http://picasaweb.google.pl/przemoe/VsRybnik4102008#

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
friel pisze:Do ogladajacych mecz pytanie to ROW spada forma czy lotos ją łapie?

hellraiser pisze:Jej niektóre świetne manewry podkoszowe (wyszkolenie techniczne moim zdaniem obok Wauters najlepsze w Europie) powinno się pokazać pewnemu centrowi Wisły który woli sobie pobiegać na obwodzie. Teraz leczy kontuzje więc ma czas).
BlackJuRy pisze:hellraiser pisze:Jej niektóre świetne manewry podkoszowe (wyszkolenie techniczne moim zdaniem obok Wauters najlepsze w Europie) powinno się pokazać pewnemu centrowi Wisły który woli sobie pobiegać na obwodzie. Teraz leczy kontuzje więc ma czas).
Tak sobie czytam i nie wiem czy się czepiłeś Pałki, która ma kontuzję, czy też w końcu przyznałeś rację

hellraiser pisze:BlackJuRy pisze:hellraiser pisze:Jej niektóre świetne manewry podkoszowe (wyszkolenie techniczne moim zdaniem obok Wauters najlepsze w Europie) powinno się pokazać pewnemu centrowi Wisły który woli sobie pobiegać na obwodzie. Teraz leczy kontuzje więc ma czas).
Tak sobie czytam i nie wiem czy się czepiłeś Pałki, która ma kontuzję, czy też w końcu przyznałeś rację
Pałki która dla mnie jest najbardziej irytującym polskim centrem
ann pisze:Hell...daruj sobie. odczep się od Pałki, która tak naprawdę klsycznym centrem nigdy nie była, nie jest i nie będzie.
a po obwodzie to ostatnio biega Twoja ulubienica, podkoszowa madafaka, Boba M.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 89 gości