Półfinał o wejście do ekstraklasy - Pruszków
Moderator: Moderatorzy
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Półfinał o wejście do ekstraklasy - Pruszków
11.04.2008
ŚLĘZA Siechnice - POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg 17:30
PTS LIDER Pruszków - KS KORONA Kraków 20:00
12.04.2008
POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg - KS KORONA Kraków 16:00
PTS LIDER Pruszków - ŚLĘZA Siechnice 18:15
13.04.2008
KS KORONA Kraków - ŚLĘZA Siechnice 10:30
PTS LIDER Pruszków - POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg 13:00
ŚLĘZA Siechnice - POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg 17:30
PTS LIDER Pruszków - KS KORONA Kraków 20:00
12.04.2008
POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg - KS KORONA Kraków 16:00
PTS LIDER Pruszków - ŚLĘZA Siechnice 18:15
13.04.2008
KS KORONA Kraków - ŚLĘZA Siechnice 10:30
PTS LIDER Pruszków - POLFERRIES KOTWICA 2013 Kołobrzeg 13:00
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 07:00 przez mati, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
http://www.wozkosz.pl/polfinaly/index.html - super strona, tutaj jest wszystko o turnieju.
Odnosnie meczyku Lider - Korona wypowiem sie tyle ze spotkanie stalo na bardzo przyzwoitym poziomie. Sedziowie - zenada
Co do trybun to trzeba przyznac ze fajnie to wszystko wygladalo. Nurtuje mnie tylko jedna sprawa
... czy aby na bramce nie stoja slynne Tedki .. bo trzeba przyznac ze wygladali sobie chlopaki pokaznie. Mlyn miejscowych oceniam na +/- 30 osob, doping w miare niezly. Podrywanie calej hali wam jeszcze nie wychodzi
.. ale z biegiem czasu wszystko do przodu.
To tyle na szybko okiem niewyspanego wislackiego obserwatora
.
Co do trybun to trzeba przyznac ze fajnie to wszystko wygladalo. Nurtuje mnie tylko jedna sprawa
To tyle na szybko okiem niewyspanego wislackiego obserwatora
-
slawek.tylicki
- Nowy na forum
-
Gość
-
Gość
No tak Pruszków musi awansować...może jestem stronniczy ale nie wydaje mi sie ze przy normalnym sędziowaniu Korona mogła by przegrać z Kołobrzegiem... 11 fauli Kotwicy no nic zasługują na pochwale ze potrafią grac tak czysto ze maja nie cale 3 faule na kwartę
Natomiast Krakowianki trzeba zganić za popełnienie 25 fauli
wygwizdanie najlepszych zawodniczek przeciwnika do podstawa...To samo było w meczu z Liderem najlepiej punktująca wyleciała juz w III kwarcie...Ale nie ma sie co dziwić jak na turnieju w którym walczy Warszawska drużyna mecze najsilniejszego przeciwnika prowadzi sędzia hmm z Warszawy
. Idiotyzmem wręcz są takie turnieje...Gdzie w 90% z grupy awansuje drużyna rozgrywająca na godzien mecze właśnie w tej hali w której rozgrywane są zawody...Takie turnieje powinny być toczone na neutralnym terenie z neutralnymi sędziami...A teraz czekam na lawinę krytyki
pozdrawiam