TRANSFERY - 2005/2006 - dyskusja
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
simon pisze:KIBIC pisze:nie tzn zależy co masz na myśli ale Wy tylko o jednym więc moja odpowiedz to nie
![]()
![]()
![]()
![]()
o jakim jednym "Kibic"... o jakim jednym? - do "jednego" to ja nawet nie siadam...

natalia pisze:Czy ktos cos wie oficialnie o przejściu Proszczenko do Polkowic?????
nie wiem nic na ten temat
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
-
Benek
natalia pisze:Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym.Alexxx pisze:Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmyi tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.
A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??
Karolina będzie w Meblotapie
Z tego co ja wiem i widziałem to raczej Karolina zagra w Brzegu
Barbora Gatalova w Gdyni!
2005-06-06 11:40 | klub | Basketball Investments
W miniony weekend na testach medyczno-sprawnościowych pojawiła się mierząca 203cm Słowaczka Barbora Gatalova, z którą LOTOS Gdynia podpisał wcześniej wstępny kontrakt. Trener Krzysztof Koziorowicz pozytywnie ocenił przydatność tej zawodniczki w nowym składzie LOTOSU i wiąże z nią duże nadzieje.
Na temat gry w LOTOSIE na następny sezon klub prowadzi rozmowy z zawodniczkami Tatyaną Troiną i Moniką Veselovski. Zawodniczki te znajdują się w kręgu zainteresowań trenera Koziorowicza.
Przypomnijmy, iż koszykarki Lotosu: Elaine Powell, Deanna Nollan i Małgorzata Dydek występują w WNBA. Natomiast Paulina Pawlak i Ewelina Kobryn przebywają na zgrupowaniach reprezentacji. Pozostałe zawodniczki wypoczywają na urlopach po minionym sezonie.
www.lotosgdynia.pl
2005-06-06 11:40 | klub | Basketball Investments
W miniony weekend na testach medyczno-sprawnościowych pojawiła się mierząca 203cm Słowaczka Barbora Gatalova, z którą LOTOS Gdynia podpisał wcześniej wstępny kontrakt. Trener Krzysztof Koziorowicz pozytywnie ocenił przydatność tej zawodniczki w nowym składzie LOTOSU i wiąże z nią duże nadzieje.
Na temat gry w LOTOSIE na następny sezon klub prowadzi rozmowy z zawodniczkami Tatyaną Troiną i Moniką Veselovski. Zawodniczki te znajdują się w kręgu zainteresowań trenera Koziorowicza.
Przypomnijmy, iż koszykarki Lotosu: Elaine Powell, Deanna Nollan i Małgorzata Dydek występują w WNBA. Natomiast Paulina Pawlak i Ewelina Kobryn przebywają na zgrupowaniach reprezentacji. Pozostałe zawodniczki wypoczywają na urlopach po minionym sezonie.
www.lotosgdynia.pl
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
qiero pisze:natalia pisze:Czy ktos cos wie oficialnie o przejściu Proszczenko do Polkowic?????
Dzisiaj gdzies kogoś pytałem i to raczej plotka. Ale powtarzam - raczej.
A ja potwierdzam ze to plotka. Lena nie podpisala zadnego kontraktu z Polkowicami. Faktycznie CCC rozmawialo z Nia, ale na tym sie zakonczylo.
-
Alexxx
Benek pisze:natalia pisze:Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym.Alexxx pisze:Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmyi tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.
A tak wogóle to ktoś coś słyszał gdzie w przyszłym sezonie zagra Karolina Żurkowska??
Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.?
Działacze Wisły na czele z p. Miętą jakoś zrobili się bezpruderyjni byle mieć Johnson w składzie. A może oni też są kochający inaczej??
To jest dopiero skandal!!! Wynik jest najważniejszy a juniorki i kadetki patrzą i się uczą.
Alexxx pisze:Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.?![]()
Działacze Wisły na czele z p. Miętą jakoś zrobili się bezpruderyjni byle mieć Johnson w składzie. A może oni też są kochający inaczej??
To jest dopiero skandal!!! Wynik jest najważniejszy a juniorki i kadetki patrzą i się uczą.
Hmmm jeżeli to prawda ,no to bardzo ciekawe. Warto nadmienić ,że nie tylko zagraniczne gwiazdy potrafią dawać zły przykład juniorkom. W naszym środowisku ligowym znane są nazwiska paru koszykarek o takiego rodzaju przypadłościach.
-
Jacek
Alexxx pisze:Benek pisze:natalia pisze:Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym.Alexxx pisze:Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmyi tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.
Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.?![]()
Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub
Jacek pisze:Alexxx pisze:Benek pisze:natalia pisze:Alexxx skad o tym wiesz?? Zadnej oficialnej informacji na ten temat nie było, wiec skad masz takie info????????? A ty Seba narazie w TRANSFERACH napisz to kolorem czerwonym.Alexxx pisze:Viallos pisze:Oczywiście że tak nie uważam, natomiast wszystkie wątpliwości chyba sobie wyjaśniliśmyi tym samym zakończmy dyskusje na temat Agnieszki.
Natalio ,wiem bo się interesuję koszykówką żeńską. Wiem też że Shanon Johnson zażyczyła sobie dla swojej hiszpańskiej kochanki wyższe pieniądze. Ciekawe że o tym nikt nie mówi.?![]()
Tak , coś mi się wydawało już od dawna ,że ta Wisła to jakiś pedalski klub
Bój sie jak tu Marco TS zajrzy!!!
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”