Cicha hala w Toruniu ???

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Adolfini
Amator

Postautor: Adolfini » 01 stycznia 2009, 20:44

spoko aktualnie mieszkam w poznaniu to bede musial sie wybrac :)
Konstytucja RP - Rozdział II Art. 54.

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 10 lutego 2009, 21:08

wracamy do tematu. Na forum klubowym Energii zaproponowałem spotkanie aby ustalic cokolwiek co miałoby byc wspólnego z dopinegiem. Napinacze napisali Swietny pomysł, no wreszscie cos ruszy itp.
Na samo spotkanie przyszło ...dwie osoby. Jedna osoba byłem ja a druga rodgers. :evil:
Napinacze stwierdzili ze spotkamy sie godzine przed meczem z Pabianicami i bedzie dobrze. Sam Rzymi wiesz ze prosiłem abys na forum wyjasnił na czym polega fan-club czy tez doping w normalnym klubie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 10 lutego 2009, 21:20

Na Waszym forum o to prosiłeś, tak? Dawno się nie logowałem bo hasło wyleciało mi z pamięci..
ObrazekObrazek

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 10 lutego 2009, 21:28

no jeszcze na Pw Ci napisałem
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 10 lutego 2009, 21:30

a ze tak spytam dlaczego tylko 2 ? powinno byc jzu przynajmniej 3...rodgers i ty hermes i jeszcze mamy tu jednego wielkiego fana waszej druzyny zwie sie koszykarz...on wogole istnieje ?
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 10 lutego 2009, 21:43

czasami mysle ze szkoda wogóle gadac, pisac czy cokolwiek robic w tym temacie.
Koszykasz jest fajnym kolesiem tylko u nas problem polega na tym ze pracujemy i czesc imprez typu spotkania moga sie odbywac w bardzo sprecyzowanym terminie. Moze sie cos urodzi ale to beda potworne bóle i bedzie bardzo długo trwało!
Ps Napinacze chca sie wybrac do Leszna bo ferie i moze klub sypnie groszem na wyjazd, bo jak stwierdzili bedzie relacja w tv! :lol:

Specjalnie termin nie kolidował z zadnym meczem, poprostu chciałem sprawdzic czym dla nich jest klub i na ile sa w stanie poswicic swój wolny czas

kulka100 tecza
Żak

Postautor: kulka100 tecza » 10 lutego 2009, 22:04

A do Leszna zapraszamy napewno bedzie ciekawy meczyk :D

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 lutego 2009, 16:57

jak ich zobczysz na meczu w Lesznie to ja Tobie stwawiam browara w Toruniu w przyszłym sezonie :lol:

Awatar użytkownika
wlodi9
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: wlodi9 » 11 lutego 2009, 18:30

Ja tez w to bardzo watpie :?
T Ę C Z A
L E S Z N O

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 11 lutego 2009, 19:13

z tego co wiem 4-6 osob sie wybiera ale młodzi-gniewni zostaja w Toruniu w piaskownicy :lol: :) :D

pietrek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: pietrek » 12 lutego 2009, 16:57

skoro tacy młodzi ci gniewni, to może na przeszkodzie stoją inne przeszkody, niekoniecznie od nich zależne. Kasa, rodzice??
chyba że nie są już aż tacy młodzi.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 12 lutego 2009, 19:56

oni chca zeby im klub wszystko fundował :lol: :D . Skromnie zaproponowałem helikopter na mecz w Lesznie :lol: :D
A teraz uwaga zdjecie najbardziej niebezpiecznych kiboli Energii. Ich doping jest tak głosny ze stojacy obok człowiek mysli ze to komar pierdzi.
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!! :!: :!:

Obrazek

Zdjecie małe bo jest sciagniete z forum kibiców Energii

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 13 lutego 2009, 08:07

hermes46 pisze:oni chca zeby im klub wszystko fundował :lol: :D . Skromnie zaproponowałem helikopter na mecz w Lesznie :lol: :D
A teraz uwaga zdjecie najbardziej niebezpiecznych kiboli Energii. Ich doping jest tak głosny ze stojacy obok człowiek mysli ze to komar pierdzi.
Tylko dla ludzi o mocnych nerwach!!!! :!: :!:

Obrazek

Zdjecie małe bo jest sciagniete z forum kibiców Energii

takie małe pytanko: nie byłeś może wczoraj na meczu w Gdyni?

a tak między nami nie myślisz, że to nie jest O.K. nabijać się z kogoś kto probuje coś robić? Każdy jakoś zaczynał. A chlopakom należą się brawa, że coś chcą zrobić. I nie zdziwię się jak oleją teraz wszysko.
Byłem w Toruniu i oprócz tych kilku chłopaków nikt na hali nie kwapił się by poprowadzić doping by cokolwiek krzyczeć. Oni coś próbowali. Gdzie Ty byłeś wtedy? Czemu taki wspaniały kibic nie wziłął bębna i nie zaczął sam? Bozia rączki i gębusią upierd....? wyluzuj koleś bo jesteś żałosny :evil:
i na dobre i na ZŁE!!!

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 13 lutego 2009, 09:35

Obrazek

no widac ze jeszcze bardzo mlodzi ich sposobu bawienia sie na meczu nie oceniam wiadomo ze to jeszcze raczkuje ale przynajmniej maja odwage wstac na meczu i dmuchac w te smieszne trabki wiec powiem tak..bravo dla nich za odwage :) to tyle a ze wyglada to tak jak to wyglada no coz...Torun duze miasto i tylko to ? hmmm no comment
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 13 lutego 2009, 09:39

Mozarthio pisze:Torun duze miasto i tylko to ? hmmm no comment

każdy przeżywa kryzys i w każdym mieście musi kiedys być jakiś początek.
U Was od pierwszego meczu było super?
i na dobre i na ZŁE!!!

Wróć do „Kibice”