Ostrovia vs Meblotap

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Kto zostanie w lidze?

Ostrovia
23
66%
Meblotap
12
34%

Liczba głosów: 35

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 14 lutego 2005, 10:02

majoneez pisze:Zatem wystarczy napisać "swego czasu najliczniejsi" :lol: :wink:

W tym roku mamy razem z Polkowicami rekord widowni ( 900 osob ) a nie wiem czy z Polfa go nie pobijemy.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 14 lutego 2005, 10:05

Cavek pisze:

W tym roku mamy razem z Polkowicami rekord widowni ( 900 osob ) a nie wiem czy z Polfa go nie pobijemy.

Cavek wiecej bylo na meczach: Wisla - Lotos (1200), Lotos - Wisla (1200), Gorzow - Lotos (1200), Wisla - Polfa (1000), ale kto wie, moze z Polfa padnie rekord?
Ostatnio zmieniony 14 lutego 2005, 10:17 przez Hersi, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 14 lutego 2005, 10:12

majoneez - mój człowiek od złotych myśli 8) :P :lol:
Obrazek

you're as good as your last performance

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 14 lutego 2005, 10:29

Matii pisze:zebyc glupio argumentowal tak jak np. Pietroc dlaczego Meblotap mialby spasc z ligi

sorry, glupia to juz sie robi twoja gadka. ja pisalem ze wole zeby zostala Ostrovia, bo darze ja wieksza sympatia, zreszta w znacznej mierze dzieki temu ze jakos przyjemniej sie dyskutuje z nimi tu na kkforum niz z kibicami Chelma ktorzy ciagle pisza o sedziach itd.

Matii pisze:Te kije i lancuchy mialy oznaczac, a bardziej pokazac ze zaczyna sie wprowadzanie z pilki noznej, czyli - przyjazn z jendym klubem i kibicami i walka, wojna z drugim. Na takiej zasadzie zaczyna to wygladac. Uwazalem ze kibice kosza sa calkiem inni od tych pilkarski i chyba tak jest nadal, ale jak tak dalej pojdzie to juz nie dlugo.

a ten ciagle swoje :D kibice pilkarscy, kibice koszykarscy ... to kim jestesmy my, fani Łódzkiego Klubu Sportowego ? 4 w jednym ? kibice pilkarsko-koszykarsko kobieco-koszykarsko mesko - siatkarski ? :D:D:D

Awatar użytkownika
pietroc
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: pietroc » 14 lutego 2005, 10:31

i jeszcze jedna sprawa, troszke mnie rozbawiles tekstami o najlepszych kibicach w Polsce, zwlaszcza w tonie swojej ostatniej wypowiedzi :D

poki co

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 lutego 2005, 10:34

Chełmianin pisze:
Ciekawe... :) a czym, jesli można byc upierdliwym, tak się wsławili ci najlepsi kibice w PLKK? :lol: :lol: :lol:[/quote]

ILOŚCIĄ[/quote]I ilośc to jest ten argument??? hahhahaaha. No nie bez jaj. Mówisz o ilości na wyjazdach??? :) W tej chwili najlepszy jest Brzeg, prezentuje się fajnie na wyjazdach i wie o co chodzi w całej zabawie z kibicowaniem. Odstajecie od nich i nie oszukujmy się: Nie jesteście "już" najlepszymi kibicami w kraju! :?
Obrazek
Obrazek

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 14 lutego 2005, 10:44

sorry, glupia to juz sie robi twoja gadka. ja pisalem ze wole zeby zostala Ostrovia, bo darze ja wieksza sympatia, zreszta w znacznej mierze dzieki temu ze jakos przyjemniej sie dyskutuje z nimi tu na kkforum niz z kibicami Chelma ktorzy ciagle pisza o sedziach itd.

:shock: Pietroc, kto ostatnio z nas pisal o sedziach?

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 14 lutego 2005, 10:49

Cavek pisze:

Nie wydaje mi sie zeby w meczu z Polfa padl rekord widowni. Po tym co ostatnio kibice zobaczyli w meczu z Ostrovia wielu zarzekalo sie ze wiecej na mecz nie przyjdzie. No chociaz zwyciestwo z CCC daje nadzieje... A osobiscie uwazam ze jestesmy najlepszymi kibicami!!!!!! :D :D :D :D
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 lutego 2005, 10:51

Pietroc, ja juz wyjasnilem o co mi chodzilo, Simon zrozumial, a skoro Ty nie mozesz, przykro mi, naprawde...... :lol:

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 lutego 2005, 10:55

A o sedziach dawno tu juz nie napisalem, jezeli mam ochote oceniac ich prace, rozmawiam z ludzmi ktorzy znaja sie na tym, i mozna z nimi podyskutowac na poziomie.... kibicu Pietroc.

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 14 lutego 2005, 11:00

Jaccie Pietroc, zobacz, zobacz, zobacz :!: niesamowite, nie tylko kibice z Chelma narzekaja na niski poziom sedziowania w TBL zerknij - http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=15

wow, ale jaja Pietroc, kurde numery nieziemskie. :twisted:

Cavek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Cavek » 14 lutego 2005, 11:07

Mikey pisze:
Chełmianin pisze:
Ciekawe... :) a czym, jesli można byc upierdliwym, tak się wsławili ci najlepsi kibice w PLKK? :lol: :lol: :lol:

ILOŚCIĄ[/quote]I ilośc to jest ten argument??? hahhahaaha. No nie bez jaj. Mówisz o ilości na wyjazdach??? :) W tej chwili najlepszy jest Brzeg, prezentuje się fajnie na wyjazdach i wie o co chodzi w całej zabawie z kibicowaniem. Odstajecie od nich i nie oszukujmy się: Nie jesteście "już" najlepszymi kibicami w kraju! :?[/quote]

WOW. To moze pogadajmy o tym ilu kibicow przeciwnych przyjedza do Chelma ? Jakos brygady z Brzegu w Chelmie w tym sezonie nie widzialem. Podobnie z ŁKSu :P

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 lutego 2005, 11:13

Przestańmy dyskutować błagam i wałkować ten temat w nieskończoność. Kibice Meblotapu są najlepsi - bowiem jako ostatni dotychczas otrzymali za to nagrodę - nie pamiętam co prawda od kogo i kto wybierał - ale fakt jest faktem, a jak ktoś chce z tym polemizować to proponuję wybory - może zorganizowane przez nas, z tym jednak że wybierają nie sami kibice - ale zawodniczki. Oczywiście z założeniem zakazu wskazywania na własnych fanów - no i te dane musieliby zbierać np. kibice nie zainteresowani - tak by nie było żadnych "nacisków".

A co do "najlepszości" - to tak jak "każda kobieta jest piękna" tak wszyscy kibice uważają się za najlepszych i po trosze wszyscy mają racje:
Kibice Lotosu - jeżdżą wszędzie, udzielają się, kibicują, robią oprawę
Polfy - brawa za to, że wytrwali "ciężki" okres i wciąż walczą
Wisły… itd, itd, itd - aż do Ostrovii i Meblotapu.
Można też poczytać różne wypowiedzi trenerów i zawodniczek gdzie i jak kto gra jest "piekło" - gdzie im drżą ręce. Są także wypowiedzi kibiców gości bądź kibiców „trzecich” a będących na meczach.
Naprawdę "najwięcej" nie jest równoznaczne z "najlepsi". – najlepsi kibice Olimpii – jak napisać i zdefiniować ich „najwięcej”? – czy gdyby nagle „Olka” została wybrana dziwnym zrządzeniem losu przez jakiś tam zespół supergwiazd jako sparingpartner i do Areny zwaliłoby się 5 tysi to czy pewien „standard” kibiców Olimpii się przez to zmienił? Nagle byliby (jeszcze) lepsi niż są?
Matii wybacz – ale w aspekcie ostatnich Waszych ciśnień na linii klub-zawodniczki-kibice było szereg takich medialnych wypowiedzi, że (nic oczywiście nie ujmując wartości kibiców z Chełma) ja bym po prostu doradzał wstrzymanie się od tak spolaryzowanego stanowiska jak „najlepsi kibice w Polsce” – nie mówię, że nie ale moment nie bardzo i podstaw chyba za mało nieco.
Wychodząc jednak z założenia, że każdy o sobie może mówić jak chce twierdzę zatem, że to kibice ŁKS są najlepsi i teraz mi udowodnij, że tak nie jest… (tylko błagam daj spokój z tym porównywaniem TBL’owskiej statystyki widzów).

Pozdrawiam i twierdze, że my wszyscy jesteśmy najlepsi, każdy na swój sposób oczywiście – a oceniać możemy tylko w kategoriach: najliczniejsi, najgłośniejsi, robiący najlepszą oprawę, najlepiej jeżdżący itd.

Hersi
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Hersi » 14 lutego 2005, 11:36

Simon ma racje, dajmy juz sobie spokoj z biciem piany. Niech kazdy kibicuje i robi to w sposob jaki jemu najbardziej odpowiada, z deseczkami czy bez :wink: , byleby tylko nie obrazal innych druzyn czy kibiców.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 14 lutego 2005, 11:51

Hersi pisze:z deseczkami czy bez :wink:
:evil: Hersi - widzę, że czytałeś "mój" (były) wątek na basketmanii :evil: :evil: :wink: :lol:
A swoją drogą to bardzo mnie ciekawi jak wyglądałby tam wątek przyozdobiony wpisem dotyczącym nielotosiaków a brzmiącym:
- Najlepsi kibice w PLKK-
no nie wiem - ale stawiam, że cieniutka nić sympatii łącząca powoli oba kluby uległaby dość brutalnemu zerwaniu...

A poważnie - to jak dla mnie - to może być nawet i z deseczkami – bele by deseczkogrzmot siedział daleko ode mnie...
Potem są takie kwiatki jakie czytam choćby w opowieści z meczu Polfa-Lotos, że "były bębny, syrena, klapki - zrobiliśmy dużo hałasu" podczas gdy tu chodzi o zrobienie dobrego dopingu a hałasu nie trzeba robić - wystarczy odwiedzić jakąś fabrykę, stocznie, walcownie - a może tam grać mecze? - to by była super atmosfera!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Pozdrawiam NAJLEPSZYCH KIBICÓW W POLSCE - czyli nas wszystkich, kibiców kk

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”