TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 czerwca 2005, 23:42

To Ty jakiś chory chyba jesteś :? :? :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 05 czerwca 2005, 23:43

W takim razie Szymon rezygnujemy z tego transferu :))))) ;) :lol: offtopicowy koniec, bo idę spać :)))
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 czerwca 2005, 08:03

KIBIC pisze:nie tzn zależy co masz na myśli ale Wy tylko o jednym więc moja odpowiedz to nie

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o jakim jednym "Kibic"... o jakim jednym? - do "jednego" to ja nawet nie siadam... :wink:

Awatar użytkownika
natalia
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: natalia » 06 czerwca 2005, 11:48

Czy ktos cos wie oficialnie o przejściu Proszczenko do Polkowic?????
Obrazek
Obrazek
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK :)

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 czerwca 2005, 12:27

simon pisze:
KIBIC pisze:nie tzn zależy co masz na myśli ale Wy tylko o jednym więc moja odpowiedz to nie

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: o jakim jednym "Kibic"... o jakim jednym? - do "jednego" to ja nawet nie siadam... :wink:

Obrazek

natalia pisze:Czy ktos cos wie oficialnie o przejściu Proszczenko do Polkowic?????

nie wiem nic na ten temat
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Benek

Postautor: Benek » 06 czerwca 2005, 13:23

natalia pisze:
Alexxx pisze:
Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmy :wink: i tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.

A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??

Karolina będzie w Meblotapie
Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym. :D

Z tego co ja wiem i widziałem to raczej Karolina zagra w Brzegu :!:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 06 czerwca 2005, 13:46

A Ty simon to tez dziadyga jesteś.. Obcym piwa stawiasz a mi na kiełbaske na meczu pożyczyc złotówki nie chciałeś :evil:
Obrazek
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 06 czerwca 2005, 14:20

Barbora Gatalova w Gdyni!
2005-06-06 11:40 | klub | Basketball Investments

W miniony weekend na testach medyczno-sprawnościowych pojawiła się mierząca 203cm Słowaczka Barbora Gatalova, z którą LOTOS Gdynia podpisał wcześniej wstępny kontrakt. Trener Krzysztof Koziorowicz pozytywnie ocenił przydatność tej zawodniczki w nowym składzie LOTOSU i wiąże z nią duże nadzieje.

Na temat gry w LOTOSIE na następny sezon klub prowadzi rozmowy z zawodniczkami Tatyaną Troiną i Moniką Veselovski. Zawodniczki te znajdują się w kręgu zainteresowań trenera Koziorowicza.

Przypomnijmy, iż koszykarki Lotosu: Elaine Powell, Deanna Nollan i Małgorzata Dydek występują w WNBA. Natomiast Paulina Pawlak i Ewelina Kobryn przebywają na zgrupowaniach reprezentacji. Pozostałe zawodniczki wypoczywają na urlopach po minionym sezonie.

www.lotosgdynia.pl
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 06 czerwca 2005, 15:19

natalia pisze:Czy ktos cos wie oficialnie o przejściu Proszczenko do Polkowic?????

Dzisiaj gdzies kogoś pytałem i to raczej plotka. Ale powtarzam - raczej.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 06 czerwca 2005, 16:27

qiero pisze:

Dzisiaj gdzies kogoś pytałem i to raczej plotka. Ale powtarzam - raczej.

A ja potwierdzam ze to plotka. Lena nie podpisala zadnego kontraktu z Polkowicami. Faktycznie CCC rozmawialo z Nia, ale na tym sie zakonczylo.

Alexxx

Postautor: Alexxx » 06 czerwca 2005, 21:46

Benek pisze:
natalia pisze:
Alexxx pisze:
Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmy :wink: i tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.

A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??

Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym. :D

Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.? :oops:
Działacze Wisły na czele z p. Miętą jakoś zrobili się bezpruderyjni byle mieć Johnson w składzie. A może oni też są kochający inaczej??
To jest dopiero skandal!!! Wynik jest najważniejszy a juniorki i kadetki patrzą i się uczą. :twisted:

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 06 czerwca 2005, 22:17

Alexxx pisze:Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.? :oops:
Działacze Wisły na czele z p. Miętą jakoś zrobili się bezpruderyjni byle mieć Johnson w składzie. A może oni też są kochający inaczej??
To jest dopiero skandal!!! Wynik jest najważniejszy a juniorki i kadetki patrzą i się uczą. :twisted:

Hmmm jeżeli to prawda ,no to bardzo ciekawe. Warto nadmienić ,że nie tylko zagraniczne gwiazdy potrafią dawać zły przykład juniorkom. W naszym środowisku ligowym znane są nazwiska paru koszykarek o takiego rodzaju przypadłościach.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 06 czerwca 2005, 22:39

Mikey pisze:A Ty simon to tez dziadyga jesteś.. Obcym piwa stawiasz a mi na kiełbaske na meczu pożyczyc złotówki nie chciałeś :evil:

No jak widać, dla szanownego kolegi Simona to Ty jestes obcy :!: :!: :!:
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Jacek

Postautor: Jacek » 07 czerwca 2005, 13:31

Alexxx pisze:
Benek pisze:
natalia pisze:
Alexxx pisze:

Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.? :oops:

Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub :oops:

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 07 czerwca 2005, 13:41

Jacek pisze:
Alexxx pisze:
Benek pisze:
natalia pisze:
Alexxx pisze:

Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub :oops:

Bój sie jak tu Marco TS zajrzy!!! :lol: :lol:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”