Euroliga-2 kolejka
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
BlackJuRy pisze:hellraiser pisze:A to że się wzmocnicie podkoszową Amerkanką z WNBA (tak jak my wzmocniliśmy obwód Catch) jest pewne i niezależne od Boby.
To po cholerę nam ona ?
Żeby być głównym centrem w Eurolidze i przyczynić się do awansu do czołowej ósemki. Takie były założenia. A w połowie sezonie jeszcze wzmocnić się graczem z WNBA na finały.

-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Podsumowujac:
Zwyciestwo rosjanek było raczej do przewidzenia. Szkoda przegranej Wisly gdyz wegierki byly na pewno w zasiegu.
Jedyny pozytyw w tym tygodniu z Europejskich Pucharów to zwycieztwo AZS-PWSZ Gorzów w Pucharze FIBA z utytułowanym Rużomberokiem>
Pozdro
Zwyciestwo rosjanek było raczej do przewidzenia. Szkoda przegranej Wisly gdyz wegierki byly na pewno w zasiegu.
Jedyny pozytyw w tym tygodniu z Europejskich Pucharów to zwycieztwo AZS-PWSZ Gorzów w Pucharze FIBA z utytułowanym Rużomberokiem>
Pozdro
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
hellraiser pisze:BlackJuRy pisze:
To po cholerę nam ona ?
Żeby być głównym centrem w Eurolidze i przyczynić się do awansu do czołowej ósemki. Takie były założenia. A w połowie sezonie jeszcze wzmocnić się graczem z WNBA na finały.
No dobra, nie jest, a przyczynia się jedynie do tego, ze amy o czym pisać. Więc po cholerę nam ona? Bo chyba nie po to żeby się wzmocnić centrm z WNBA... bez niej chyba też można, no nie?
- hellraiser
- Junior
BlackJuRy pisze:hellraiser pisze:BlackJuRy pisze:
To po cholerę nam ona ?
No dobra, nie jest, a przyczynia się jedynie do tego, ze amy o czym pisać. Więc po cholerę nam ona? Bo chyba nie po to żeby się wzmocnić centrm z WNBA... bez niej chyba też można, no nie?
Ale chyba z pary mieć Bobę/nie mieć Boby to lepsze jest to pierwsze.. zawsze jakieś doświadczenie wniesie do drużyny.. z tym doświadczeniem może mogłaby zostać trenerką..

rzymi pisze:przy okazji, jaka jest Wasza trzecia drużyna?
Hmm no jaka, jaka... no hmm najlepsza nie jest
Drużyna Siemaszka domeny.pl Piekary odniosła w sobotę swoje czwarte z rzędu zwycięstwo. Tym razem koszykarki z Piekar łatwo pokonały drużynę Wisły Kraków. Mecz zakończył się wynikiem 84:41.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”