Co słychać w Toruniu ?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: Co słychać w Toruniu ?

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 14:23

powtórzę raz jeszcze,że Patrycja zostanie w Enerdze czy to sie komuś podoba czy nie,bo tak chce Edo.....,a może jeszcze ktoś....to są poprostu Nasze toruńskie klimaty i myślę,że każdy klub je ma...
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 czerwca 2009, 14:33

dobrze ze niektórzy z nas nie moga nic zmienic. Bajerkowa bedzie tak długo w Toruniu az sama powie "dosc" czy to komus sie podoba czy nie.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 14:36

hermes46 pisze:dobrze ze niektórzy z nas nie moga nic zmienic. Bajerkowa bedzie tak długo w Toruniu az sama powie "dosc" czy to komus sie podoba czy nie.

ot i cała filozofia....Ciekaw jestem,która z Waszych zawodniczek tak dobrze ma? chyba,że Patrycja jest ewenementem na skalę światową?... :lol: :lol: :lol:

koszykarz

Postautor: koszykarz » 23 czerwca 2009, 15:08

koniec spekulacji : MONIKA KRAWIEC zostaje w TORUNIU. Przed chwilą mówili o tym w RADIU GRA.

Poza tym prezes MACIEJ KRYSTEK - odesłał dziś faks podpisanego kontraktu pewnej koszykarce (stawiam na Chomać , chyba że chodzi o mlodą Ratajczak ale tu ona wcześniej podpisała)

Poza tym klub planuje pozyskać 2 koszykarki z obcym paszportem...

źródło : RADIO GRA w TORUNIU

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 16:09

koszykarz pisze:koniec spekulacji : MONIKA KRAWIEC zostaje w TORUNIU. Przed chwilą mówili o tym w RADIU GRA.

Poza tym prezes MACIEJ KRYSTEK - odesłał dziś faks podpisanego kontraktu pewnej koszykarce (stawiam na Chomać , chyba że chodzi o mlodą Ratajczak ale tu ona wcześniej podpisała)

Poza tym klub planuje pozyskać 2 koszykarki z obcym paszportem...

źródło : RADIO GRA w TORUNIU

to,że Monika zostaje to było pewne od jakiegoś czasu i skończyło sie tylko na chciejstwie kibiców innych klubów...

Jasny
Żak

Postautor: Jasny » 23 czerwca 2009, 16:10

matrix pisze:powtórzę raz jeszcze,że Patrycja zostanie w Enerdze czy to sie komuś podoba czy nie,bo tak chce Edo.....,a może jeszcze ktoś....to są poprostu Nasze toruńskie klimaty i myślę,że każdy klub je ma...

moze on chce ale czy ona chce :)?

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 16:13

Jasny pisze:
matrix pisze:powtórzę raz jeszcze,że Patrycja zostanie w Enerdze czy to sie komuś podoba czy nie,bo tak chce Edo.....,a może jeszcze ktoś....to są poprostu Nasze toruńskie klimaty i myślę,że każdy klub je ma...

moze on chce ale czy ona chce :)?

masz rację...w tym ambaras,aby oboje chcieli naraz

koszykarz

Postautor: koszykarz » 23 czerwca 2009, 16:18

a co do PCHEŁKI - ktos kiedyś napisał / zarzucił że PCHEŁA jest za słaba na to by byc w składzie walczącym o TOP 4...

no to w takim razie nie powinno być tematu Patrycji Bajerskiej bo ona mialaby trudności ze znalezieniem sobie klubu w I lidze - ale oceniam tu tylko umiejętności zawodniczki - bo przecież jest przesympatyczną dziewczyną...

Najlepiej by było żeby obie Torunianki (Pcheła , Pati) nadal graly w zespole ale chyba to niemożliwe...

PS. Wątpie by EDO chciał pozostania PATI Bajerskiej no bo sportowo - to nie wiem co on tam może widzieć u Pati. - jedynie ambicja chyba bo rzut ma tragikomiczny (chociażby wolne)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 czerwca 2009, 20:31

Z tego co sie orientuje klub Ja chciał a trener jest pracownikiem klubu wiec ja tez musiał chciec :D :lol:
Edo nie chciał w druzynie zadnej torunianki poza Emila Tłumak!!! :x
Ale głos decydujacy maja działacze wiec mamy chociaz Pati. A czy by znalazła klub w I lidze? Napweno! Jestem tez pewny ze niektóre kluby e-ligi chetnie by ja widziały w swoich szeregach!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 20:37

hermes46 pisze:Z tego co sie orientuje klub Ja chciał a trener jest pracownikiem klubu wiec ja tez musiał chciec :D :lol:
Edo nie chciał w druzynie zadnej torunianki poza Emila Tłumak!!! :x
Ale głos decydujacy maja działacze wiec mamy chociaz Pati. A czy by znalazła klub w I lidze? Napweno! Jestem tez pewny ze niektóre kluby e-ligi chetnie by ja widziały w swoich szeregach!!!

wydaje mi się,że troszeczkę przesadziłeś z tą przydatnościa....skład krajowy mamy praktycznie kompletny,a ja już się martwie o te zawodniczki zagraniczne,które jeśli Energa ma cokolwiek lepszego niż w sezonie 2008/09 zdziałać muszą być wzmocnieniem i ciagnąć ten cały cyrk zwłaszcza w trudnych dla drużyny momentach...

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 23 czerwca 2009, 20:48

A czy nie negocjujecie czasem z Monique Coker?

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 23 czerwca 2009, 20:50

osobiscie nie. Mi sie marzy LG i z nia chetnie bym negocjował :lol:
Matrix Pati spokojnie mogłaby grac w Czyms tam Bydgoszcz, Row Rybnik, Stal Brzeg (ciekawe jak bedzie klub nazywał bo chyba nie Cukierki?) lub nawet ŁKS

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 20:52

Saletra pisze:A czy nie negocjujecie czasem z Monique Coker?

z tego co wiem to negocjacje były prowadzone przed minionym sezonem i spełzły na niczym,bo podobno Edo chciał,aby koszykarka przybyła do Polski znacznie wcześniej....ja osobiście cały czas widziałbym taaaką zawodniczkę w toruńskim zespole...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 20:57

hermes46 pisze:osobiscie nie. Mi sie marzy LG i z nia chetnie bym negocjował :lol:
Matrix Pati spokojnie mogłaby grac w Czyms tam Bydgoszcz, Row Rybnik, Stal Brzeg (ciekawe jak bedzie klub nazywał bo chyba nie Cukierki?) lub nawet ŁKS

nie zgodzę się z Tobą!!! akurat wystepy(niewielkie) Patrycji na ligowych parkietach od lat obserwuję ze szczególną uwagą....Wiesz na czym polega lub nawet polegał Jej błąd? kurczowo trzyma się toruńskiego klubu,a to co sportowo straciła nigdy w całości już nie odzyska....Miej szacunek do wymienionych przez siebie klubów,bo tam też trzeba zwyczajnie zapierdzielać!!! :shock:

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 23 czerwca 2009, 21:37

a to nie tylko dla kibiców toruńskich Katarzynek....

http://torun.gra.pl/informacje-5419,ene ... olska.html

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”