TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ok teraz rozumiem, w sumie jasne ze Agnieszka nie jest graczem na lata. Takze rzeczywiście można byc rozczarowanym że nie przyszły młode zawodniczki, ale zapewniam ze Guśka to naprawdę dobry gracz i jeśli odnajdzie sie w nowym otoczeniu to zespół skorzysta na jej przybyciu. Aga jest graczem od zadań specjalnych i moze przesądzić o losach ważnego meczu (jak chocby spotkania POlfa-Lotos, gdzie zagrała fantastycznie), takze naprawdę uważam ze to był dobry ruch, zreszta Andrzej Nowakowski wie co robi, zapewniam, ze nie wziąłby Guski gdyby uwazał ze to starcone pieniądze, pozdro.

-
Don Igłata
- Młodzik
-
Gość
simon pisze:Mówcie co chcecie, ja tam bym Guśkę "z otwartymi ramionami" przyjął w zespole przezemnie prowadzonym. Jestem przekonany, że będzie pierwszopiątkowym graczem w CCC.
A niby za kogo?Przez te lata spędzone w Pabianicach zagrała tylko kilka dobrych spotkań.Ta inwestycja nie opłacała się Pabianicom kompletnie.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
BuahahahahaAnonymous pisze:simon pisze:Mówcie co chcecie, ja tam bym Guśkę "z otwartymi ramionami" przyjął w zespole przezemnie prowadzonym. Jestem przekonany, że będzie pierwszopiątkowym graczem w CCC.
A niby za kogo?Przez te lata spędzone w Pabianicach zagrała tylko kilka dobrych spotkań.Ta inwestycja nie opłacała się Pabianicom kompletnie.

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mikey co się tak pieklisz
Też lubię Agnieszkę i rzeczywiście przez kilka lat była i decydowała o obliczu drużyny - jednak ostatni sezon pokazał że już niestety nie decyduje (może z innym trenerem - kto wie
) i wcale nie dziwie się Brzydkiemu że nie jest zadowolony z takiego zakupu - tak samo jak ja nie jestem zadowolony z Krupskiej, mimo że to wciąż dobry grajek.
-
Gość
Mikey pisze:BuahahahahaAnonymous pisze:simon pisze:Mówcie co chcecie, ja tam bym Guśkę "z otwartymi ramionami" przyjął w zespole przezemnie prowadzonym. Jestem przekonany, że będzie pierwszopiątkowym graczem w CCC.
A niby za kogo?Przez te lata spędzone w Pabianicach zagrała tylko kilka dobrych spotkań.Ta inwestycja nie opłacała się Pabianicom kompletnie.A Pabianicom wogóle sie cos opłacało? Smiać mi się chce jak czytam takie wpisy. Przez kilka lat Guśka była tam w pierwszej piatce, Pabianice kosiły srebro rok w rok międzyinnymi dzieki jej postawie a teraz po mało udanym sezonie podnoszą się mądralińscy spece z bozej łaski z teoriami o tym co się opłacało a co nie. Trezba to było powiedziec kilka lat temu jak Guśka stanowiła o obliczu drużyny, teraz grała mało wiec już jest beee... -żenujący wpis, zenującego fachowca
Jesteś w dużym błędzie!Wystarczy poczytać statystyki z poprzednich sezonów.Pojedyńcze dobre mecze w wykonanie Jaroszewicz.A gra w pierwszej piątce Polfy w czasach Trześniewskiego to bardzo złudne ocenianie zawodniczek.Sam WIELKI GURU
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Viallos przeczytaj dlaczego się pieklę... Współczucie mnie ogarnia dla tego "znawcy" jak czytam że "ta inwestycja nie opłacała sie Pabianicom kompletnie" Ktoś kto pisze takie bzdury albo jest niedorozwiniety albo chodzi na koszykówke od góra roku, albo w najlepszym wypadku jest złośliwy. Gratulacje dla autora wypocin za wyjątkową spostrzegawczą indolencję...

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Nie wygłupiaj sie i nie kompromituj człowieku. Jeśli statystyki są dla ciebie pełnym obrazem zawodnika to gratuluję... Od kiedy ty chodzisz na kosza? Słyszałes o czyms takim jak gra w obronie? Jak wyłączanie przeciwnika z gry, krycie, zasłony itd? Gdzie to masz w statystykach? No pokaż mi wymierne liczby w tej kwestii?Anonymous pisze:Jesteś w dużym błędzie!Wystarczy poczytać statystyki z poprzednich sezonów.Pojedyńcze dobre mecze w wykonanie Jaroszewicz.A gra w pierwszej piątce Polfy w czasach Trześniewskiego to bardzo złudne ocenianie zawodniczek.Sam WIELKI GURU![]()
![]()
mówił,że dopiero po meczu może powiedzieć,która z zawodniczek jest pierwszopiątkowa,oczywiście nie dotyczyło to Eli.

- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Nie wygłupiaj sie i nie kompromituj człowieku. Jeśli statystyki są dla ciebie pełnym obrazem zawodnika to gratuluję... Od kiedy ty chodzisz na kosza? Słyszałes o czyms takim jak gra w obronie? Jak wyłączanie przeciwnika z gry, krycie, zasłony itd? Gdzie to masz w statystykach? No pokaż mi wymierne liczby w tej kwestii?Anonymous pisze:Jesteś w dużym błędzie!Wystarczy poczytać statystyki z poprzednich sezonów.Pojedyńcze dobre mecze w wykonanie Jaroszewicz.A gra w pierwszej piątce Polfy w czasach Trześniewskiego to bardzo złudne ocenianie zawodniczek.Sam WIELKI GURU![]()
![]()
mówił,że dopiero po meczu może powiedzieć,która z zawodniczek jest pierwszopiątkowa,oczywiście nie dotyczyło to Eli.
A tutaj sie z toba do końca nie zgodzę - co z tego że zrobie 100 zasłon i rzuce 2pkt skoro przeciwnik zrobi jedną a rzuci 3pkt. Głównie chodzi o to żeby mieć właśnie to jedno oczko więcej w statystykach
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Sorry Viallos ale ten Twój wywód jest raczej... średni
Wychodząc z założenia ze moja zasłona nie pomoze drużynie bo zawodnik korzystajacy z zasłony nie trafi do kosza mozemy wogóle darowac sobie dyskusje o asystach przechwytach itp. Kazdy odpowiada za swoje zadania. Jesli ja wyłaczę snajpera z gry a zacznie rzucac i trafiac ktos inny za kogo odpowiada mój kolega to wybacz rozliczanie mnie za niepowodzenie drużyny bedzie lekkim nieporozumieniem. Ja rozumiem że kosz to gra zespołowa a jeśli takim tokiem myślenia pójdziemy to mozemy śmiało stwierdzić ze wszystkie transfery Polfy nie były udane skoro cel w postaci złota nie został osiągniety 

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”