Mozarthio pisze:O zadnych wychowankach Rybnika nei wpsominalem!o co kaman?
Mój błąd przepraszam
Mozarthio pisze:a dokladnei nei chodzi mi o to ze macie wielki budżet
...napakowany finansowo Rybnik... - rozumiem że to Twoje okreslenie niewielkiego budżetu
Mozarthio pisze:tylko to kluje w oczy ze druzyna powstaje w trudach moim zdaneim a wy zainwestowaliscie w znane firmy i widac golym okiem ze nie stanowi to poki co druzyny.
Możesz wyjaśnić kogo i co kłuje w oczy
Mozarthio pisze:nie musisz cytowac kazdej mojej wypowiedzi za krotko jestescie w lidze coz tak jak i my a robisz z siebie znawce
A toś mi przygadał
Mozarthio pisze:i powiedz kolego gdzie napisalem ze przyjezdzamy po zwyciestwo PEWNE w rybniku? napisalem ze zobaczysz gre zespolowa a to roznica ! wiec nie denerwuj ludzi swoimi bredniami ..wygra lepszy tego nei wiem kto to bedzie
Masz rację, nie napisałeś. Jednak po tym co napisałeś o pokazie leszczyńskiej gry zespołowej w Rybniku, do głowy nie przyszłoby mi że drużyna z Leszna może przegrać ten mecz. Wreszcie będziemy mogli przekonać się jak gra prawdziwa drużyna. Drużyna a nie zlepek amatorskich zawodniczek zagranicznych, które nie wiedzą jak grać bez podpowiedzi trenera, którym musisz współczuć braku podstawowych elementów wyposażenia hali, o których z góry wiadomo że nie stworzą drużyny bo Ty tak powiedziałeś i już. Jak z kimś takim można przegrać no co Ty?