17:30 Fontanna
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
KKobi8 pisze:bo tak bedzie...wierze w nasze dziewczyny...:P ale oczywiscie musimy pomoc dopingiem!!!
![]()
17:30 Fontanna
cesare pisze:z tym "wyższość" to żeś przesadził .. bo owszem prowadzicie w meczach 2:0 ale żebyście zagrali jakoś fanfastycznie .. potencjał zarówno AZSu jak i CCC oceniałbym na podobnym poziomie ..
jedyny fajny aspekt meczów w Polkowicach to taki że zrobiłem sobie fotkę z Anią Pietrzakajć fajna sikorka z niej
![]()
a co wam chodziło w 1-ym meczu kiedy krzyczeliście "Legia" ??

Bodzio pisze:cesare pisze:z tym "wyższość" to żeś przesadził .. bo owszem prowadzicie w meczach 2:0 ale żebyście zagrali jakoś fanfastycznie .. potencjał zarówno AZSu jak i CCC oceniałbym na podobnym poziomie ..
jedyny fajny aspekt meczów w Polkowicach to taki że zrobiłem sobie fotkę z Anią Pietrzakajć fajna sikorka z niej
![]()
heheh ;] urodziny miałem i chcieli mi prezent zrobić
cesare pisze:Bodzio pisze:cesare pisze:z tym "wyższość" to żeś przesadził .. bo owszem prowadzicie w meczach 2:0 ale żebyście zagrali jakoś fanfastycznie .. potencjał zarówno AZSu jak i CCC oceniałbym na podobnym poziomie ..
![]()
co ma Legia wspólnego z Twoimi urodzinami o ile mi wiadomo to Polkowice (piłkarskie) nie mają zgody z Legią ..

Bodzio pisze:cesare pisze:Bodzio pisze:cesare pisze:z tym "wyższość" to żeś przesadził .. bo owszem prowadzicie w meczach 2:0 ale żebyście zagrali jakoś fanfastycznie .. potencjał zarówno AZSu jak i CCC oceniałbym na podobnym poziomie ..
![]()
co ma Legia wspólnego z Twoimi urodzinami o ile mi wiadomo to Polkowice (piłkarskie) nie mają zgody z Legią ..
a kto powiedział, że ja z Polkowicja z Legii ;] hehe pozdro
cesare pisze:trochę to śmieszne jest
cesare pisze:z tym "wyższość" to żeś przesadził .. bo owszem prowadzicie w meczach 2:0 ale żebyście zagrali jakoś fanfastycznie .. potencjał zarówno AZSu jak i CCC oceniałbym na podobnym poziomie ..
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość