Anonymous pisze:a jak wejsc na to i TVP
www.itvp.pl
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
simon pisze:Jak dla mnie to możnaby Polskę na 1/2 podzielić nawet ze skosa - może to i dobry pomysł:
Polska wsch/poł - Polska zach/półn- byleby dobra zabawa dla wszystkich była
A co do organizacji "XXX Show" - o którym Kibic piszesz - to zatryb wreszcie, że właśnie o coś innego chodzi. Chodzi o show PLKK - wiem, że dla Ciebie to najmniej istotne kto występuje i gdzie byleby było Lotos show - wyobraź sobie, że dla nas nie...
Gwiazdy Ligi: Anna DeForge 14, Agnieszka Szott 12, Agnieszka Pałka 9, Olga Pantelejewa 7, Iva Perovanovic 6, Agata Nowacka 6, Beata Krupska-Tyszkiewicz 5, Emilia Lamparska 2, Edyta Koryzna 0, Aleksandra Karpińska 0, Elżbieta Trześniewska 0, Justyna Żurowska 0.
Edzia pisze:Gwiazdy Ligi: Anna DeForge 14, Agnieszka Szott 12, Agnieszka Pałka 9, Olga Pantelejewa 7, Iva Perovanovic 6, Agata Nowacka 6, Beata Krupska-Tyszkiewicz 5, Emilia Lamparska 2, Edyta Koryzna 0, Aleksandra Karpińska 0, Elżbieta Trześniewska 0, Justyna Żurowska 0.
Znaczy, że one już Święta poczuły ??
Wiem, wiem, to tylko gra dla samej gry,
ale np Edzia ZAWSZE przykłada się do pracy, więc generalnie mnie to dziwi...
Wojteg pisze:
...... Święto żeńskiej koszykówki w Gdyni wypadło okazale. Lotos Basket Gala była najlepszą reklamą Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet jaką można sobie wyobrazić. ....
.....Widzów: 1500.....
Krzysztof Koziorowicz, trener Lotosu Gdynia
W Gdyni odbył się znakomity spektakl i każdy kto widział galę koszykówki na pewno to potwierdzi.
Wiesław Zych, prezes Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet
To było wspaniałe zakończenie 2005 roku. Myślę, że można już go nawet podsumować, bo w ostatnim czasie wiele się zmieniło. Jest dużo lepiej zorganizowana liga, reprezentacja, no i ten niedzielny deser. To był pokaz nowoczesnej, europejskiej koszykówki.
Michał Sielski (Gazeta Wyborcza)

Szymon pisze:(...)Ja j....... dobrze zorganizowana liga, dobra reprezentacja..... Boże... o czym ten koleś bredzi![]()
![]()
![]()
![]()
(...)
Anonymous pisze:Generalnie to Koryzna jest bez formy i gra fatalnie.Same waleczność nie wystarczy.Herkt posadził na lawie również Trześniewską bo cienka jest jak szczypiorek.Gratuluje Polkowicom tego transferu.
Edzia pisze:Anonymous pisze:Generalnie to Koryzna jest bez formy i gra fatalnie.Same waleczność nie wystarczy.Herkt posadził na lawie również Trześniewską bo cienka jest jak szczypiorek.Gratuluje Polkowicom tego transferu.eeeee....
przepraszam panie anonimowy, czyś Ty widział jakiś mecz Edzi ostatnio ?? widziałeś jakieś satystyki z ostatnich spotkań ??
a myślę, że Edzię posadził dlatego, że chciał dać zagrać każdej z 'powołanych'. Zresztą, tego, że Edzia jest naprawdę dobrą zawodniczką, udowadniać nie muszę. Bo anwet jak ktoś Jej nie lubi, to generalnie i całokształtnie przyzna mi rację. Aaaa..., może się mylę?![]()
Wystarczyło zobaczyć ostatni mecz Edzi w PP Z Poznaniem.Z tego co bylo widać na GALI w Gdyni Herkt chciał wygrac i dlatego Edzia siedziala.Wszystko się kiedyś koczy.Najważniejsze zeby wiedzieć kiedy skończyć.
Co do Eli. No cóż. Myślę, że nie jest w takiej formie jak np 2-3 lata temu. Ale z kolei Ela jest taką zawodniczką, że jak się uprze, to nie ma na Nią mocnych. Ale fakt, ostatnio gra nieco słabiej. Ale daleka jestem od napisania o Niej, że to "cieńki szczypiorek".
Kibic, te kropki to po prostu brud. Lampę się czasami czyści![]()
![]()
Jaś pisze:Właśnie wróciłem. Trochę wkurzające było czekanie na premiera -
Edzia pisze:
Kibic, te kropki to po prostu brud. Lampę się czasami czyści![]()
![]()
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 148 gości