Finał FGE :Lotos PKO BP Gdynia-AZS PWSZ Gorzów W.73-58(4-1)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

walczacy z wiatrakami
Żak

Re: Czas na FINAŁ 2008/09: Gorzów - Gdynia

Postautor: walczacy z wiatrakami » 08 kwietnia 2009, 09:19

Endrju pisze:Kulam ze smiechu... ze nikt nie chciał pojechać na te MEJ to Maciejewski sie zlitował i pojechal... i popelnil najwiekszy bład w swojej karierze trenereskiej... bo tam powinna pojechac Jabłońska... a nie On, który w tydzien czasu czy 2 tygodnie dream teamu nie zrobi.

szkoda tylko, że nie sprostał zadaniu a MEJ okazały się klęską :cry:

Wyobraź sobie ja tam byłem, widziałem i.... WSTYD i straszny żal
Szkoda, że niektórzy nie potrafią przyznać sie do błędów tylko szukają winnych gdzie indziej. No ale Gorzów przyzwyczaja do tego :lol:

Endrju pisze:PS ale skoro wybiegamy w sprawy poza klubowe... moze przypomniec Ci Uniwersjade w Bankoku 2 lata temu 8)...
(Tez tego pewnie nie zanotowałes... najwiekszego sukcesu w historii koszykówki uniweryteckiej :lol: :lol: :lol: ).

wyobraź sobie, że zanotowałem :lol: Ba nawet gratulacje P.Maciejewskiemu wysłalem :P

Endrju pisze:Aha i na koniec cytat :D

"Nie jest łatwo pokonać pewne stereotypy, które przez lata wytworzyły się w polskiej lidze, gdzie Lotos i Wisła były do tej pory poza zasięgiem.Więc dajmy ludziom trochę czasu do dopuszczenia do siebie myśli, że ktoś inny może z nimi konkurować."- D. Maciejewski

Sprawdziło się ? :D :D :D

jeżeli chodzi o mnie to NIE SPRAWDZIŁO SIE :lol:
mnie nie przeszkadza, że Gorzów jest w finale. I nigdy to nie przeszkadzało, chociaż nie powiem wolałbym inny finał ale to ze wzgledów prywatnych a nie sportowych :wink:
Dla mnie najważniejsze było to żeby Lotos grał o Mistrza, a z kim jakby mi rybka :lol:
i na dobre i na ZŁE!!!

fmaster
Żak

Postautor: fmaster » 08 kwietnia 2009, 09:24

nie zapominajcie o tym ze to Gorzów ma TRENER-a

A Lotos to kogo niby ma? Albo nie ma?

feri
Młodzik

Postautor: feri » 08 kwietnia 2009, 09:32

walczacy z wiatrakami pisze:mnie nie przeszkadza, że Gorzów jest w finale. I nigdy to nie przeszkadzało, chociaż nie powiem wolałbym inny finał ale to ze wzgledów prywatnych a nie sportowych :wink:

to zupełnie tłumaczy Twój "obiektywizm" :D:D:D

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 08 kwietnia 2009, 09:41

feri pisze:
walczacy z wiatrakami pisze:mnie nie przeszkadza, że Gorzów jest w finale. I nigdy to nie przeszkadzało, chociaż nie powiem wolałbym inny finał ale to ze wzgledów prywatnych a nie sportowych :wink:

to zupełnie tłumaczy Twój "obiektywizm" :D:D:D

no co lubie TRENERA Koziorowicza - chyba mogę :lol:
i na dobre i na ZŁE!!!

friel
Kadet

Postautor: friel » 08 kwietnia 2009, 10:18

w tej zapowiedzi na pewno wypada się zgodzić z jednym choć też nie do końca ,Lotos na pewno na papierze ma silniejszą ławkę i nie wypada się kłócić ale jak będzie zobaczymy

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 kwietnia 2009, 11:18

friel pisze:

w tej zapowiedzi na pewno wypada się zgodzić z jednym choć też nie do końca ,Lotos na pewno na papierze ma silniejszą ławkę i nie wypada się kłócić ale jak będzie zobaczymy

+ mała pomyłka z progresia... było 8-5,4-3, 2?... a nie 8,5-3... :P
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 08 kwietnia 2009, 11:25

Mam takie pytanko do tych nieco "starszych" stażem forumowiczów. Gorzów chyba przebija bufonadą stary dobry Lotos, znaczy polfarmę, co? :lol:

feri
Młodzik

Postautor: feri » 08 kwietnia 2009, 11:41

czekolada pisze:Mam takie pytanko do tych nieco "starszych" stażem forumowiczów. Gorzów chyba przebija bufonadą stary dobry Lotos, znaczy polfarmę, co? :lol:

Heheh... widzę, że nadal ciężko ludziom pogodzić się z tym, że to właśnie Gorzów jest w finale. Nie wiedziałem, że to aż tak będzie bolało, nie wiem, jak mogę pomóc, może... http://www.apap.pl/wszystko_o_bolu,m,mg,52.html :D

czekolada
Amator

Postautor: czekolada » 08 kwietnia 2009, 11:45

feri pisze:
czekolada pisze:Mam takie pytanko do tych nieco "starszych" stażem forumowiczów. Gorzów chyba przebija bufonadą stary dobry Lotos, znaczy polfarmę, co? :lol:

Heheh... widzę, że nadal ciężko ludziom pogodzić się z tym, że to właśnie Gorzów jest w finale. Nie wiedziałem, że to aż tak będzie bolało, nie wiem, jak mogę pomóc, może... http://www.apap.pl/wszystko_o_bolu,m,mg,52.html :D

Ciekawe, czy gdybym napisała, ale piękna pogoda jest też odczytałbyś to jako niepogodzenie się z tym, że Gorzów jest w finale?
Bo chyba jakieś problemy z czytaniem masz skoro cokolwiek i ktokolwiek nie napisze, tak to rozumiesz. No ale może też jesteś po prostu przed testem gimnazjalnym z rozumienia tekstu :lol:

Jest mi totalnie obojętne z kim zagramy w finale. Ba,nawet cieszę się, że wygrał zespół do którego z Gdyni jest najmniej kilometrów...

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 08 kwietnia 2009, 11:57

....
i na dobre i na ZŁE!!!

feri
Młodzik

Postautor: feri » 08 kwietnia 2009, 12:52

czekolada pisze:
feri pisze:

Ciekawe, czy gdybym napisała, ale piękna pogoda jest też odczytałbyś to jako niepogodzenie się z tym, że Gorzów jest w finale?
Bo chyba jakieś problemy z czytaniem masz skoro cokolwiek i ktokolwiek nie napisze, tak to rozumiesz. No ale może też jesteś po prostu przed testem gimnazjalnym z rozumienia tekstu :lol:

Co dla jednych jest podkreśleniem sukcesu i okazywaniem radości (w sporcie to chyba normalne), dla innych jest bufonadą... Oczywistym jest dla mnie, że na podstawie dotychczasowych tekstów w tym temacie (finał) ktoś, kto widzi tutaj "bufonadę Gorzowa" jest osobą (delikatnie mówiąc)... przewrażliwioną.

Awatar użytkownika
przemoe
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: przemoe » 08 kwietnia 2009, 12:53

Endrju pisze:
friel pisze:

Poprawiłem,
jak widać oficjałka Gorzowa też ma niedoróby.
Pozdrawiam,
Pszemek.
----------------
Obrazek

http://toiowonasportowo.blox.pl

walczacy z wiatrakami
Żak

Postautor: walczacy z wiatrakami » 08 kwietnia 2009, 13:08

feri pisze:
Co dla jednych jest podkreśleniem sukcesu i okazywaniem radości (w sporcie to chyba normalne), dla innych jest bufonadą... Oczywistym jest dla mnie, że na podstawie dotychczasowych tekstów w tym temacie (finał) ktoś, kto widzi tutaj "bufonadę Gorzowa" jest osobą (delikatnie mówiąc)... przewrażliwioną.

to wygląda, że wielu forumowiczów jest przewrażliwionych :lol:
i na dobre i na ZŁE!!!

feri
Młodzik

Postautor: feri » 08 kwietnia 2009, 13:38

walczacy z wiatrakami pisze:
feri pisze:

to wygląda, że wielu forumowiczów jest przewrażliwionych :lol:

no kilku jest na pewno :D A dlaczego? Napisalem wczesniej.. No i kolo sie zamyka :D

friel
Kadet

Postautor: friel » 08 kwietnia 2009, 14:08

przemoe pisze:
Endrju pisze:
friel pisze:

Poprawiłem,
jak widać oficjałka Gorzowa też ma niedoróby.

Dzięki :)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”