Finał:Lotos PKO BP Gdynia-TS Wisła Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
dave
-
ann z poznania;)
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Tadeo: jesli juz kogos z Wisły to Skerę. a jesli chodzi o zawodniczki Lotosu to moim zdaniem niedoswiadczonego kibica wybrałbym kogos z dwojki Chamique i Dominique bo to one ciagnely nasza gre tak jak Skera Wisły, mimo ze nie zawsze rzucala +20 pkt.
no proszę, jakiś ty mądry.
ziutek_pabianice pisze:Ależ pięknie Very Happy Drugi sezon z rzędu Lotos był ułamki sekund od mistrzostwa i co??? Taki CH** Exclamation Exclamation Exclamation Twisted Evil Laughing
no proszę, jakiś ty mądry.

- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
3 sezony graja Skera i Ann w Wisle i 3 mistrzostwa ajjj ciekawe..
bilet na finalowy mecz - 10zl
szalik kibica swojej ukochanej druzyny - 20zl
rzut po zbiorce za 3 Ann DeForge - bezcenne
za wszystko inne zaplacisz karta MasterCard

bilet na finalowy mecz - 10zl
szalik kibica swojej ukochanej druzyny - 20zl
rzut po zbiorce za 3 Ann DeForge - bezcenne
za wszystko inne zaplacisz karta MasterCard
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Gratulacje dla Wisełki za MP, coś pieknego, właśnie skończyłem oglądać drugi raz dzisiaj ten meczyk
I kto by pomyślał, że tak bezbarwnie grająca przez prawie cały sezon ADF wykręci Lotosowi taki numer
Lotos mistrzem przez 3,1 sekundy. Przed pierwszym rzutem ADF widać było tą radość kibiców Lotosu, już byli w ogródku, już witali się z gąską...... i tylko w sobie znany sposób Anka wbiła pierwszego gwoździa do trumny Lotosu. Po tym rzucie już byłem pewien, że nad Wisłą dziś ktoś czuwał i nie pozwoli wyrwać Im złota.
Była podnieta po sezonie zasadniczym, że 4:0 i takie tam .... i co?? wielkie g...o
Jak by była taka możliwość to mogłoby i być 40:0 i nic by to nie dało, jak się nie wygra 4 meczów finałowych. Niemniej jednak gratulacje dla Lotosu za walkę i srebro MP, choć raczej to srebro( o którym inni na razie mogą tylko pomarzyć
) jest powodem smutku a nie radości.
Była podnieta po sezonie zasadniczym, że 4:0 i takie tam .... i co?? wielkie g...o
-
Liquidor
- Młodzik
- Kontaktowanie:
rzymi pisze:no nie wiem czy nie umiemy przegrywac - bylismy na trybunach do konca.
eee ja wiem że telewizja kłamie, ale na trybunach to ja was nie widziałem po gwizdku, no chyba że mówisz że sam gdzieś tak się ostałeś to ok.
Wiślaczki godnie powitane na lotnisku i pod halą, w taki wiślackim stylu
W tym momencie wszystkie zawodniczki są dla mnie bohaterkami, ADF zwłaszcza, ale w kontekście przyszłego sezonu myślę że jest to dla niej najlepszy moment na.. odejście. W glorii chwały zwycięstwa i tego zajebistego rzutu, lepszego momentu moim zdaniem już nie będzie. Strasznie lubię tę zawodniczkę (czego w sumie można było nie wywnioskować po krytykach jakie wobec niej uprawiałem
Z drugiej strony jak zostanie płakać nie będę
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”