IX kolejka FGE:Tęcza Leszno-AZS PWSZ Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

friel
Kadet

Postautor: friel » 26 października 2008, 17:18

Dla mnie na dzień dzisiejszy sprawa jest prosta bliżej wyjścia z pierwszego miejsca jest AZS fani wisły i lotosu mogą się napinać i wypinać na tabele
nuda w tej lidze już się skończyła ...

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 26 października 2008, 17:23

Heh.. ciezko bedzie utrzymac lidera do konca (choc mam taka nadzieje ze dadza rade) ale obiektywnie patrzac jest jeszcze sporo meczy !!!
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 października 2008, 17:25

Czemu mamy się napinać? możecie być pierwsi, nie interesuje mnie to.. tylko chyba już powoli wszyscy robią z Was mistrza.. no ale ja się nie znam, w sumie wiem tylko tyle, że nie zawsze ten, kto przejdzie sezon zasadniczy bez porażki, zostaje mistrzem.
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 26 października 2008, 17:28

rzymi :D spokojnie:D nikt nie mowi o Mistrzostwie... powoli... najpierw wejdzmy do finalu... a pozniej beda mogly koszykarki sie nawet polozyc na parkiecie :lol: :lol: :lol:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 26 października 2008, 17:31

Rzymi tu raczej chodzi o to ze Wisła albo Lotos moze nie byc w finale w przypadku zwyciestwa AZSu w rundzie zasadniczej, bo o mistrza na pewno bedzie bardzo bardzo ciezko :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 października 2008, 17:36

Endrju pisze:rzymi :D spokojnie:D nikt nie mowi o Mistrzostwie... powoli... najpierw wejdzmy do finalu... a pozniej beda mogly koszykarki sie nawet polozyc na parkiecie :lol: :lol: :lol:

rzymi pisze:
friel pisze:nom potrzeba nam zespołu który w Eurolidze zacznie nam przynosić chwałę :P

czyli w przyszłym sezonie mamy Final Four w Gorzowie, tak?

friel pisze:wątpisz? :D

kłamiesz Endrju, za plecami planujecie FF a Ty tu mówisz, że nikt o mistrzostwie nie myśli :P :P :D :D

cóż, ja powiem tylko tyle. Dla mnie finał Wisła-Lotos wcale nie jest taki oczywisty.
ObrazekObrazek

Michu23
Młodzik

Postautor: Michu23 » 26 października 2008, 17:38

ja powiem przekornie - jeśli - być może - Gorzow będzie miał szansę być na 1 miejscu po rundzie zasadniczej . to jestem pewien że Wisła i Lotos będą robiły wszystko by spotkać sie dopiero w finale rozgrywek...

czyli możliwe że będa chciały zająć np: miejsca 2 i 4 po rundzie zasadniczej itp.

nie zapominajmy że Polkowice też nie tracą tak dużo a grają coraz lepiej - a myśle że Rybnik i Toruń w II rundzie rozgryewek też będą odbierały punkty zainteresowanym drużynom...

Nie da się ukryć że będzie coraz ciekawiej w lidze...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 26 października 2008, 17:40

czuken pisze:
Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...

Ja zaprzecze. Final bedzie Gorzow-Wisla. Mozecie isc obstawic taka pare u buka.PZDR

Dokładnie.
A jak dorzucicie że Leszno spadnie z ligi to będziecie mieć kumulacje.

Kasa leży na ulicy (tzn. u buka). Nic tylko po nią sięgnać :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 26 października 2008, 17:49

hellraiser pisze:
czuken pisze:
Michu23 pisze:radziłbym nie podniecać się dotychczasowymi wynikami bo w finale i tak będą Wisła i Lotos..... Chyba nikt nie zaprzeczy że będzie inaczej...

Ja zaprzecze. Final bedzie Gorzow-Wisla. Mozecie isc obstawic taka pare u buka.PZDR

Dokładnie.
A jak dorzucicie że Leszno spadnie z ligi to będziecie mieć kumulacje.

Kasa leży na ulicy (tzn. u buka). Nic tylko po nią sięgnać :twisted: :twisted: :twisted:

Ah.. riposta musiala byc, bo juz zdenerwowanie ze Lotos moze nie byc w finale(co jest na pewno duuuzooo bardziej mozliwe niz spadek Teczy) :wink:
T Ę C Z A
L E S Z N O

koszykarz

Postautor: koszykarz » 26 października 2008, 17:55

naprawdę sądzicie że Lotos z Beard , Podrug , Matovic i Catchings może nie być w finale ??? Ja chyba jednak w to nie wierzę...

jeśli Catch nie będzie to sprawa otwarta - ale chyba jednak w końcu Tamika zawita do naszej ligi...

W końcu ile można obiecywać... -

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 października 2008, 18:00

Catchings w Lotosie PKO BP Gdynia!

Dwukrotna mistrzyni olimpijska zagra w polskiej ekstraklasie! Kontrakt na grę w Lotosie PKO BP Gdynia podpisała jedna z najlepszych koszykarek świata Tamika Catchings! Gdyńscy działacze w końcu dopięli swego i po wielu miesiącach negocjacji, w końcu podpisali kontrakt z czarnoskórą Amerykanką.

plkk.pl

To raczej świadczy, że powinno być coś więcej [czyt. przybycie Catch do Gdyni], niż obietnice.

przepraszam za offtop.
ObrazekObrazek

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 26 października 2008, 18:06

Wydaje mi sie ze w play-offach w stariu Wisly z Lotosem jednak zwycięzko wyjdzie Lotos... z Catchings w skladzie;)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 26 października 2008, 18:07

A do Wisły też ma dojść jeszcze jedna zawodniczka, nie zapominajmy o tym.
ObrazekObrazek

friel
Kadet

Postautor: friel » 26 października 2008, 18:21

Wiec jeśli AZS utrzyma fotel to raczej na Wisłę bądź lotos trafi dopiero w finale

marcinek1989
Żak

Postautor: marcinek1989 » 26 października 2008, 18:30

Widzę że Gorzów dalej swoje. Ale lepiej dla nas. Wygrana z wami będzie lepiej smakowała.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”