Finałowe rozgrywki MP Juniorek 14 - 18 maja 2008
Moderator: Moderatorzy
-
aliki
fartem..??? cóż znaczy...
SZCZĘŚCIE SPRZYJA POROSTU LEPSZYM..... rzeczywiscie KKS wygral fartem ....zwlaszcza ,ze sedziowie byli przeciw
czyli w jakim wzgledzie fartem..???? tego dnia zagraly lepiej , bo generalnie prezentuja bardzo widowiskowa koszykowke i tyle
i uwazam ze moga jeszcze sprawic sensacje!!!
play pisze:mecz widziałem i jestem w stanie przyznac ze olsztyn z wisła wygrał czystym fartem... wiec lepiej poczekac i zobaczyc jak bedzie
Może dla Ciebie to był fart, jeśli widziałeś pierwszy raz KKS w akcji. Po prostu olsztynianki zaczęły grać swoją grę dopiero pod koniec 3 kwarty. Chyba były zbyt rozluźnione, ale praktycznie jedna kwarta wystarczyła
Naturia pisze:I dodam jeszcze do powyzszej wypowiedzi,ze niech sie Krakow cieszy ze KKS obudzil sie dopiero w 3 kwarcie.
Gdyby KKS gral swoja zwyczajna gre od poczatku to ten wielki Krakow zostalby zmiazdzony;p
Lol ... jak na swoje 3 posty to widac ze lubisz miazdzyc sensem swoich wypowiedzi. Ludzie dajcie sobie spokoj, finaly pokaza kto obecnie znajduje sie w jakiej dyspozycji, wiec conajmniej do piatku kiedy to skoncza sie rozgrywki grupowe mozecie wstrzymac sie od zbednych komentarzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
Najwidoczniej tak..
Nartunia widze ze uwazalas na geografii i zapamietalas ze Krakow jest wielki ajjj to dobrze ale o wielkim Krakowie jakos wczesniej nie slyszalam by ktos wywyzszal ta druzyne w rozgrywkach mlodziezowych.. ciekawe czy jestes zawodniczka KKSu czy po prostu blisko zwiazana z koszykowka ale zapewne to pierwsze ajjj
Nartunia widze ze uwazalas na geografii i zapamietalas ze Krakow jest wielki ajjj to dobrze ale o wielkim Krakowie jakos wczesniej nie slyszalam by ktos wywyzszal ta druzyne w rozgrywkach mlodziezowych.. ciekawe czy jestes zawodniczka KKSu czy po prostu blisko zwiazana z koszykowka ale zapewne to pierwsze ajjj
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
Korona - Muks <-- taki będzie finał! a kto wygra zobaczymy!...Muks na pewno przemyślał porażkę i będzie walczył! to będzie zacięta walka do ostatniej minuty chociaż z tego co słyszałem w Koronie jest 7 dziewczyn grając a Muks ma taką 10! ale czas pokaże...! dobrze że chociaż nie ma rywalizacji między dziewczynami poza boiskiem...gartuluje postawy!
Quaxi pisze:Korona - Muks <-- taki będzie finał! a kto wygra zobaczymy!...Muks na pewno przemyślał porażkę i będzie walczył! to będzie zacięta walka do ostatniej minuty chociaż z tego co słyszałem w Koronie jest 7 dziewczyn grając a Muks ma taką 10! ale czas pokaże...! dobrze że chociaż nie ma rywalizacji między dziewczynami poza boiskiem...gartuluje postawy!
Zgodzę się i potwierdzę to, gdyż będąc w Krakowie byłem świadkiem sympatycznej rozmowy MUKS-Korona (MUKS trenował, a Korona siedziała na trybunach) Pozdrawiam
DaRiO pisze:Zapraszam na serwis turnieju http://www.mpj.muxpoznan.pl
fajna strona
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”