13 kolejka FGE

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Re: 13 kolejka FGE

Postautor: sebzinho » 04 grudnia 2012, 17:15

Colin pisze:Ja osobiście wolę przegrać z niepokonaną Bydgoszczą, niż 17 pkt z Pruszkowem dysponując takim (ukradzioną Polkowicom 'Beard') składem.

Nie którym to już dosyć mocno grzeje w głowę, jaką do chuja ukradzioną, za przeproszeniem ?
Jak się ma kota w pokoju, to się drzwi zamyka na klucz, a nie zostawia uchylone, bo jak coś mu nie będzie pasowało, to zawsze spier***i, Alana zauważyła, że są osoby z pakietem minut, która gra nie zależnie od formy i sprytnie zawineła.
Przepraszam, za wulgaryzmy, ale nie których wypocin się czytać nie da.

EDIT:
sorry, nie doczytałem tematu, nie zauważając postu n/t żartobliwych intencji. Nie ma tematu.
paulo2907 pisze:No to powodzenia życzę. W Polkowicach to w ogóle jest tak, że Musina w oczach trenerów jest lepsza od Biby czy Maltsi, a teraz Snell, więc już mnie nic nie zdziwi.

I to właśnie mnie najbardziej boli, że nie mamy trenerów z charakterem i tzw. jajami, którzy potrafili by się przeciwstawić wiadomo komu. Takim człowiekiem był Krzysiek Koziorowicz, przeciwstawił się i wyleciał, gdyby inni wzięliby przykład z niego, to może by przejrzeli co poniektórzy na oczy. Szkoda, ale na układy nie ma rady.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Encyklopedia
Nowy na forum

Postautor: Encyklopedia » 04 grudnia 2012, 18:35

Sebzinho, chcesz mieć zespół na wysokim poziomie w Polkowicach? To postaraj się polubić Musinę i na nią narzekać, jedyne, co by mogło pomóc Sami-Wiecie-Komu przejrzeć na oczy to ostra kłótnia z Ruską, ale obawiam się, że nie mają ku temu zbyt wielu okazji, bo ich kontakty ograniczają się wiadomo do czego. Zatem będzie trudno. A szkoda. Czas polubić Valeriję. Choć mi póki co się jeszcze nie udało. Nie ma co się denerwować.

akar
Żak

Postautor: akar » 04 grudnia 2012, 19:48

No proszę - jak to Lider Pruszków namieszał.......niektórym w głowach swoim zwycięstwem nad Wisłą. Co to będzie jak jeszcze Artego pokona Wisłę :?: :?: :?: A może to zrobić u siebie i na wyjeździe.
Oczywiście to dywagacje, lecz czy tak całkiem nieuprawnione :?:

Awatar użytkownika
sebzinho
Młodzik

Postautor: sebzinho » 04 grudnia 2012, 20:22

Encyklopedia pisze:Sebzinho, chcesz mieć zespół na wysokim poziomie w Polkowicach? To postaraj się polubić Musinę i na nią narzekać, jedyne, co by mogło pomóc Sami-Wiecie-Komu przejrzeć na oczy to ostra kłótnia z Ruską, ale obawiam się, że nie mają ku temu zbyt wielu okazji, bo ich kontakty ograniczają się wiadomo do czego. Zatem będzie trudno. A szkoda. Czas polubić Valeriję. Choć mi póki co się jeszcze nie udało. Nie ma co się denerwować.

Osobiście wolałbym mieć zespół na średnim poziomie, bez przekrętów, niż zespół bogaty z przekrętami, bo na jedno wyjdzie. Sukcesu nie będzie. a co do Lerki, to kto powiedział, że ja jej nie lubię? prywatnie to bardzo sympatyczna, miła, uśmiechnięta dziewucha, nic do niej nie mam. jedyne co mnie w niej denerwuje to styl gry i to, że jest faworyzowana, co nie powinno mieć miejsca. Dobra koniec OT, bo rozmywamy temat.
Orła nazwę zhańbiliście, jakieś gówno wybraliśCCCie!
Nigdy nie zginie, Nasz Orzeł nigdy nie zginie!

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 04 grudnia 2012, 20:25

akar pisze:NoCo to będzie jak jeszcze Artego pokona Wisłę :?: :?: :?::

Koniec świata nadejdzie parę dni wcześniej niz sie spodziewano :)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 04 grudnia 2012, 21:05

Greebo pisze:

Nie pokona, Wisła CP jeszcze nie przegrała na wyjeździe meczu w PLKK, na którym była trójka wyjazdowiczów z tego forum.
Za to przegrała dwa, na których trójki nie było :twisted:

akar
Żak

Postautor: akar » 05 grudnia 2012, 17:33

danpe_ pisze:
Greebo pisze:

Nie pokona, Wisła CP jeszcze nie przegrała na wyjeździe meczu w PLKK, na którym była trójka wyjazdowiczów z tego forum.
Za to przegrała dwa, na których trójki nie było :twisted:

Gdyby ta trójka nie zlekceważyła Lidera Pruszków...................to Wisła wyszłaby zwycięsko z tego pojedynku.......... 8)

danpe_
Żak

Postautor: danpe_ » 05 grudnia 2012, 21:18

Nikt nikogo nie zlekceważył, połączenie kolejowe jest niewygodne, to raz a dwa - kwestie finansowe. A i ponoć hala jest daleko od dworca, a zwiedzać co po drodze nie ma.
Czyli musicie halę przenieść bliżej dworca i wybudować miniaturę Wawelu.

Dzisiaj Wisła wygrała, ale gra nie porywała. Przegrana w Pruszkowie przypadkowa nie była.
Trener do czasu meczu z Artego ma trochę do poprawienia, obrona szwankuje, a rzucanie z nieprzygotowanych, przypadkowych pozycji doprowadza kibiców do szału.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”