szunaj67 pisze:Po co siać defetyzm?
przecież niektórym tylko o to chodzi
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
szunaj67 pisze:Po co siać defetyzm?
matrix pisze:szunaj67 pisze:Po co siać defetyzm?
przecież niektórym tylko o to chodziVerze życzę,aby zamknęła usteczka wszystkim.
matrix pisze:aha i jeszcze jedna sprawa....Szkoda,że niektórzy pisząc tak czy owak o Katarzynkach wypierają się w swoim profilu miejsca pochodzenia.
Koszykarz (Toruń) pisze:matrix pisze:aha i jeszcze jedna sprawa....Szkoda,że niektórzy pisząc tak czy owak o Katarzynkach wypierają się w swoim profilu miejsca pochodzenia.
Trzeba też dodać , że co roku zawsze znajdzie się ktoś - jakiś SZKODNIK - który będzie siał niepotrzebny ferment.
A mimo wszystko - BRĄZ to zasługa prezesa , pani dyrektor , trenera i przede wszystkim naszych dziewczyn. Łatwo nie było - pod każdym względem- i organizacyjnie i finansowo . Ale zespół przetrwał - i w sumie idzie do przodu.
szunaj67 pisze:A może po prostu dajmy Bortelovej czas i oceńmy jej przydatność po 3-4 meczach!?
Stać Energę na takie a nie inne transfery i z tym musimy się pogodzić.
Po co siać defetyzm?
Zwycięzcą jest ten kto wygrywa wojnę a nie pojedyńcze bitwy!!!
Pozdrowienia od optymisty
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
matrix pisze:to już prawdziwa plaga!!!kontuzja Róży Ratajczak-artroskopia i 6 tygodni w łeb!!!
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Koszykarz (Toruń) pisze:Bardzo przykra sprawa z Różą![]()
Moim zdaniem zawodniczka póki co wnosiła do gry więcej niż Małaszewska , Radwan czy Tłumak - które niestety cieniują jakoś.
Na Wisłę bym chyba Gladden wstawił na ,,2'' i wybiegł piątką : Gajda , Gladden , Murphy , Gulak , Perostijska. Polki muszą zacząć coś grać w końcu - brać większy ciężar gry na siebie . Jak Krawiec wyzdrowieje to ten problem częściowo zaniknie ale to jeszcze potrwa . Mało Polek do rotacji - wartościowych Polek - Małaszewska , Radwan , - z pewnością dostaną szansę w meczu z Wisłą bo odpadła Róża.
Mecz z Wisłą może być jeszcze ,,taryfą ulgową '' - bo w końcu Wisła i mocna i zdrowa - ale kolejne mecze - może już nie być sentymentów. Bo jednak na kilka zawodniczek ,które grają - co tu dużo gadać - ,,przeciętnie '' - mógłby się złożyć - np: jakiś kontrakt dla jakiejś wartościowej zawodniczki
hermes46 pisze:o treningach siłowych pisał już Yanek. A cześć "znawców" Go wyśmiała. Magda Radwan cieniuje? gratuluje poczucia głupoty. Magda poki co nie miała możliwości zagrania jednego całego meczu!!!A z drugiej strony który z Was znawcy napisze przepraszam Ciebie Yanku miałeś racje.
markylipek pisze:Ja tam nie wiem kto ma racje, Yanka nie krytykowałem za jego hipotezy. Historia "toruńskich kolan" coraz bardziej przypomina tą ze Smoleńskiem, co chwila inna teza, każdy ma swoją wersję więc ja już wkrótce spodziewam się, że Macierewicz zaproponuje i w tej sprawie komisję śledczą. Radwan doznała kontuzji w trakcie meczu w ataku na kosz, była faulowana, źle wylądowała i tak się stało. Nie byłem na treningu, nie widziałem jak doszło do urazów Róży i Emilii, może źle skoczyły, może upadły na kolana, może spadły na nogę koleżanki a może prędzej przeforsowały się na siłowni, może źle zawiązały buty... Teraz to już mało ważne, niektórych zdarzeń losowych nie da się przewidzieć, ale na pewno te zagrożenia które można to należy wyeliminować aby nie było podobnych przypadków.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości