TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Staszek_LIDER
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
Re: TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2009/10
o żesz Tyyyyy chyba będę chodził regularnie teraz na mecze Lidera 
Duże zaskoczenie, że Lider zatrudnił zawodniczkę z tak znanym w Europie nazwiskiem.
Może nie dziwiłoby to, skoro mają mistrzynię WNBA 2008, ale przecież ostatnio podziękowano Gahan z powodu oszczędności. Teraz wydaje się, że to dlatego, że priorytetem Konieckiego była dobra "jedynka", a Dabovic na pewno będzie więcej zarabiac niż jakaś streetbalowa Amerykanka. Widziałem ją dwa razy i nie byłem zachwycony ani jej grą, ani jakoś specjalnie jej urodą.
Chociaż pamiętam, że 3 lata temu grając w TEO Wilno napsuła sporo krwi Skerze, co przyczyniło się do porażki wiślaczek. Ogólnie jednak bardziej typ defensywny niż zawodniczka kreująca grę.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
OT, ja jeszcze nie miałem okazji jej oglądać ale na zdjęciach prezentuje się całkiem okazale. Szczerze mówiąc zastanawia mnie co się dzieje z Cirone. I czy Lider, po ewentualnym zakontraktowaniu Dabovic, pożegna się Criner.

Jesteście "liderem" w wymianie zawodniczek, ile to już sie przewinęło przez wasz klub a do konca sezonu jeszcze het het.... 
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
koszykarz
w LIDERZE trochę przekombinowali ze składem. Myślałem że spokojnie będą walczyć o czołową ,,6'' . Kovalenko , Bond , Fabbri , Gahan , Cirone - ich już nie ma .....Teraz kolejny zastęp zawodniczek zagranicznych , także z Polkami róznie bywało...
Do RYBNIKA traci Lider dwa zwycięstwa a zostało 8 meczy - teoretycznie wszystko jest możliwe . Z tym że RYBNIK ogólnie jest mocniejszą personalnie drużyną i wątpie by w czołowej ,,8'' zaszły jeszcze jakieś zmiany...
a widać że z kasą aż tak źle nie było skoro Lidera stać na tyle zmian/wymian , utrzymanie Shields , Gahan /teraz Sissisoko n i dojście Serbki...
Do RYBNIKA traci Lider dwa zwycięstwa a zostało 8 meczy - teoretycznie wszystko jest możliwe . Z tym że RYBNIK ogólnie jest mocniejszą personalnie drużyną i wątpie by w czołowej ,,8'' zaszły jeszcze jakieś zmiany...
a widać że z kasą aż tak źle nie było skoro Lidera stać na tyle zmian/wymian , utrzymanie Shields , Gahan /teraz Sissisoko n i dojście Serbki...
- Czeski
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
...Dominic Seals ma opuścić we wtorek ŁKS. Z kolei w Łodzi ma się pojawić koszykarka grająca ostatnio w Belgii...
Express Ilustrowany
Do trzech razy sztuka
Czeski pisze:...Dominic Seals ma opuścić we wtorek ŁKS. Z kolei w Łodzi ma się pojawić koszykarka grająca ostatnio w Belgii...
Express Ilustrowany
Do trzech razy sztuka![]()
ale zamieszanie w tej FGE,ŻE JA JUŻ TEGO NIE OGARNIAM!!!
Może równie uzdolnioną siostrę Seals Mirek ściągnie?
ajaja pisze:Może równie uzdolnioną siostrę Seals Mirek ściągnie?
nie jej ulepszonego klona!!!
-
koszykarz
myśle że w ściąganiu zagranicznych - ŁKS też spokojnie walczyłby o pudło
koszykarz pisze:myśle że w ściąganiu zagranicznych - ŁKS też spokojnie walczyłby o pudło
ostateczną klasyfikację podam po zamknięciu okienka transferowego...
Urodzona 16 lutego 1982 r. Milica Dabovic (175 cm, poz. 1) dzisiaj uzyskała pozwolenie na grę w rozgrywkach Polskiej Ligi Koszykówki Kobiet. Tym samym nowa zawodniczka Blach Pruszyński Lider Pruszków może zadebiutować w nowym zespole już podczas dzisiejszego meczu przeciwko ŁKS Siemens AGD Łódź.
ws
http://www.plkk.pl
PS. no proszę,a co niektórzy do dziś nie mogą zatwierdzić zawodniczki,która jest już 3 tygodnie w Polsce!!!
Milica 67 koszykarką zagraniczną!!! w tym sezonie....
ws
http://www.plkk.pl
PS. no proszę,a co niektórzy do dziś nie mogą zatwierdzić zawodniczki,która jest już 3 tygodnie w Polsce!!!
-
Dżi ej el ej
- Młodzik
matrix pisze:ajaja pisze:Może równie uzdolnioną siostrę Seals Mirek ściągnie?
aha i proszę jeszcze sklonować ten nowy genialny nabytek,który przeszedł z Torunia do Łodzi!!!
Kogo masz na myśli matrix ??
[quote="Dżi ej el ej"
Kogo masz na myśli matrix ??[/quote]
Nnooo na razie tą dziewczynę,która zdobyła pierwszy i jedyny zarazem punkt w FGE!!!
Kogo masz na myśli matrix ??[/quote]
Nnooo na razie tą dziewczynę,która zdobyła pierwszy i jedyny zarazem punkt w FGE!!!
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”