Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
A tak swoją drogą, czy ktoś sprawdzał ip osobnika który niby jako kibic z Brzegu obraził Thomasa w tym temacie: http://www.kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=3188
Może to ten sam pozbawiony honoru intrygant
Może to ten sam pozbawiony honoru intrygant
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Z tym obrażeniem to jednak nie przesadzajmy... reakcja Thomasa była najwłaściwszą jaką można sobie wyobrazić:) Wiadomo, że niestety w Polsce niektóre sformułowania czasem nie bardzo wiadomo czemu niby to mają mieć tak strasznie obrazliwe znaczenie... ale czasem jest to dla kogoś pewnego swych preferencji jedynie śmieszne:) A sam zamiar obrażenia nie zawsze oznacza, że komuś się udało... zwłaszcza jesli obrażany ma gdzieś zdanie tego podejmującego próbę;) Więc nie ma co robić wielkich wojen... i tak właśnie zresztą zareagował Thomas
... a IP tym razem nie rodzi strasznych podejrzeń:)
... a IP tym razem nie rodzi strasznych podejrzeń:)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Koszykarki Azotów Meblotapu zgodnie z przewidywaniami uległy u siebie Wiśle Kraków. Wynik meczu nie mógł być inny, ale chełmianki okresami stawiały liderowi dzielny opór i zasłużyły na pochwały trenera Wisły
Wisła prowadzi w tabeli ekstraklasy i nikt nie mógł się spodziewać w sobotę w Chełmie innego wyniku, niż zdecydowanie zwycięstwo krakowianek. Gospodynie rozpoczęły mecz z wyraźnym respektem dla rywalek i to być może spowodowało, że kilka razy z rzędu nie trafiały w dobrych pozycjach spod kosza, gdzie, o dziwo, przedostawały się nadspodziewanie łatwo. Trener Wisły Elmedin Omanić już po trzech minutach wziął czas, aby uporządkować grę swoich zawodniczek. To poskutkowało i zawodniczki Wisły wysoko wygrały pierwszą kwartę 28:11. Mając wysoką przewagę Wisła mogła sobie pozwolić, aby od drugiej kwarty posadzić na ławce Karę Braxton.
W walce pod koszem zastępowały ją z powodzeniem koleżanki, w tym najlepsza zbierająca ligi Maryna Kress.
Przy bezpiecznym prowadzeniu Wisły gra w pozostałych kwartach była dość wyrównana, choć oczywiście korzystny dla krakowianek wynik nie był zagrożony. Najlepsza w wykonaniu chełmianek była trzecia kwarta, w której w poprzednich meczach zdarzały im się kryzysy. W zespole Azotów Meblotapu słabiej zaprezentowała się Natalia Marczanka odczuwająca skutki intensywnych treningów z kadrą Białorusi. Kolejny dobry mecz rozegrała Anna Szyćko.
- Dziękuję gospodyniom za dobrą grę, pokazały w tym meczu ładny basket. My po spotkaniach w Eurolidze mamy kłopoty z koncentracją na mecze ekstraklasy i to było dziś widać - powiedział trener Wisły Elmedin Omanić.
Chełmski szkoleniowiec Sławomir Depta podkreślił, że jego zespół ma inne cele niż Wisła. - Czeka nas w następnej kolejce mecz z Lotosem Gdynia, ale myślimy przede wszystkim o następnych spotkaniach z AZS Gorzów, ŁKS Łódź, AZS Poznań, w których będziemy mieli szanse na zwycięstwa - powiedział po meczu Sławomir Depta.
AZOTY MEBLOTAP AZS CHEŁM 50
WISŁA KRAKÓW 75
KWARTY
11:28, 13:14, 18:20, 8:13
Azoty Meblotap: Szyćko 14 (2), Sazonenko 9 (1), Marczanka 2, Piestrzyńska 2, Piątkowska 2 oraz Szymczak-Górzyńska 13, Hołowczyc 7, Zdziesińska 1, Chomicka
Wisła: Perovanović 17, De Forge 15 (2), Skerović 14 (1), Braxton 7, Radwan oraz Gburczyk 10, Trofimowa 6, Kenig 4, Kress 2, Wilk, Błaszczak
mp - Gazeta Wyborcza
Wisła prowadzi w tabeli ekstraklasy i nikt nie mógł się spodziewać w sobotę w Chełmie innego wyniku, niż zdecydowanie zwycięstwo krakowianek. Gospodynie rozpoczęły mecz z wyraźnym respektem dla rywalek i to być może spowodowało, że kilka razy z rzędu nie trafiały w dobrych pozycjach spod kosza, gdzie, o dziwo, przedostawały się nadspodziewanie łatwo. Trener Wisły Elmedin Omanić już po trzech minutach wziął czas, aby uporządkować grę swoich zawodniczek. To poskutkowało i zawodniczki Wisły wysoko wygrały pierwszą kwartę 28:11. Mając wysoką przewagę Wisła mogła sobie pozwolić, aby od drugiej kwarty posadzić na ławce Karę Braxton.
W walce pod koszem zastępowały ją z powodzeniem koleżanki, w tym najlepsza zbierająca ligi Maryna Kress.
Przy bezpiecznym prowadzeniu Wisły gra w pozostałych kwartach była dość wyrównana, choć oczywiście korzystny dla krakowianek wynik nie był zagrożony. Najlepsza w wykonaniu chełmianek była trzecia kwarta, w której w poprzednich meczach zdarzały im się kryzysy. W zespole Azotów Meblotapu słabiej zaprezentowała się Natalia Marczanka odczuwająca skutki intensywnych treningów z kadrą Białorusi. Kolejny dobry mecz rozegrała Anna Szyćko.
- Dziękuję gospodyniom za dobrą grę, pokazały w tym meczu ładny basket. My po spotkaniach w Eurolidze mamy kłopoty z koncentracją na mecze ekstraklasy i to było dziś widać - powiedział trener Wisły Elmedin Omanić.
Chełmski szkoleniowiec Sławomir Depta podkreślił, że jego zespół ma inne cele niż Wisła. - Czeka nas w następnej kolejce mecz z Lotosem Gdynia, ale myślimy przede wszystkim o następnych spotkaniach z AZS Gorzów, ŁKS Łódź, AZS Poznań, w których będziemy mieli szanse na zwycięstwa - powiedział po meczu Sławomir Depta.
AZOTY MEBLOTAP AZS CHEŁM 50
WISŁA KRAKÓW 75
KWARTY
11:28, 13:14, 18:20, 8:13
Azoty Meblotap: Szyćko 14 (2), Sazonenko 9 (1), Marczanka 2, Piestrzyńska 2, Piątkowska 2 oraz Szymczak-Górzyńska 13, Hołowczyc 7, Zdziesińska 1, Chomicka
Wisła: Perovanović 17, De Forge 15 (2), Skerović 14 (1), Braxton 7, Radwan oraz Gburczyk 10, Trofimowa 6, Kenig 4, Kress 2, Wilk, Błaszczak
mp - Gazeta Wyborcza
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:No prosze w sumie trudno być zdziwionym... Czyżby to ta mała chełmska pchełka?
jezeli uwazasz Mikey ze to ja, to grubo sie mylisz... ja nie jestem tchorzem, pisze to co mysle i czuje, ale zawsze jako zalogowany badz podpisany Matii-nzl... nawet 3 razy przyjechale do Was, wiec glupis jezeli uwazasz ze to ja...
m
ale milo czyta sie, ze inni tez podejmuja ten temat i uwazaja podobnie lub tak samo jak ja. szkoda jedynie ze nie pod prawdziwym nickiem, no chyba ze jest to jedna z wielu osob ktora przeglada to forum od lat ale nigdy sie nie rejestrowala i nie zabierala glosu w zadnym z tematow.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 23:45 przez Matii, łącznie zmieniany 1 raz.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
Radwan oraz Gburczyk 10
tak dla ścisłości to Magda Radwan w tym meczu nie zdobyła punktów.
a Tofi nazywa się TrafimavaTrofimowa
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 23:46 przez ann, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
ann pisze:Radwan oraz Gburczyk 10
tak dla ścisłości to Magda Radwan w tym meczu nie zdobyła punktów.a Tofi nazywa się TrafimavaTrofimowa
![]()
widać nawet nie potrafia przepisac ze statystyk PLKK
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Matii pisze:ale milo czyta sie, ze inni tez podejmuja ten temat i uwazaja podobnie lub tak samo jak ja.
Miło Ci się czyta, że ktoś z Chełma jest parszywym tchórzem i podszywa się pod kibiców z Brzegu żeby obrażac ŁKS![]()
![]()
wiesz Szymon, nie moge odpowiadac za wszystkich tak jak inni nie odpowiadaja za moje wpisy, a 2 sprawa to taka ze admini moga sobie tu wkleic co chca i miedzy Bogiem a prawda to nikt nie wie z formuowiczow ktoz to taki i czy to prawdziwe dane IP tego brzegosia...
pamietajcie tez jedno... wystarczy miec prosty program i mozna sobie zmieniac dowolnie IP, chodz w tym przypadku jesli chodzi o caffe internet to bylo by troche trudne, ale wykonalne... TEBO to caffe ktore jest prawie w calym Chelmie, wiec trudno zlokalizowac ktoz to moze byc...
Matii pisze:[(...)a 2 sprawa to taka ze admini moga sobie tu wkleic co chca i miedzy Bogiem a prawda to nikt nie wie z formuowiczow ktoz to taki i czy to prawdziwe dane IP tego brzegosia...
(...)
Poniżej trochę więcej danych o IP kolegi Matiiiiiiiiego z Chełma, podszywającego się pod kibica z Brzegu...
Temat miał być zakończony, ale po przeczytaniu zacytowanego fragmentu i kilku innych rzeczy... czemu nie... można kontynuować - przypominam także, że wcześniej "zdarzało się" przy kontrowersyjnych wpisach "zapominanie" o podpisaniu się osoby, która pojawia się we wstawionym obrazku;)
-
Matii-nzl
Seba pisze:Matii pisze:[(...)a 2 sprawa to taka ze admini moga sobie tu wkleic co chca i miedzy Bogiem a prawda to nikt nie wie z formuowiczow ktoz to taki i czy to prawdziwe dane IP tego brzegosia...
(...)
![]()
![]()
No comment... zero szacunku dla tego człowieka... tak szczerze mówiąc to dziwię się, że kilku naprawdę wartosciowych ludzi z Chełma nie reaguje na to, co wyczynia ten osobnik... no cóż... tak jak mówiłem - największą karą jest wstyd dla miasta i klubu...
Poniżej trochę więcej danych o IP kolegi Matiiiiiiiiego z Chełma, podszywającego się pod kibica z Brzegu...
Temat miał być zakończony, ale po przeczytaniu zacytowanego fragmentu i kilku innych rzeczy... czemu nie... można kontynuować - przypominam także, że wcześniej "zdarzało się" przy kontrowersyjnych wpisach "zapominanie" o podpisaniu się osoby, która pojawia się we wstawionym obrazku;)
hehe, co Ty mi tu pokazujesz
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Po pierwsze, wpis Szymona
a po drugie nie znikł, tylko sam go skasowałem, gdyż po zastanowieniu stwierdziłem, że nie ma sensu.
Ale ok, byłeś szybszy.... i wiesz, śmieszą mnie podejrzenia, że admini i moderatorzy mogliby wklejić cokolwiek byle tylko oczernić Chełm. Ehh.... choc w sumie nic w tym dziwnego, Ty zawsze i wszędzie doszukujesz się spisków przeciwko Chełmowi. Jak nie sędziowie, to admini
... ojjj.... biedny Wasz los, biedny...
a po drugie nie znikł, tylko sam go skasowałem, gdyż po zastanowieniu stwierdziłem, że nie ma sensu.
Ale ok, byłeś szybszy.... i wiesz, śmieszą mnie podejrzenia, że admini i moderatorzy mogliby wklejić cokolwiek byle tylko oczernić Chełm. Ehh.... choc w sumie nic w tym dziwnego, Ty zawsze i wszędzie doszukujesz się spisków przeciwko Chełmowi. Jak nie sędziowie, to admini
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
Matii-nzl
[quote="Seba"]Poniżej trochę więcej danych o IP kolegi Matiiiiiiiiego z Chełma, podszywającego się pod kibica z Brzegu...
[quote]
a nazabawniejsze jest to ze o tym co sie dzieje na forum zostalem poinformowany przez jedna z forumowiczek, gdyz poswiecilem sie twardo FM-ie... hehehe. Piszcie sobie co chcecie. Przeciez IP tego co tak tu poruszyl Niebo i Ziemie pisze z caffe
a ja siedze na Neo... wiec, wskaz mi dowody panie Sebciu....
[quote]
a nazabawniejsze jest to ze o tym co sie dzieje na forum zostalem poinformowany przez jedna z forumowiczek, gdyz poswiecilem sie twardo FM-ie... hehehe. Piszcie sobie co chcecie. Przeciez IP tego co tak tu poruszyl Niebo i Ziemie pisze z caffe
-
Matii - nzl
Szymon pisze:Po pierwsze, wpis Szymona
Ale ok, byłeś szybszy.... i wiesz, śmieszą mnie podejrzenia, że admini i moderatorzy mogliby wklejić cokolwiek byle tylko oczernić Chełm. Ehh.... choc w sumie nic w tym dziwnego, Ty zawsze i wszędzie doszukujesz się spisków przeciwko Chełmowi. Jak nie sędziowie, to admini... ojjj.... biedny Wasz los, biedny...
szukam spisku? dowiedzialem sie ze Mikey zaczyna doszukiwac sie mojej winy na forum, zajrzalem, poczytalem i zabralem glos... teraz Seba twierdzi ze to ja podszylem sie pod tamtego goscia... a dowodow do tej pory nie przedstawil, ba zaprzeczaja same sobie, gdyz gosc pisal ze stalego IP zewnetrznego caffe Tebo, natomiast ja pisze od paru lat z Neo, wiec nie dziw sie ze tak to widze
Matii-nzl pisze:[(....)hehe, co Ty mi tu pokazujeszsiedze na neostradzie od paru lat a Ty zarejestrowales niby 5 postów Cavka, 21 postów jakiegos basketa i 8 postow goscia (czyli wtedy gdy podpisalem sie jako matii-nzl) a powiedz mi kolego gdzie reszta moich wpisow ?? poza tym wiadomo ze za kazdym razem wlaczenie neostrady nadaje nowe IP, ktore krazy wsrod wszystkich uzytkownikow NEO w Chelmie
wiec to dla mnie zaden dowod.
Jezuuuuu... wezcie mi go... nawet nie potrafi zrozumieć to, co czyta... bożeeeee
A przykład kogoś, kto "zapominał" kilka razy się podpisać, pisząc coś obrażliwego na kogoś innego, podałem tylko jako ciekawostkę, bo tak jak WYRAZNIE napisałem, pojawia się także w umieszczonym wyżej obrazku.
Matii-nzl pisze:(...)... wiec, wskaz mi dowody panie Sebciu....
Na co dowody Panie Mat-ołku?
Serdecznie pozdrawiam!!!
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 00:22 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”