Marco pisze:BobBudowniczy74 pisze: Zawsze mozna dojść do kompromisu.
był został przesuniętyTransparent mógł powisieć z 5, 10 minut i zostać zwiniety.
mógł ale nie został bo tak zdecydowanoKogo w Czechach na meczu koszykówki interesuję trener Łaciak?
mnie i wielu innych, mamy dojść do takiej chorej sytuacji, że żadna akcja nie będzie miała sensu bo jest niezwiązana z daną dyscypliną sportu?!to może zaprzestańmy pewnych akcji w meczach w Krakowie bo nijak się mają do koszykówki, czy może tzw kibice od piłki mają nie jeździć i się podporządkowywać?![]()
Powtarzam ja nie wnikam w sens tej akcji.
a powinieneś bo dotyczy Wisły i jej kibicówŻałuje tylko, ze jadąc na wyjazd, nie moge oglądać naszej Wisełki w akcji, przez takie a nie inne pomysły.
niestety taka jest specyfika trybun
PS: Gdyby twoja troska przekładała się o innych fanów ABG i siłę reprezentantów ABG to bym podjąć dyskusję jak wypracowywać kompromisy , który w Czechach mi się udało wypracować, a mimo to widoku mi to nie polepszyło
Kończe dyskusję w tym temacie, bo i tak tu nikt nikogo nie przekona. Zdaje sobie sprawe, że moje wpisy i tak niczego nie zmienią, ale skoro jest to forum każdy ma prawo wypowiedzi. Każdy również sam sobie oceni, czy super kibicowską akcją było wywieszanie takowego transparentu, kosztem zupełnego braku widoczności jednego kosza w 3 i 4 kwarcie przez ok. 50% wyjazdowiczów.
Pozdrawiam