TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2010/11
a nasi niech śpią dalej... 
Kuba pisze:a nasi niech śpią dalej...
Mam nadzieję,że Nasi nie śpią,bo jak długo można żyć sukcesem....
wydaje mi się,że kwestią chwili jest podpisanie kontraktu Skoblito w Gorzowie.
że u was coś się dzieje, to potwierdza chociaż wywiad z Krężel, który czytalem przed paroma chwilami (sportowefakty.pl), gdzie powiedziała, że w końcowym rozrachunku brała pod uagę oferty Wisły i Torunia właśnie.
z drugiej strony - może i lepiej, że nie jest za głośno o Polkowicach, ale taka cisza mnie osobiście niepokoi. oby warto było czekać
z drugiej strony - może i lepiej, że nie jest za głośno o Polkowicach, ale taka cisza mnie osobiście niepokoi. oby warto było czekać
Będę szczery i powiem.....bardzo żałuję,że Krężelka nie wybrała Torunia... 
-
koszykarz
a ja nie . Bo na jej pozycji (2,3) mamy Krawiec , a i dojdzie Emilia ,, Szpila'' Tłumak . No i trzeba pomyśleć by pozostawić Gladden... Niewiadomo co z Jańcią będzie... Więc po co Krężel...
Co do Energi : trzeba wzmocnić się na rozegraniu (1,2) jedną zawodniczką oraz pod koszem - a resztę pozostawić..
Co do Energi : trzeba wzmocnić się na rozegraniu (1,2) jedną zawodniczką oraz pod koszem - a resztę pozostawić..
a czy Ty jesteś pewien, że Monika zostanie w Toruniu?
bo ja tam uważam, że idąc za Omanicem może wybrać kierunek jeszcze bardziej na północ...
bo ja tam uważam, że idąc za Omanicem może wybrać kierunek jeszcze bardziej na północ...
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:a czy Ty jesteś pewien, że Monika zostanie w Toruniu?
taaa, a Wisły i Lotosu niestety nie przebijesz,bo to wielkie firmy z jeszcze większym szmalem....tylko pozazdrościć!!!
a bajkę o takiej co do Lotosu nie chciała to ja już dobrze znam.
-
koszykarz
tzn. jeśli Omanić opuści Toruń i pójdzie do Lotosu to wtedy niestety wszystko możliwe...
Zwłaszcza że teraz takie wędrówki na linii Kraków - Gdynia stały się wyjątkową atrakcją w ostatnich latach ( wspomnię pakiecik choćby)
No ciekaw jestem czy EDO - po tym jak w półfinale było mnóstwo zgrzytów na lini Lotos Energa - pójdzie do Gdyni...
Zwłaszcza że teraz takie wędrówki na linii Kraków - Gdynia stały się wyjątkową atrakcją w ostatnich latach ( wspomnię pakiecik choćby)
No ciekaw jestem czy EDO - po tym jak w półfinale było mnóstwo zgrzytów na lini Lotos Energa - pójdzie do Gdyni...
- hellraiser
- Junior
koszykarz pisze:tzn. jeśli Omanić opuści Toruń i pójdzie do Lotosu to wtedy niestety wszystko możliwe...
Przestańcie straszyć ludzi w Gdyni.
Omanicowi mówimy NIEEEEEEEE

Krawiec negocjuje z Lotosem 
hellraiser pisze:koszykarz pisze:tzn. jeśli Omanić opuści Toruń i pójdzie do Lotosu to wtedy niestety wszystko możliwe...
Przestańcie straszyć ludzi w Gdyni.
Omanicowi mówimy NIEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tym bardziej że w Lotosie jest Gala. To było by jakieś never ending story na trasie Toruń <-> Gdynia w którym jedną z głównych ról bierze Ewelina.

- bart_81
- Senior
- Kontaktowanie:
Marcino pisze:Krawiec negocjuje z Lotosem
Tak myślałem..dodając do tego jeszcze, że Skobel jest blisko Gorzowa, wygląda na to że najlepsze Polskie zawodniczki rozejdą się "sprawiedliwie" po czołowych klubach..
Marcino pisze:Krawiec negocjuje z Lotosem
nie siej paniki
PS.Gdzie źródło tej informacji!!! równie dobrze mogę napisać,że z Energą negocjuje Chamique Holdsclaw czy Mieloch
No a Gajda dogada się z prezesem Korsakiem i wróci do Polkowic 
anatol pisze:No a Gajda dogada się z prezesem Korsakiem i wróci do Polkowic
przy ważnym kontrakcie i co mniej ważne brązowym medalu to na pewno może się nawet z samym Miłkiem dogadać....
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”