Play-off Euroligi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Play-off Euroligi
78:74 WISLA WYGRYWA : D GRATULACJE : )
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
78:74
koniec 
Super. Teraz dobić Brno w piątek, bo moim zdaniem będzie je łatwiej pokonać w piątek niż w przyszłą środę. Mam na myśli względy kondycyjne. Teraz tylko dwa zupełnie wolne dni do kolejnego meczu, a jak wiemy Brno gra ograniczoną ilością zawodniczek, a Wisła bardziej rotuje.
wróciły z "dalekiej podróży" dziewczyny, gratulacje!!
dzięki chłopaki za wyniki
GRATULACJE dla WISEŁKI !!!
GRATULACJE dla WISEŁKI !!!
..you got to lose, to know how to win..
Przy okazji wyczytałem na stronie Radia Kraków, że dziś jest "Dzień Walki z Depresją". Tym lepiej, że Wisła nie przegrała tego meczu, bo mozna by sie załamać po takim zaciętym meczu i odrabianiu strat 
Wielkie graty dla Wisełki!!!:) co za come back
a swoją drogą dlaczego na fibaeurope.com nie było relacji live i do tej pory nie ma statystyk?
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..
na Fibie jest relacja kwarta po kwarcie, jak czytam, to Skerovic rozegrała najlepszy mecz w Eurolidze w tym sezonie. Raz po raz dziurawiła kosz wiślaczek
-------
edit:
Wisła:Castro-Marques 20 punktów, Kobryn 18, Burse 18, Cohen 11, Fernandez 4, Pawlak 3, Zohnova 2, Wielebnowska 2,
Brno: Viteckova 22, Skerovic 20, Bonner 17, McWilliams 8, Horakova 4, Grima 3
tak jak spodziewałem się, pod koszem Wisła dominowała, na skrzydle wyszło o dziwo na remis, spodziewałem się tutaj przewagi Viteckovej. Na rozegraniu jednak ciut lepsze Brno (punktowo oczywiście)
-------
edit:
Wisła:Castro-Marques 20 punktów, Kobryn 18, Burse 18, Cohen 11, Fernandez 4, Pawlak 3, Zohnova 2, Wielebnowska 2,
Brno: Viteckova 22, Skerovic 20, Bonner 17, McWilliams 8, Horakova 4, Grima 3
tak jak spodziewałem się, pod koszem Wisła dominowała, na skrzydle wyszło o dziwo na remis, spodziewałem się tutaj przewagi Viteckovej. Na rozegraniu jednak ciut lepsze Brno (punktowo oczywiście)
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2010, 20:31 przez kristofer, łącznie zmieniany 1 raz.
są już pełne statystyki. Środkowe Wisły koncert zagrały. Z gry 16/23
Ewka i Janell zanotowały double-double obie po 18 punktów, Ewka zebrała 11 piłek a Amerykanka 12. Ponadto Janell zanotowała 4 bloki i 6 asyst! Zupełnie przyćmiła babkę Taj.
kristofer pisze:na Fibie jest relacja kwarta po kwarcie, jak czytam, to Skerovic rozegrała najlepszy mecz w Eurolidze w tym sezonie. Raz po raz dziurawiła kosz wiślaczek
Tak, Skera pokazała dziś dużą klasę. Ale na szczęście Cohen w 4 kwarcie pokazała, że tego wieczoru ona tu rządzi!
Ogólnie udało nam się to co nie udało się np. Madrytowi w pierwszym meczu...Brno po świetnym początku, w drugiej połowie gasło w oczach i nam udało się na szczęście to wykorzystać! Brawo!
Oprócz tego, że Brno kondycyjnie siadło w 2połowie obudziła się Castro i zagrała to na co wszyscy z jej strony liczą. Swoje zrobiły podkoszowe. Paula w 3kwarcie po raz pierwszy w euro zapunktowała dla Wisły i to bardzo ważną 3ką. Słabszy mecz Marty, ale to ona do tej pory głównie w najważniejszych momentach ciągnęła zespół, więc dobrze że jak jej nie szło to reszta dała radę!
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
a Wisła jest nadal niepokonana we własnej hali. Jeszcze wygrane 3 mecze u siebie i mamy mistrzostwo Euroligi 
O rany!! żeby nie napisać ja pierd.....
pod koniec meczu przy stanie chyba +2, jak nasze zrobily 2 przechwyty i po tych przechwytach najpierw Bonner daje czape Janell a przy najstepnym Liron to cała hala aż zawyła!!
ale było zajebiście!!
pod koniec meczu przy stanie chyba +2, jak nasze zrobily 2 przechwyty i po tych przechwytach najpierw Bonner daje czape Janell a przy najstepnym Liron to cała hala aż zawyła!!
ale było zajebiście!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

minuty w Brnie: 40, 39, 39, 38, 34, 9 - 6 zawodniczek, a właściwie 5 plus marginalna rola Grimy
a w Wiśle: 38, 36, 30, 28, 28, 26, 8, 6 - 8 zawodniczek, w tym 2 niezbędne przez cały mecz
trzeba zatem kondycyjnie je rozwalić w piątek. Właśnie Czeszki były słabsze z Madrytem w drugim meczu u siebie. W pierwszym i trzecim, gdy miały więcej czasu prezentowały się dużo lepiej.
a w Wiśle: 38, 36, 30, 28, 28, 26, 8, 6 - 8 zawodniczek, w tym 2 niezbędne przez cały mecz
trzeba zatem kondycyjnie je rozwalić w piątek. Właśnie Czeszki były słabsze z Madrytem w drugim meczu u siebie. W pierwszym i trzecim, gdy miały więcej czasu prezentowały się dużo lepiej.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Pytanie do Moderatorów odnosnie ankiety...
Odpowiedzcie mi na pytanie jak 88%+13% moze równać się 100 ;D
Odpowiedzcie mi na pytanie jak 88%+13% moze równać się 100 ;D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Jedyny który zachowywał spokój to prezes LMM
pewnie nie jeden taki mecz widział albo nie dał po sobie poznać 
Gratki dla dziewczyn.
Gratki dla dziewczyn.

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”