Azoty Meblotap Chełm 50 : 75 Wisła Can Pack Kraków
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No Seba ja caly czas czekam... Zarzucasz mi, ze to ja podszywam sie pod tamtego goscia, napisales "Poniżej trochę więcej danych o IP kolegi Matiiiiiiiiego z Chełma, podszywającego się pod kibica z Brzegu... . Ja caly czas czekam na przedstawienie mi odpowiednich dowodow. Natomiast jezeli ich nie znajdziesz to chyba wypadalo by przeprosic.
...jest jak jest, nie jak powinno być...
...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak
Matii pisze:No Seba ja caly czas czekam... Zarzucasz mi, ze to ja podszywam sie pod tamtego goscia, napisales "Poniżej trochę więcej danych o IP kolegi Matiiiiiiiiego z Chełma, podszywającego się pod kibica z Brzegu... . Ja caly czas czekam na przedstawienie mi odpowiednich dowodow. Natomiast jezeli ich nie znajdziesz to chyba wypadalo by przeprosic.
Ps. Nie napisałbym o Tobie per "kolega" nawet gdybym miał 4 promile we krwi i ktoś założyłby mi szalik Lotosu na szyję
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 00:32 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Matii - nzl pisze:
szukam spisku? dowiedzialem sie ze Mikey zaczyna doszukiwac sie mojej winy na forum, zajrzalem, poczytalem i zabralem glos... teraz Seba twierdzi ze to ja podszylem sie pod tamtego goscia... a dowodow do tej pory nie przedstawil, ba zaprzeczaja same sobie, gdyz gosc pisal ze stalego IP zewnetrznego caffe Tebo, natomiast ja pisze od paru lat z Neo, wiec nie dziw sie ze tak to widze
Wiesz co Matiii.
Uważam, że jesteś strasznie zakompleksiony. A Twój główny problem, Twój główny kompleks to ŁKS
I uprzedzam, żebyś przypadkiem nie snuł kolejnej spiskowej teorii dziejów, że ja ŁKS-u też nie lubię, choć musze powiedzieć że o forumowiczach - kibicach ŁKS-u nie mogę powiedzieć złego słowa, znam ich osobiście i ich lubię.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Seba pisze:Twoje IP z obecnej chwili jest zupełnie inne, podpisując się jako Matii-nzl raczej też miałeś inne (nie chce mi się szczerze mówiąc sprawdzać)
no to laskawie sprawdz, poniewaz nie wylaczylem laptopa ani na chwile, wiec czy pisalem teraz jako zalogowany czy jako matii-nzl musi byc takie samo IP
Seba pisze:Dowód... hmmmm... no cóż... jest to IP z Chełma, a nie z Brzegu i to chyba JEST jednak dowód.
To zaden dowod ze jest z samego Chełma i Ty doskonale o tym wiesz
Seba pisze:Oczywiście masz rację - jakiś paskudny, nie lubiący tych, co zarzucają innym oszustwa, kibiców z Chełma, człowiek mógł sobie podmienić adres IP - akurat na taki![]()
![]()
Tak też pewnie było... pomysl kto... na pewno Mikey??? Nie Matiiiiiii... przecież to LOGICZNE!!! Oczywiście według Twoich chorych teorii....
taaa, lubicie dopowiadac
Seba pisze:A przykład kogoś, kto "zapominał" kilka razy się podpisać, pisząc coś obrażliwego na kogoś innego, podałem tylko jako ciekawostkę, bo tak jak WYRAZNIE napisałem, pojawia się także w umieszczonym wyżej obrazku
a ja Ci juz napisalem ze przy NEO co powinienes wiedziec za kazdym razem ma sie inno IP, natomiast Ty pokazales IP caffe w przypadku tamtego goscia, gdzie IP caffe jest zawsze takie samo
Seba pisze:Na co dowody Panie Mat-ołku?
no i tu pokazales sie ze swojej prawdziwej przykrej strony
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Matii - nzl pisze:
szukam spisku? dowiedzialem sie ze Mikey zaczyna doszukiwac sie mojej winy na forum, zajrzalem, poczytalem i zabralem glos... teraz Seba twierdzi ze to ja podszylem sie pod tamtego goscia... a dowodow do tej pory nie przedstawil, ba zaprzeczaja same sobie, gdyz gosc pisal ze stalego IP zewnetrznego caffe Tebo, natomiast ja pisze od paru lat z Neo, wiec nie dziw sie ze tak to widze
Wiesz co Matiii.
Uważam, że jesteś strasznie zakompleksiony. A Twój główny problem, Twój główny kompleks to ŁKSPowiem szczerze, już czytać nie mogę Twoich ciągłych zaczepek, ciągłych prowokacji. Przecież na dobrą sprawę, przez ten weekend więcej czasu poświęciłeś na forum ŁKS-owi niż spotkaniu swojej drużyny z Wisłą. To jakieś chore jest
![]()
![]()
![]()
I uprzedzam, żebyś przypadkiem nie snuł kolejnej spiskowej teorii dziejów, że ja ŁKS-u też nie lubię, choć musze powiedzieć że o forumowiczach - kibicach ŁKS-u nie mogę powiedzieć złego słowa, znam ich osobiście i ich lubię.
no nie wiem kto tu szuka zaczepek, ja tylko odpisalem Mikeyowi w tym temacie, i odrazu zaczela sie nagonka. druga sprawa, skad Ty czlowieku mozesz wiedziec ile ja czasu poswiecilem Meblotapowi ? dalej po jaka cholere wogole klapiesz dziobem, lubisz tak p... durnoty o czyms o czym nie masz zielonego pojecia ??
Troszeczkę starasz się zbaczać z tematu... ale cóż... mimo tego, że nie zrozumiałeś o co chodzi, chyba najwyższa pora wrócić do sedna sprawy...
Dla osób, które się zagubiły - sedno sprawy - osoba wpisująca się z komputera o IP z Chełma, podszyła się pod kibica Brzegu, by poróżnić ich z kibicami ŁKSu... a czytanie teorii Matiiiiiiego można sobie w tym temacie podarować.
Dla osób, które się zagubiły - sedno sprawy - osoba wpisująca się z komputera o IP z Chełma, podszyła się pod kibica Brzegu, by poróżnić ich z kibicami ŁKSu... a czytanie teorii Matiiiiiiego można sobie w tym temacie podarować.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
o faktycznie Seba napisales "IP kolegi Matiiiiiiiiego " z nerwow nie zobaczylem, za to przepraszam... teraz mnie ponioslo, ale swoich kolegow i sam powstrzymaj sie przed idiotycznymi komentarzami i wymyslonymi historiami... za to ze nie zauwazylem slowa "kolegi" przepraszam. a czy kolega ? nie mam zielonego pojecia... moze sie dowiem ktoz to taki 
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mikey pisze:Byłes już poskarżyć sie na basketmanii słoneczko? Leć szybciutko wasalku do swoich panów, a najlepiej prześlij im całą tą rozmowę jako dowód ze wszyscy są tu są nienormalnii, robiłes to już chyba wczesniej, prawda? Szybciutko chłopczyku, biegusiem!!!!
ehh... i dalej dajesz mi Mikey dowod na to ze sie nie myle, ze duzo ludzi uwaza ze sa smieszni a naprawde sa zalosci
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Matii pisze:Szymon pisze:
Wiesz co Matiii.
Uważam, że jesteś strasznie zakompleksiony. A Twój główny problem, Twój główny kompleks to ŁKSPowiem szczerze, już czytać nie mogę Twoich ciągłych zaczepek, ciągłych prowokacji. Przecież na dobrą sprawę, przez ten weekend więcej czasu poświęciłeś na forum ŁKS-owi niż spotkaniu swojej drużyny z Wisłą. To jakieś chore jest
![]()
![]()
![]()
no nie wiem kto tu szuka zaczepek, ja tylko odpisalem Mikeyowi w tym temacie, i odrazu zaczela sie nagonka. druga sprawa, skad Ty czlowieku mozesz wiedziec ile ja czasu poswiecilem Meblotapowi ? dalej po jaka cholere wogole klapiesz dziobem, lubisz tak p... durnoty o czyms o czym nie masz zielonego pojecia ??
Nerwy zaczynają puszczac co??? Zaczynają się pierwsze obelgi
A co do "kłapania dziobem" i "p... głupot". Hmmm..... Przepraszam że śmiałem się wogóle odezwać. Przecież to jasne, że Ty o wszystkim masz tylko "zielone pojęcie". Matiiii wszechwiedzący

Gdybys Matii nie zauważył od samego początku starałem się załagodzić sprawę i nawoływałem do zaprzestania dyskusji na ten temat... zgadnij KTO spowodował jej rozdmuchanie na dalsze dwie strony i pewnie na następne dni... o obrazaniu mnie zarzutami o preparowaniu informacji podawanych na forum nawet nie wspomnę... Czasem może jednak pomyśl ZANIM napiszesz, a nie po fakcie! A to "KTO" to napisał to tak naprawdę nie istotne... może jedynie pomogłoby Wam choć trochę uratować honor Wasz, jako kibiców z Chełma, gdybyście od razu odcięli się od takich wpisów... cóz... napisałeś, że "czyta się miło"... trudno - Twoje zdanie. Moim oszustów się raczej za miłych uważać nie powinno, nawet jeśli pomagają Tobie w Twoich celach ...
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 00:46 przez Seba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
A skad wiesz chłopczyku że niejaka Karolina Ś. żuje gumę????Matii pisze:Mikey pisze:Byłes już poskarżyć sie na basketmanii słoneczko? Leć szybciutko wasalku do swoich panów, a najlepiej prześlij im całą tą rozmowę jako dowód ze wszyscy są tu są nienormalnii, robiłes to już chyba wczesniej, prawda? Szybciutko chłopczyku, biegusiem!!!!
ehh... i dalej dajesz mi Mikey dowod na to ze sie nie myle, ze duzo ludzi uwaza ze sa smieszni a naprawde sa zaloscito sie tyczy Ciebie
chlopczyku dziewczyny z guma w buzi
:P:P:P i tak nigdy jej nie zdobedziesz
jestes tyci dla Niej

- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Szymon pisze:Skąd wiem ile czasu poświęciłeś na forum swojej drużynie?? Wystarczy przejrzeć, poczytać to forum![]()
Przepraszam że śmiałem się wogóle odezwać. Przecież to jasne, że Ty o wszystkim masz tylko "zielone pojęcie". Matiiii wszechwiedzący![]()
no to widzisz, sam piszesz cos co niby widzisz po samy forum, a mnie nazywasz wszechwiedzacym
i kto tu jest wszechwiedzacy ?
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Matii pisze:Szymon pisze:Skąd wiem ile czasu poświęciłeś na forum swojej drużynie?? Wystarczy przejrzeć, poczytać to forum![]()
Przepraszam że śmiałem się wogóle odezwać. Przecież to jasne, że Ty o wszystkim masz tylko "zielone pojęcie". Matiiii wszechwiedzący![]()
no to widzisz, sam piszesz cos co niby widzisz po samy forum, a mnie nazywasz wszechwiedzacymhehe
i kto tu jest wszechwiedzacy ?
Widzę jednak, że MYŚLENIE nie jest Twoją najmocniejszą stroną

Ależ Matii - Mikey pisał o "małej pchełce" - o Tobie nie było ani słowa jak też sprawdzający IP pisali tylko o "Chełmskim rodowodzie" kontrowersyjnego wpisu... – a nie o „Matii-pochodzeniu”
O ile można by kogoś podejrzewać to raczej Cavka niż Ciebie - ale i to nikogo nie obchodzi - ważne, że Ci wspomniani "kibice innych drużyn", którzy też tak bardzo jak Wy cieszą się z klęski ŁKS, faktycznie są podszytym chełmianinem... - a już na 100% nie jest to nikt z Brzegu.
Zupełnie nie wiem po co wtrącasz się w dysputę Ciebie nie dotyczącą - no bo przecież nie dotyczy - masz jak piszesz "neo" - zatem "z Bogiem"...
I nie odwracaj kota ogonem po czyjejś kompromitacji, nie obrażaj podejrzeniami modów ani adminów o "spisek" i matactwo - bo skoro to forum jest dla Ciebie aż tak skandalicznie inwigilowane - to raczej nie zaszczycaj nas po prostu więcej swym towarzystwem i skoncentruj się na adoracji fanom w jakimś bardziej ekspercko przygotowanym forum dyskusyjnym.
O ile można by kogoś podejrzewać to raczej Cavka niż Ciebie - ale i to nikogo nie obchodzi - ważne, że Ci wspomniani "kibice innych drużyn", którzy też tak bardzo jak Wy cieszą się z klęski ŁKS, faktycznie są podszytym chełmianinem... - a już na 100% nie jest to nikt z Brzegu.
Zupełnie nie wiem po co wtrącasz się w dysputę Ciebie nie dotyczącą - no bo przecież nie dotyczy - masz jak piszesz "neo" - zatem "z Bogiem"...
I nie odwracaj kota ogonem po czyjejś kompromitacji, nie obrażaj podejrzeniami modów ani adminów o "spisek" i matactwo - bo skoro to forum jest dla Ciebie aż tak skandalicznie inwigilowane - to raczej nie zaszczycaj nas po prostu więcej swym towarzystwem i skoncentruj się na adoracji fanom w jakimś bardziej ekspercko przygotowanym forum dyskusyjnym.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”