Przepraszam ze dopiero teraz, ale dopiero wróciłem do domu
Gratuluje brązu zespołowi z Polkowic, jednak gratulacje za walke należą sie także Gorzowiankom.
Mecze o brązowy medal: CCC Polkowice-AZS PWSZ GorzówWlkp.3-2
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
Marta Gajewska: Pokażę na co mnie stać
- Jesteśmy bardzo szczęśliwe - krótko podsumowała zdobycie brązowego medalu przez CCC Polkowice zawodniczka tego klubu - Marta Gajewska.
Euforia w waszej drużynie nie zna granic...
- Jesteśmy bardzo szczęśliwe. To była bardzo trudna walka i my, powiem szczerze, zakładałyśmy, że Gorzów postawi nam trudne warunki, ale to co zrobiły przeszło nasze oczekiwania. Skończyło się 3:2, na szczęście 3:2 dla nas.
Dorzuciłaś swoją cegiełkę do tego medalu. Weszłaś, zdobyłaś ważne punkty i już później wszystko potoczyło się po waszej myśli...
- To już była końcówka i mecz był przesądzony. Ja cały czas się rozwijam i myślę, że w przyszłym sezonie pokażę na co mnie stać.
Rozmawiał: Mariusz Kolekta/plkk.pl
- Jesteśmy bardzo szczęśliwe - krótko podsumowała zdobycie brązowego medalu przez CCC Polkowice zawodniczka tego klubu - Marta Gajewska.
Euforia w waszej drużynie nie zna granic...
- Jesteśmy bardzo szczęśliwe. To była bardzo trudna walka i my, powiem szczerze, zakładałyśmy, że Gorzów postawi nam trudne warunki, ale to co zrobiły przeszło nasze oczekiwania. Skończyło się 3:2, na szczęście 3:2 dla nas.
Dorzuciłaś swoją cegiełkę do tego medalu. Weszłaś, zdobyłaś ważne punkty i już później wszystko potoczyło się po waszej myśli...
- To już była końcówka i mecz był przesądzony. Ja cały czas się rozwijam i myślę, że w przyszłym sezonie pokażę na co mnie stać.
Rozmawiał: Mariusz Kolekta/plkk.pl
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
Spóźnione (wiadomo - majówka na całego), ale zasłużone gratulacje dla Orła za zdobycie brązu. W 5-tym meczu chyba nie było wątpliwości, kto ten medal zdobędzie (jedynie 1-sza kwarta dała Nam wiarę w medal). Szczególne wyrazy uznania dla kata gorzowskich koszykarek, którym okazała się Ilona.
Gratulacje również dla Naszych dziewczyn za zdobycie 4 miejsca FGE. Pozostaje Nam teraz utrzymać ten "lot wznoszący" i w przyszłym sezonie zdobyć brąz (chciałoby się coś więcej, ale na dzień dzisiejszy Lotos i Wisła są chyba po za zasięgiem jakiejkolwiek innej drużyny).
Gratulacje również dla Naszych dziewczyn za zdobycie 4 miejsca FGE. Pozostaje Nam teraz utrzymać ten "lot wznoszący" i w przyszłym sezonie zdobyć brąz (chciałoby się coś więcej, ale na dzień dzisiejszy Lotos i Wisła są chyba po za zasięgiem jakiejkolwiek innej drużyny).
- hellraiser
- Junior
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
hellraiser pisze:Coś słychać o europejskich pucharach w Polkowicach albo Gorzowie.??
Byc moze na Puchar FIBA sie w Gorzowie zanosi... Ale poczekajnmy jeszcze z oficjalnymi informacjami
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”