TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2016/2017
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Re: TRANSFERY, plotki, informacje- SEZON 2016/2017
Jeszcze jedno dobrzy trenerzy,obozy,Greebo w jakim ty swiecie żyjesz?Czy Teda uważasz,za dobrego trenera,czy wycieczka do Chin to dobre miejsce dla jego gwiazdeczek na sparingi,co w Wałczu,Cetniewie,Pruszkowie halny zerwał dachy na halach sportowych,że nie można było tu posparowac.Uważasz,że to wszystko jest za darmo,Mollow charytatywnie,a Chiny za czapkę jablek.
specu1 pisze:Ja mówię o karabinach a wy o dlugopisach.Przecież nie chodzi mi o wynagrodzenia dla tych 80,90,zawodniczek polskich które powoła T.M do kadry,tylko o tych kilka Polek które rzeczywiście reprezentują wysoki poziom i mogą żądać tyle ile uważają za stosowne,i to rynek zweryfikuje czy znajdą klub,czy pójdą w stronę Tesco
Nie wiem ile masz lat chłopcze, ale nie odróżniasz wolnego rynku od gospodarki ręcznie sterowanej - może jej nie pamiętasz.
W polskiej kk jest właśnie taka gospodarka ręcznie sterowana za sprawą durnego przepisu, więc trudno się zgodzić z tezą, że rynek coś zweryfikuje.
Żaczku,chłopcy to u kowala gwoździe prostowali
Kastanek zostaje we Wrocławiu
Agent na swoim profilu poinformował ze reprezentantka Australii Tess Magden bedzie wystepowala w Polsce
Ciekawe gdzie ?
Jakies podejrzenia?
Ciekawe gdzie ?
Jakies podejrzenia?
tommiiii pisze:Agent na swoim profilu poinformował ze reprezentantka Australii Tess Magden bedzie wystepowala w Polsce
Ciekawe gdzie ?
Jakies podejrzenia?
Polkowice lub Ślęza
Bum
W Polko pójdą drogą Wisły, a więc Belgijka i......Hiszpanka
Bum
Moje źródło, moje info. Julka Adamowicz w Enerdze Toruń
http://marlow.blox.pl/2016/05/Z-Widzewa ... owicz.html
http://marlow.blox.pl/2016/05/Z-Widzewa ... owicz.html
-
Kosz-ykarz
- Junior
Idczak , Krężel , Tłumak , Addamowicz , mam nadzieje że też i Szczechowiak podpisze i bedzie ok . z mlodych byc jeszcze utalenrowana Zuzzanna Puc z Poznania ale jeszcze bez podpisu . Czyli Skorek , Misiek , Walich out wychodzi.
Zagraniczne dobierze EDO zapewne ktory chyba ma najwieksze szanse. i dobrze bo taki Paulauskas moglby zanotowac podobne zderzenie co Bujalski , z torunska rzeczywistoscią :D ,a Omanic wszystko zna od podszewski.
Kwestia i jakosc zagranicznych rostrzygnie o co bedzie Toruń grać.
Zagraniczne dobierze EDO zapewne ktory chyba ma najwieksze szanse. i dobrze bo taki Paulauskas moglby zanotowac podobne zderzenie co Bujalski , z torunska rzeczywistoscią :D ,a Omanic wszystko zna od podszewski.
Kwestia i jakosc zagranicznych rostrzygnie o co bedzie Toruń grać.
To Edo zostaje ?
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
ann pisze:To Edo zostaje ?
FIFTY FIFTY
-
wislakosz.pl
- Młodzik
Radomenes pisze:tommiiii pisze:Agent na swoim profilu poinformował ze reprezentantka Australii Tess Magden bedzie wystepowala w Polsce
Ciekawe gdzie ?
Jakies podejrzenia?
Polkowice lub Ślęza
CCC ma mieć 3 dobre amerykanki więc wątpię aby Magden zasiliła ich skład. We Wrocku budżet już nie taki jak w minionym sezonie więc może Gdynia?
Greebo pisze:Ślęza udupia się z Zoll na dwa sezony.
Hmm przyznam się, ze chyba mnie coś minęło ostatnio ale a drugiej strony dawno nie widziałem Zoll w akcji. Znaczy się, że to zły ruch transferowy?
Hmm i jeszcze jedno? Czy ktos zna kulisy odejscia z Krakowa Turner? Nie negocjowano z nią w ogóle możliwości drugiego kontraktu? Sama zawodniczka nie chciała?
Podobno Turner szybko dostała ofertę dobrego finansowo kontraktu z gwarancją paszportu Węgierskiego (który jak wiemy w kolejnych latach może spowodować, że zarobi w Europie jeszcze więcej).
Zoll gra jak grała, ale mówimy o 30 letniej zawodniczce z USA, która wcale nie jest jakimś wielkim graczem, a Ślęza ma aspiracje mistrzowskie. Ale jeszcze dziwniejsze jest podpisanie Kastanek - zawodniczka, która w półfinale z Wisłą zagrała na śr.eval coś koło 4. Oczywiście Kastanek ma swoje atuty, ale...no Ślęza "na papierze" musi nadrobić Europejkami (co jest bardzo trudne).
Zoll gra jak grała, ale mówimy o 30 letniej zawodniczce z USA, która wcale nie jest jakimś wielkim graczem, a Ślęza ma aspiracje mistrzowskie. Ale jeszcze dziwniejsze jest podpisanie Kastanek - zawodniczka, która w półfinale z Wisłą zagrała na śr.eval coś koło 4. Oczywiście Kastanek ma swoje atuty, ale...no Ślęza "na papierze" musi nadrobić Europejkami (co jest bardzo trudne).
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”