimpia grając z MUKS tylko ma okazję coś udowodnić. Prawda chyba jest taka, że turniej organizowali głownie rodzice, a oni nie bardzo lubią prezesa Jabłońskiego ( wcale im się nie dziwię) i to był główny powód braku MUKS. Byłem na paru meczach-organizacyjnie rewelacja, wielkie gratulacje i podziw dla organizatorów, sportowo- tak naprawdę na poziomie i zacięty był tylko finał. I na koniec- dobrze, że dziewczyny są ponad wszystkim i miło było patrzeć na usciski zawodniczek MUKS obecnych na sali, Olimpii, ŁKS i innych zespołów.
-
Gość
Byłem na półfinałach i finale, niestety wyników dokładnie nie pamiętam, więc tylko o tym, co się tam działo. Pierwszy półfinał- Wołomin-Wschowa- wyrównany tylko początek, później coraz wyraźniejsza przewaga Wołomina, z którego strefą zupełnie nie mogły sobie poradzić zawodniczki ze Wschowy. Nawiasem mówiąc dobrą robotę robi się we Wschowie i jestem bardzo ciekawy, jak wyglądałaby gra tego zespołu, gdyby wstawić do pierwszej piątki obecne na sali siostry Mistygacz, które zaczynały grać we Wschowie, a obecnie są podporą MUKS i kontuzjowaną Martę Nowaczyk. Chyba każdy zespól w Polsce miałby z nimi problemy.
Drugi półfinał- ŁKS-Olimpia-bardzo szybko ŁKS pozbawił Olimpię złudzeń o zwycięstwie. Zawodniczki z Poznania zupełnie nie mogły sobie poradzić z agresywną obroną ŁKS, a przechwyty i kontry były zabójcze. Pierwsza kwarta wygrana 16:1 przez ŁKS ustawiła mecz. I wreszcie finał, bardzo zacięty do czwartej kwarty, w której zawodniczki z Łodzi zaczęly rozbijać strefę Wołomina i szybko odskoczyły.
Drugi półfinał- ŁKS-Olimpia-bardzo szybko ŁKS pozbawił Olimpię złudzeń o zwycięstwie. Zawodniczki z Poznania zupełnie nie mogły sobie poradzić z agresywną obroną ŁKS, a przechwyty i kontry były zabójcze. Pierwsza kwarta wygrana 16:1 przez ŁKS ustawiła mecz. I wreszcie finał, bardzo zacięty do czwartej kwarty, w której zawodniczki z Łodzi zaczęly rozbijać strefę Wołomina i szybko odskoczyły.
Podpowiem że trener z Wołomina rzeczywiście jest fanatykiem strefy. Do tego stopnia zagorzałym, ze kiedy ŁKS zaczął ją rozbijać niemiłosiernie rzutem z dystansu, półdystansu czy penetracją, on nadal mieszał 1-3-1 3-2 2-3 i tak do minus 24 pkt.
P.S
Ogromne podziękowania dla organizatorów tego znakomitego Turnieju przez duże "T" od ekpiy ŁKS.
P.S
Ogromne podziękowania dla organizatorów tego znakomitego Turnieju przez duże "T" od ekpiy ŁKS.
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”