Sklad na polska lige bedzie przyzwoity i szeroki , 11 zawodniczek , a w EUROLIDZE ? zobaczymy
TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
-
Koszykarz (Toruń)
- Kadet
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2014/2015
Bardzo prosze o skasowanie Krawiec w rubryce : zostaje . To jest kpina . przeciez jest nowy sezon , poprzedni nie grala . Po co ta telenowela ??? Pare lat temu byla priorytetem . Teraz to juz tragikomedia.
Sklad na polska lige bedzie przyzwoity i szeroki , 11 zawodniczek , a w EUROLIDZE ? zobaczymy
Greebo pisze:Raczej niespodzianka to to nie jest. Pełny sezon w jej wykonaniu byłby dla mnie większym zaskoczeniem niż BigSly w Toruniu.
Zestaw kontuzjowanych/ciężarnych Polek mających powiązanych z z Energą (Idczak/Skorek/Krawiec/Tłumak/Walich/Gulak) jest dużo ciekawszy niz ten który będzie ostatecznie występował na parkiecie.
Tłumak i Walich mają wrócić. Mnie już nic nie zaskoczy (co to za życie bez niespodzianek). Może dlatego, ze nie jestem kibicem Wisły np.?
Bum
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
krysti pisze:Wydaję mi się, że nikt o tym transferze nie pisał. Jeśli się mylę to przepraszam za dubel
Jessica Duleba w AZS UMCS Lublin.
To mogą być w składzie drużyny cztery zawodniczki ze Stanów Zjednoczonych? Bo nieco się pogubiłem w temacie. W Lublinie są już też przecież Poppens, Taylor, Luburgh. Czy może Duleba lub któraś z w/w pań posiada europejski paszport?
więcej informacji: http://www.eurobasket.com/Poland/basket ... 16&Women=1
Jak wejdziesz na jej profil na eurobasket.com to zobaczysz, że oprócz amerykańskiego paszportu, posiada też polski
zenga2 pisze:Czy wiadomo gdzie grać będzie Magdalena Leciejewska?
podobno jest taka opcja że we Wrocławiu.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:podobno jest taka opcja że we Wrocławiu.
chyba żartujesz
Bum
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Radomenes pisze:ann pisze:podobno jest taka opcja że we Wrocławiu.
chyba żartujesz
Jak dają kasę to czemu nie
Gorzej dla kogo?
Bo jak dla mnie, to może tam grać i za minimalną krajową.
danpe_ pisze:Gorzej dla kogo?
to gwiazdy tak szybko mogą upaść? Nie wierzę, ale jest takie stare polskie powiedzenie : "Z braku laku dobry i kit". Toruń ma już dosyć "wkręcania" i jakoś kontraktu gwarantowanego Leci nie zaakceptował.
Bum
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
danpe_ pisze:Gorzej dla kogo?
No oczywiście, że dla niej. Do niedawna chciała ją Bydgoszcz, Toruń.
Jak dla mnie Śleza nie będzie w stanie zaoferować tego, co chociażby Toruń, czyli gry w Eurolidze.
Słyszałem, że Wisła też sondowała jej powrót, ale sobie zażyczyła chorej kasy. O Toruniu też wiadomo.
Mnie to mało interesuje za ile będzie grać, to sprawa jej, oraz jej menedżera, dlatego napisałem tak, a nie inaczej w poprzednim poście.
Zresztą czasami tak bywa, że z wiekiem priorytety się zmieniają i może ona już nie chce się przeprowadzać na drugi koniec Polski, tak było np z Pauliną Pawlak.
Swoją drogą do rozpoczęcia sezonu niedługo i bardzo mnie dziwi, że Leciejewska jeszcze (oficjalnie) nie ma żadnego klubu, zespoły już przecież zaczęły przygotowania.
Mnie to mało interesuje za ile będzie grać, to sprawa jej, oraz jej menedżera, dlatego napisałem tak, a nie inaczej w poprzednim poście.
Zresztą czasami tak bywa, że z wiekiem priorytety się zmieniają i może ona już nie chce się przeprowadzać na drugi koniec Polski, tak było np z Pauliną Pawlak.
Swoją drogą do rozpoczęcia sezonu niedługo i bardzo mnie dziwi, że Leciejewska jeszcze (oficjalnie) nie ma żadnego klubu, zespoły już przecież zaczęły przygotowania.
danpe_ pisze:Słyszałem, że Wisła też sondowała jej powrót, ale sobie zażyczyła chorej kasy. O Toruniu też wiadomo.
Czy te życzenia chore? Nie wiem, ale być może po prostu chciała tyle co w Polkowicach i tyle.
Bum
-
A.R.C.H.I. ball
- Młodzik
Ania Wielebnowska wraca do Krakowa? Czy tylko ćwiczy na treningach z resztą zawodniczek?
Wielebnowska gra w AZS Politechnika Korona Kraków, a Wisła ma z Koroną umowę o współpracy i np. sobie trenują obecnie razem 
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
W Toruniu, jak nie Serbka to Amerykanka i to nie byle jaka 
PS. Zaraz będziecie ciskać z Fowles, ale tu w Toruniu nikt oficjalnie o niej nie mówił, a marzyć chyba wolno każdemu
PS. Zaraz będziecie ciskać z Fowles, ale tu w Toruniu nikt oficjalnie o niej nie mówił, a marzyć chyba wolno każdemu
Bum
Dlatego ja marze o Fowles. W innym wypadku będę zawiedziony.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”