PZU Polfa - Meblotap 85:83
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
niecelne - piłka dla Chełma - 1,4 do końca - Cybulak nie trafia z daleka i KONIEC - ale wieeeeelkie brawa głównie dla Meblotapu
Gratulacje gratulacje w tym przypadku głównie dla pokonanych
Gratulacje gratulacje w tym przypadku głównie dla pokonanych
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2004, 19:55 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Don Igłata
- Młodzik
Meblotap napewno sie w tym meczu postaral a dziewczyny dzielnie walczyly! Wielkie brawa! Szkoda tej przegranej! Ale mam nadzieje a nawet jestem pewna ze jezeli Meblotap zagra jak dzisiaj to za tydzien zwycistwo z Polkowicami:):) Widac poprawe ale tak naprawde pradziwa walka zacznie w nastepnej rundzie:)(zaintersowani wiedza o co chodzi:)) Ale wracajac do dzisiejszego meczu to jeszcze raz wielkie brawa dla dziewczyn! Natalia,Agnieszka,Laurenl,Ania -dla was szczegolnie! Prawdziwe podziekowania dostaniecie na meczu z CCC!:)
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
MirU <poznań> pisze:Brawo dla Meblotapu za waleczność o punkty w meczu " z takim" przeciwnikiem......................Polfa...oj słabiutkoco się stało z wami?
Fakt, ale ta Polfa słaba!
BRAWO Chełmianki - pokazałyście, że liga może być ciekawa nawet w przypadku spotkań z góry zdawałoby się znanym zwycięzcą! Dobrze też, że jak widzę po wpisie wyżej nasza, forumowa Natalia tak samo dzielnie przyjęła gorycz porażki, jak dzielnie walczyła jej drużyna w Pabianicach. Dziś nie masz prawa być smutna... Pozdrowionka!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Rzeczywiście Chełm zagrał dziś bardzo mądrze wykorzystując skutecznie broń jaką były rzuty za 3 z 8,9 metra. Chełmianki wyciągały w ten sposób wysoko rozgrywajace Polfy,a dla wysokich pabianiczanek były za szybkie, stąd dużo punktów właśnie po trójkach i po penetracjach. Nawet w momencie gdy Polfa zagrala strefą chełmianki kilka razy potrafiły ją rozbić. Pabianice męczyły sie głownie dlatego ze zagrały bardzo nieskutecznie w ataku, zarówno Trześniewska jak Kristofowa pudłowały niemiłosiernie z prostych pozycji podkoszowych, słabo wypadła Pantelejewa mimo ze doprowadziła do dogrywki. Sędziowanie moze nienajwspanialsze ale wynik meczu nie został wypaczony. Chyba jedyną osobą na sali która nie uległa emocjom ... byłem ja 

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”