Prawda o AZS 2

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

werty
Nowy na forum

Postautor: werty » 19 kwietnia 2005, 07:28

Prawda prawda i jeszcze raz prawda
To co opisuje ta osoba jest prawda w większości, nie zgadzam się tylko z dwoma w sumie nie istotnymi faktami, natomiast pozostała najważniejsza całość pozostaje prawdą.
Najlepiej byłoby gdyby działacze coś zrobili z tym co pisała koszykarka może wyjaśniliby przegrany mecz z Pabianicami który wedle deklaracji koszykarki był celowo przegrany, jedno co zrobili schowali na oficjalnej stronie klubu link do korumkk.Tuszowanie sprawy i nie patrzenie prawdzie w oczy to widac standard
A wypowiedz koszykarkiii można by traktować jako swoiste wołanie o pomoc!!! by cos wtym klubie sie zmieniło na lepsze

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 kwietnia 2005, 07:49

sprawy klubowe i to ze ktoś sie śmieje z kogoś to akurat powinno zostac miedzy wami i nie powinno ujrzec swiatła dziennego, bo jak świat światem zawsze sie ktoś z kogoś smieje a zwłaszcza jak zbierze grupka ludzi, co do układów to zawsze były są i bedą. a co do metod trenera to nie wiem dokłądnie co miała na mysli owa koszykarka, ale powiem tak... nie narzekaj na szefa swego bo mozesz mieć gorszego... a poza tym to dziewczyno jesli jestes faktycznie osobą która gra w zespole to źle zrobiłas ze nasrałas we własne gniazdo... uwazaj bo mozesz sama w nie wpaść...

wracając do meczu z pabianicami, to wydaje mi sie ze wygrywając ten mecz i tak bysmi nic nie zyskali w tabeli poza satysfakcją i lepsza statystyką, wiec po co sie wysilac skoro mozna odpoczac :wink: , a powalczyc wtedy jak jest to pożadane :wink: ?? czy moze sie mylę?? I nie zebym je bronił... :wink:

musze powiedziec, ze jestem dumny ze moge być moderatorem tak kontrowersyjnego podForum, bo nasza "kolezankaaa" pobiła nawet wyczyn Powell-owej
jesteśmy bezapelacyjnie najepsi!!! hurrrrrraaaaaa
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2005, 09:43 przez thomas72, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

qwerty
Nowy na forum

Postautor: qwerty » 19 kwietnia 2005, 08:15

no to do roboty niech ktos to wyjasni bo nie wyobrazam sobie chocby klubu kibica ktory jest opisanty tak jak jest, powolac komisje do zbadania meczu przegranego popatrzyc na statystyki dlaczego tak ktoras gra dlaczego ja trener trzyma na boisku wyciagnac wnioski i wywalic na zbity pysk z klubu winne osoby i koniec tematu
co to ma byc to juz skandal jest!!!!

ryszard
Nowy na forum

Co sie dzieje?

Postautor: ryszard » 19 kwietnia 2005, 19:38

Dawno tutaj nie bylem...obserwowalem prawie wszystkie spotkania jesli tylko moglem...prawdy o azs jak to brzmi...sluchajcie wiadomo ze z babkami ciezko...ze te osoby lub osoba moze mocno przesadzac...czasami jednak gdy trybuny krzyczaly dziekujemy dziekujemy niektore dziewczyny nawet nie spojrzaly sie w strone kibicow tak odczuwam. Nie wierze we wszystko ale niech pamietaja ze one sa dzieki NAM...dziwne jest to ze kolezanka sie nie przedstawia a psuje wizerunek azsu! Pozdrawiam wszystkich super kibicow AZS-u...!!!

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Re: Co sie dzieje?

Postautor: czarny » 19 kwietnia 2005, 20:33

ryszard pisze:sluchajcie wiadomo ze z babkami ciezko...ze te osoby lub osoba moze mocno przesadzac...czasami jednak gdy trybuny krzyczaly dziekujemy dziekujemy niektore dziewczyny nawet nie spojrzaly sie w strone kibicow tak odczuwam. Nie wierze we wszystko ale niech pamietaja ze one sa dzieki NAM...

znam ten temat, chociaż na nieco innej płaszczyźnie i w nieco innym wymiarze, ale chyba mogę powiedzieć, że po części rozumiem Was...
Obrazek

you're as good as your last performance

ciekawy
Nowy na forum

Postautor: ciekawy » 19 kwietnia 2005, 20:40

to ze to sa tylko baby i plotkary to wiadomo tylko dlaczego sa nie wychowane jak slusznie zauwazyl ryszard nawet ciezko im glowa kiwnac do kibicow sa zadufane w sobie mysla ze sa niewiadomo jakimi gwiazdami, to jest po prostu wstyd!!! jaki one maja honor ze przegrywaja tyle meczy i nawet kibicom nie potrafia podziekowac ze przychodza ogladac te wypociny.
skandal goni skandal w tej druzynie

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 19 kwietnia 2005, 20:51

Ciekawy - rolą Kibica jest wspierać w KAŻDEJ sytuacji swoje zawodniczki, dopingować je na sali, jezdzić na wyjazdy. Jeśli nie idzie, to pomagać dobrym słowem i tworzeniem takiej atmosfery, żeby zaczęło iść. Jeśli taki kibic przez kilka lat postepuje własnie w dokładnie taki sposób, a mimo to zawodniczki nie potrafia tego docenić, to świadczy to wyłacznie o nich jak najgorzej. Jeśli jednak kibic praktycznie NIC nie zrobił dla zespołu, a jedyne co potrafi, to anonimowo (jako np "ciekawy") wprowadzać zamęt i rzucać na prawo i lewo wątpliwego sensu zarzuty, to d... z niego a nie kibic, a zachowanie koszykarek, o którym mówisz, jest jedynym właściwym. Bo po co one mają grać dla TAKICH własnie kibiców? Ty grałbyś?

Pozdrawiam.... zwłaszcza tych PRAWDZIWYCH kibiców AZS-PWSZ Gorzów Wlkp i te koszykarki, które chcą dla nich grać!
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2005, 20:52 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 19 kwietnia 2005, 20:52

o nie przesadzajcie!!!!!!!!!!! Ja i kilka dziewczyn po ostatnim meczu zwrocilysmy sie w strone kibicow i im Bravo bilysmy za Doping! nastepnym razem podejdziemy i piatki przebijemy oki??

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i tych nie zadowolonych :)

ryszard
Nowy na forum

:)

Postautor: ryszard » 19 kwietnia 2005, 21:01

Troszke namieszalem widze:) Po prostu tak odczuwam i tak zaobserwowalem...nie mowie ze cala druzyna...caly sezon byl wspanialy na koncu przez koszykarke nieznana zrobil sie czad...a ja zrobie tak i zycze wam ze zlego nie zapamietam...Agus dowiedzialem sie z dobrych zrodel ze z nami nie zostaniesz...dziekuje ci za ten rok szkoda ze nie bedzie nastepnych szkoda bo tak naprawde znow u Maciejewskiego odzylas jako zawodniczka znow o tobie uslyszano w calej Polsce(reprezentacja Polski) brawa dla ciebie za te decyzje nielatwa z pewnoscia! Pozdrawiam cie z calego serca:)

Awatar użytkownika
Zuza11
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Zuza11 » 19 kwietnia 2005, 21:18

nie nie jeszcze nie wiado nic :) ja chce tu zostac!wszystko zalezy od Lotosu;) mam nadzeje ze sie wszystko po mojej mysli ułozy...:) pozdrawiam:))
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2005, 21:54 przez Zuza11, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 kwietnia 2005, 21:49

:wink: :D :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 19 kwietnia 2005, 22:29

Jak wiadomo prawda moze byc tylko jedna, a to jest juz druga i tak jak pierwsza lyknalem bez problemu, bo po prostu mialem takie samo zdanie przed pojawieniem sie tego tematu, tak ta "druga", a raczej styl w jakim jest napisana nie przemawia do mnie. W sumie padaja tu jasne oskarzenia wzgledem wymienionych z naziwska osob, a to wymaga juz od osoby, ktora to pisze podpisania sie - wcale nei chodzi mi tutaj o nick :wink: . Drugim zastanawiajacym faktem jest, ze w tak swietnie zorganizowanym klubie nikt nie jest w jakis jasny sposob zdementowac tych podobno plotek (to samo dotyczy sie pierwszej prawdy - z wywiadu udzielonego wyborczej wynikalo, ze w sumie prezes Madej przyznal, ze mecze od stycznia byly odpuszczane. Aha i jeszcze jedno: nie kazdy musi wiedziec, pod jakim nickiem pisze na forum trener). Co do Kasi Czubak - do kadry chyba nie powoluja dzieki ukladom w klubie (nie trzeba chyba przypominac kto wprowadzil ten zespol do ekstraklasy) i druga sprawa: po pierwszej polowie meczu z Poznaniem spocone byly tylko Kaska i Agnieszka - oczywiscie nie jestem trenerm i nie wiem, jak to jest, kto ma lepszy antyperspirant ,czy cokolwiek jeszcze, ale jak zapieprzasz i chcesz wygrac, to wypluwasz pluca... Odnosnie blokowania miejsca mlodym przez starsze zawodniczki, to chyba mamy najmlodszy zespol w tbl, czy sie myle? Teraz o tym, ze jezdzisz sobie po ludziach z forum - raczej niewasko postepujesz, bo to co piszesz czytaja wlasnie oni, jak masz ich tak gleboko, to po co sie do nich zrwcasza z prosba czy tym o co ci chodzi. Napisze jeszcze, ze lubie trenera, bo przynamniej widac po nim jak powaznie podchodzi do meczu i jak sie wk....jak cos nei idzie. Wasze nastawienie do kibicow - ok, wasza sprawa, w koncu gracie dla kasy, a koszykowke kochaja tylko ziomy z harlemu i streetballerzy. Smutne jest tylko jedno, ze po takich tekstach wiekszosc kibicow podchodzi do meczu z Brzegiem w stylu: chwala Bogu, ze to juz ostatni mecz w tym sezone i koniec (oczywiscie sa jeszcze Akademickie Misztrzostwa Europy, ale tam to juz inna sprawa, bo trzeba tachnac przynamniej 5 miejsce, zeby klub dostawal granty na przyszly sezon...).
Teraz do Seby - ty po prostu kochasz swoj klub i jestes z nim na zawsze, bo przezyles z nim wzloty i upadki, wiekszosc ludzi w Gorzowie chodzi na kosza moze rok, niektorzy dwa... u nich jeszcze nie rozwinela sie taka wiez z azsem.
Na koniec: wierze w to, ze ten tekst napisala koszykarka, bo po prostu nie wobrazam sobie, zeby ktos sie nakrecal piszac takie teksty na forum, tym bardziej, ze wiekszosc faktow sie zgadza. Ani troche nei podoba mi sie jednak to, ze taki tekst trafia na forum, bo w ten sposob nic nie naprawi, psuje natomiast wizerunek klubu...
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 19 kwietnia 2005, 23:59

brawo KyS
Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 20 kwietnia 2005, 06:46

Teraz do Seby - ty po prostu kochasz swoj klub i jestes z nim na zawsze, bo przezyles z nim wzloty i upadki, wiekszosc ludzi w Gorzowie chodzi na kosza moze rok, niektorzy dwa... u nich jeszcze nie rozwinela sie taka wiez z azsem.

Do budowania więzi potrzebne są dwie strony... chodzi mi o to, że dla kogoś kto pierwszy raz przyjdzie na mecz kosza żeńskiego, oprócz niewątpliwej urody dziewczyn :P zapamięta również to w jaki sposób zachowywały się one w trakcie i po meczu. W trakcie - czyli oczywiście ambicja i zaangażowanie, no i po meczu tzn. czy podziękowały za doping czy nie. Zawsze miło jest zostać nagrodzonym...

Ja się przyzwyczaiłem do tego, że u nas z tym jest cienko... Mimo, iż przełom w koszu nastąpił po awansie do I Ligi, to jednak drugi (jak na razie ostatni :( ) rok w Ekstraklasie należał głównie do "fanatyków", czyli osób, które z basketem są związane silnie emocjonalnie - tam przypadkowych widzów nie było. Tyle, że 150 osób na trybunach, licząc rodziny koszykarek, działaczy, sponsorów to liczba śmieszna...

A więc budowanie więzi między kibicami a zawodniczkami było nieco utrudnione, choć i tak pierwszy krok powinny właśnie one wykonać, czyli dać do zrozumienia to, że każda jedna osoba jest ważna. Tego w niektórych klubach już uczą, choć wszystko "wypłynie" gdy młodzież poczuje cash... wierzę jednak, że prędzej czy później coś w tym temacie drgnie, a pozytywnych przykładów będzie z czasem znacznie więcej niż tych "anty". Oczywiście musi być też ktoś, kto pokaże zawodniczkom, że ci ludzie za ich plecami nie są z niższych sfer i że to właśnie im zależy na tym, aby głównym bohaterkom widowiska szło jak najlepiej...

No i trudno się dziwić, że skoro zawodniczki "jadą" po swoich to sytuacja wygląda tak a nie inaczej...
Obrazek

you're as good as your last performance

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”